Dodaj do ulubionych

JEZUS W CCH...!?

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 14:29
Czy widzieliscie kolesia co buja sie w koszulec z Jezusem?Czy to nie lekka
przesada?Kim on jest ...!?
Obserwuj wątek
    • Gość: fly Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 14:35
      To zalezy jakie temu przedsiewzieciu przyswiecały
      intencje jesli to ktos dla niego ważny to uważam że spoko
      jesli to tylko jakiś modowa jazda to źle
    • Gość: sese Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:08
      Ciekawa koszulka. Kupil, zeby zaszpuncic i zwrocic na siebie uwage. Moze ma tez
      koszulke z Marlin Monroe.
      • Gość: Baphomet Re: JEZUS W CCH...!? IP: 81.210.32.* 23.10.04, 21:06
        Moge sie mylic i mowic o innej osobie, ale zauwarzyliscie ze na tej koszulce
        jest rowniez napisane "kill your idols".
        • Gość: Gorthaur Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:40
          co w tlumaczeniu na polski znaczy "zabij swojego bozka" :] ksieza na ksiezyc
          hehehehe...
    • Gość: Worship HIM... Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:20
      Zostawcie kolesia w spokoju...Co Wam zrobil?Jak mu sie podoba to niech biega w
      czym chce...Nie rozumiem o co sprawa?Tolerancja ...
      • Gość: Baphomet Re: JEZUS W CCH...!? IP: 81.210.32.* 24.10.04, 13:39
        nie no, ta koszulka jest bardzo fajna :]
    • Gość: Worship HIM Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:39
      No mi tez sie podoba ;) A ktos wie kto to jest?
      • Gość: Baphomet Re: JEZUS W CCH...!? IP: 81.210.32.* 24.10.04, 20:26
        jezlei mowimy o "kill your idols" to tak, wiem kto to jest.
    • Gość: Worship HIM Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:39
      A mozesz powiedziec...?
    • Gość: kill Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:14
      i czego się czepiasz pewnie nie wiesz co ona oznacza i dlaczego ją nosi a ja
      wiem . A ten koleś to wporzo gościu więc odwal się od niego.
    • Gość: Worship HIM... Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:46
      Ja sie nie czepiam...Po prostu chcialabym go poznac...To wszystko.Jak mozesz to
      powiedz mi kto to , gdzie go mozna spotkac , cos w tym stylu...
      • Gość: Baphomet Re: JEZUS W CCH...!? IP: 81.210.32.* 25.10.04, 19:25
        jezeli chodzi ci o koszulke "kill your idol" to nie bede ci mowił jak on sie
        nazywa bo ta osoba moze sobie tego nie zyczyc, spotkac go mozna na anfi ...
      • Gość: Baphomet Re: JEZUS W CCH...!? IP: 81.210.32.* 25.10.04, 19:26
        ale szczerze nie wiem po co ci to ?!?!? :|
    • Gość: Worship HIM... Re: JEZUS W CCH...!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:23
      To nie ten.Ten o ktorego mi chodzi na pewno nie siedzi na Amfi...Jest troche
      starszy.Ale dzieki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka