Dodaj do ulubionych

Wariat na drodze

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.18, 20:24
Kolejny raz wuja prawie wyladowal w rowie przez nieodpowiedzialnego gowniarza szalenca Klamrow (nie powiem pana bo chyba jeszcze niepelnoletni )K. W.
Zapiertalal jak ze sraczka kolo Trzpila Tartak QUuuwa mac moze niech tam czesciej policja zaglada na ta wioche zabita dechami bo koles jechal slalomem jakby byl na gazie !!! Drugi raz ale za trzecim razem ide na policje "panie" W. !!!!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: swój Re: Wariat na drodze IP: *.tvgawex.pl 24.05.18, 21:19
      jak wiesz kto to, to pisz w całości...
      • Gość: suchy szczur Re: Wariat na drodze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.18, 22:22
        Wierzba
        • Gość: huy Re: Wariat na drodze IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.18, 23:40
          Proszę podac dane - on moze kogos zabić Czesto jezdze tam rowerem i nie powiem ludzim w glowie sie pierd*li
    • Gość: policja Re: Wariat na drodze IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.05.18, 09:08
      marka i kolor samochodu podaj
      • Gość: gość Re: Wariat na drodze IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.18, 13:10
        liczyc na policję albo na straż miejska, tak tak samo jak miec nadzieję na 6 w totka
      • Gość: suchy szczur Re: Wariat na drodze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.18, 13:15
        Granatowy w kombi chyba opel
        • Gość: suchy szczur Re: Wariat na drodze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.18, 13:19
          Granatowy lub niebieski tyle wiem i na 90% opel .
          Strach to malo powiedziane
          Dzieciaki birgaja po asfalcie matki z dziecmi wozkami ida do sklepu a ten baran raz kogos potraci
          • Gość: rak Re: Wariat na drodze IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.05.18, 15:15
            granatowy opel w kombi to widziałem ostatnio na styczniowej podjechał i wymienił się pakunkami z jakimś łysolem. Ewidentnie diler w oplu jeździ granatowym w kombi ale kurde nie zapamiętałem rejestracji heh.
    • julian29 Re: Wariat na drodze 25.05.18, 18:43
      Cch 30Ch
      • Gość: DzingisHan Re: Wariat na drodze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.18, 18:56
        Ale ze kto? Pati Stopka?
        • Gość: Ja Re: Wariat na drodze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.18, 22:06
          Nie.jej byly narzeczony
      • Gość: Ewa Re: Wariat na drodze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.18, 18:08
        Dajcie spokoj temu chlopakowi
        Moze dopiero uczy sie jezdzic samochodem, a wy od razu ze pijany byl 😒

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka