Gość: SZWAB [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:43 (...)"ja sie w koncu z wami zabije..." prof.Słowatycka wielkie pozdrowienia :) najkocHAŃSZA KLASA 1F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:32 "Od smroku nie umrzemy, ino będziemy lepiej słyszeć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylo Re: Teksty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 00:19 "w zamian za.....?" "ocenę proponujesz?" "pisz nie wyraźnie, a potem wytnij i wklej"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była 3d Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 29.12.04, 18:09 Tekst p.Słomki Niebo zostwacie lotnikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była 3d Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 29.12.04, 18:12 Tekst p.Milaszewskiego "dzieci uczcie się z muzyki bo będziecie mieć test matematyczno-muzyczny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:43 pani dom.z gim 1 hista ''kazdy kij ma 2 konce'' a teras pytanie;ile konców ma siedem i pół kija:)pozdro dala psorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;o) Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 02:13 "Władysława Warneńczyka zabili do tego stopnia, że spadł z konia i długo nie mogli go znależć." - prof. D. Kukulska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U*C*Z*E*N Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:06 Tekst P.Zofi Reckiej gim nr 1:"Siedz prosto, bo sanepid przyjdzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Human Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 05.01.05, 20:39 p. Jaśkowiec "Schowaj tą rękę, bo ci ją wyrwę i napiję się twojej krwi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 07.01.05, 19:56 "Cechy człowieka przedsiębiorczego: optymizm...............motyywacjaa.........atrakcyjnooość........nie, nie, atrakcyjnośc nie!" hehe pozdro panie R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Walka ze ściemą"® Re: Teksty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:46 Pani od Geły opowiadala nam o jakim obozie na którym była i zapodala takim textem "WSzyscy byli NARĄBANI W CZTERY DUP**" i dopowiedziala "ZA PRZEPROSZENIEM" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:29 Pani Sławatycka powiedziała na lekcji do koleżanki:".....ja Cie w ogóle nie słyszę bo cie nie widze"Pozdrowienia dla pani Sławatyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:30 Pani Sobódka od niemieckiego natomiast powiedziała"Zwróćcie uwagę na zaimki nieokreślone, których nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaa Re: Teksty nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:57 a któa to powiedziala????nazwisko????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:29 "Te cząsteczki są zbyt małe, zeby były duże" "prosze państwa, proszę sie do mnie emocjonalnie nie przywiązywać, bo ja również sie do panstwa nie przywiąze." -ach dobre stare LO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Anaare Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:44 Kurczę, ale fajny wątek wymyśliłam :D Pan Kocik: "Nie brudź mojej podłogi!" "Chamstwo trzeba tępić" "To była reklama" "Nie brałaś dziś tabletek?" (do ściągającego Krakosia) "Przecież widzę, że masz coś między nogami!" Krakoś: "Jaaa?! Nic nie mam między nogami!!!" "Twój kobyli folklor jakoś mnie nie ekscytuje!" (do gościa z Kobył) Pani Łuczak "Zamknijcie zjadaczki!" Pan Kaliszer "Wolisz w łeb, czy telefon do rodziców?" "Przed chwilą w pokoju nauczycielskim mówiłem, że Bartek już spoważniał... A tu taka niespodzianka..." "Teraz jest sezon ochronny na Momoty..." Pan Mika (do dziewczyn, które chcą pisać zaległy sprawdzian) "Nie było was? A ja byłem w lesie!" Pan Syta: "Ty Michał lepiej stąd wyjdź, bo marnujesz nam tlen" cd głupot z lekcji 2 gim z katolika nastapi... =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Teksty nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:10 "Kiedys byłem piękny i młody.Terza jestem tylko piękny"...p.Milaszewski-muzyka- Gm.2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-P Re: Teksty nauczycieli IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 20:22 Nie wiem czy znacie pana Minorczyka - przezwisko „GONZO”. Uczy on polskiego w Kijewie Królewskim. Normalnie zwałowy koleś!! Ma parę wad: niewyraźnie mówi np. odmieńcie kojń, (czyli koń) lub słojń (słoń). Następną wadą jest to, że bardzo, ale to bardzo brzydko pisze wręcz gryzmoli! Pamiętam jak kiedyś oddawał koledze wypracowanie, pod którym było coś napisane. Kolega nie mógł się doczytać, więc zapytał się pana, który mu je sprawdzał, czyli p. Minorczyka, on mu przetłumaczył: PISZ WYRAŹNIEJ I STARANNIEJ!!! Oczywiście po tym tekście wszyscy wybuchli śmiechem:-) ps. Dobre, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:18 tekst pani Sławatyckiej (chyba się własną pięścią zabije) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !DiV! Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 20.01.05, 14:50 Tekst pani Baranowskiej do A. Karwan : ,, Teraz mi powiedz ile za tą piątke dostałaś, połowa dla mnie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
leeloooo Re: Teksty nauczycieli 21.01.05, 14:33 "Ty kpisz czy o zdrowie pytasz".tekst pani Budnik.nie mam pojecia o co jej chodzi,ale czesto go powtarza:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord_Lew Re: Teksty nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:02 Pan Jarosław W. (KLO) Pół lekcji dyktując notatkę : "ale to tylko teoria, a jak wam zaraz pokaże teoria mija się z praktyką" Pan Krzysztow S. "a jak myśliscie? dlaczego na Augusta mówili mocny?" Harry : "bo dużo pił" Pan Michał M. -Proszę pana! To się pisze przez "rz" czy "ż"? -Napisz niewyraźnie -A będę miał 3 czy 4 na półroczę? -Tak... Pan Marian K. często nieźle dowala tekstami :D Szczególnie jak się nic nie umie :D Przykładem jest moja klasa :D Pan Andrzej B. jest w ogóle debeściak (dla wtajemniczonych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redmen Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 08:35 zawsze wiedzialem ze uczniowie katola to tepaki a ten jeszcze sie w dodatku przyznal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Teksty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 09:49 "Kiedys byłem piękny i młody.Terza jestem tylko piękny"...p.Milaszewski-muzyka- Gm.2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do a Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 22.01.05, 23:25 a może siusiu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:55 TEKST NAUCZYCIELA Z GM NR 2---->''Kiedyś byłem piękny i młody a teraz jestem tylko piękny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Anaare Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:16 Pan Kaliszer: "Jeśli krowa jest ptakiem, to koza jest człowiekiem. I ja wam udowodnie, że ta koza jest człowiekiem, jeśli krowa jest ptakiem!" Pan Kocik: "Schowaj uzębienie!" "Puknij się w łeb, ty głupi kurczaku!" Pani Łuczak : "Co jeszcze w naszym organiźnie walczy w bakteriami?" Arnold (olśniony): "Actimel!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Teksty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:22 "Usiądź nogami do przodu..." "Jeśli ten bok ma 4 to tamten też ma 7..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: Teksty nauczycieli IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.03.05, 22:03 Pani Wenda: "w takich wypadkach można stracić NIEPRZYTOMNOŚĆ" "zgaszę światło żeby było lepiej słychać" "nie przeszkadzajcie bo przedłużę was przerwę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Anaare Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:05 Na mszy na rynku, dziewczyny próbują dostać się pod parasol p. Kocika. P. Kocik: "W TEJ WINDZIE NIE MA JUŻ MIEJSCA!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DxO Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:14 Nieodrazu Kraków zbudowano. Niekazcie zebym was zabiła jeszcze macie takie malutkie seruszka Odpowiedz Link Zgłoś
nessa.anaare Re: Teksty nauczycieli 14.05.05, 14:47 CHŁOPACY - My piersi! PAN KOCIK - Piersi to wiesz co... ADAM - No co co... PAN KOCIK - Pierwsi będą ostatnimi! ADAM - Tak mawiał DŻIZYS !!! PAN KOCIK - ... i tak powtarza burun Żebrowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Nessa'y Anaare Re: Teksty nauczycieli IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.05.05, 22:58 a mozesz sie zdradzic kim jestes ?? jak masz na imie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 122 Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 04.02.05, 14:25 "Siadaj jeden. Polecam sie na przyszłość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekst Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 04.02.05, 14:26 "Trzymajcie mnie w trzech bo w pięciu rady nie dacie" Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: Teksty nauczycieli 04.02.05, 14:53 to tak jeszcze za czasów liceum :) sesesese kiedy to było..??! = " musztarda po obiedzie " [ p. Budnik ] = " dalej bo nas pasterka zastanie " [ p. Andrysiak ] = " zeczyj tablice i pisz " [ p. Mielnik vel. Kopernik ] = " do pani Zosi po papiery!! " [ pani Plak ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victoria hh Re: Teksty nauczycieli IP: *.i.pppool.de 10.03.05, 19:33 a zapomnieliscie o Mr.Benny i jego slynny text MY MAZER it's (my mother it's) etc. Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: Teksty nauczycieli 15.04.05, 17:23 Oj teksty Plakowej są najlepsze :) po papiery często mnie wysyła do pani Zosi :) ale co tam, lubie rusek :) - co do prof.Mielnik - "czy czałki w powiecze" - tekst prof.Kuzimskiego (po kilku tajemniczych jękach z ostatniej ławki) - "komu tam z tyłu sie pogorszyło?" - prof Andrysiak (do mnie, po tym jak przy jakiejś tam okazji powiedziałem "a ja?") - "ty to możesz w ryj dostać" :) ...jak coś mi sie przypomni to dopisze, albo i nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IT Re: Teksty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:12 teksty gim.1 1.Mrs.Przybył - ale już jest cicho ,nie rozmumiesz nierozumiesz zaraz do pani dyrektor ja nie będę sie tu s toba bawić (PozdrowieniA) 2.Mrs.Grabowska (KostuchA) nie znam jej tekstów ale mam z niej zwałę jak muwi do ciebie i rzuca oczami po suficie (PozdrO) 3.Mr. Gajewski oczywiście te jego zwałowe wykłady normalnie nie wyrabiam z niego ale (PozdrO) 4.Mrs.te jej ostrzeżenia bez nadziejne 1.to upomnienie,2.uwaga,3.do wychowawcy,4.rozmowa z rodzicami (PozdrO) 5.Mrs.Golepska zawsze o jakims nieuku "i wy zanich w przyszłości będziecie płacić podatki bo zostawić ich na lodzie nie wypada... " 6.Mrs.Burant-Kozłowska " tak tak tak tak tak tak tak" co się powie na wszystko muwi "tak" (SczegulnE Pozdro) i to by chyba było na tyle PS.SORRKA ZA BYKI (BLĘDY) !! POZDRO DLA WSZYSTKICH Z GIM 1 I DLA ZIOMALI Z 1THA GRUBNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Teksty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:34 to są kpiny-tekst lerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Teksty nauczycieli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:40 "ostatnie chińskie ostrzeżenie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na łacinie :D Re: Teksty nauczycieli IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 19:44 przestań się bujać na tym krześle bo choroby morskiej dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unyyy Re: Teksty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:25 czytam te teksty i sie dziwie, dlaczego nikt nic nie napisal o prof.Gizynskim. oj on na infie to dopiero gada glupoty jakich malo!!!jaka zwala, jedzie rowno po kazdym!!!trzeba to slyszec po prostu a nie pisac tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaPa Re: Teksty nauczycieli IP: 81.210.32.* 31.03.05, 20:27 Oj Zgodzę się P.Prof.Giżyński wymiata w potyczkach słownych czasem idzie się równo naśmiac gorzej gdy słowa kierowane są właśnie do ciebie;) np. tekst w stylu ty chyba dziecko potrzebujesz indywidualne ...lub dziecko masz komputer w domu?a tek malutki guziczek widzisz o jak ładnie jak w przedszkolu<ok>jest cool Odpowiedz Link Zgłoś