Gość: smb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:24 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koza Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:29 Jeden z najlepszych zespołów i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Guns n' Roses IP: 81.210.32.* 26.11.04, 16:47 jak jeden z najlepszych zespołów i tyle??!! tylko tyle??? Przecież to jest cudowne Axel ma boski głos..a Slash i te jego włosy koajrzą mi sie tylko z jednym :( no i jak gra na gitarze loodzieeee Guns n Roses the best!!!!!!!!!! Pozdrawiam :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naj Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:44 nie pozwólmy temu wątkowi przejść bez echa. Tylko jeden zespół nagrał lepszą balladę od nich i jest to Led Zeppelinc z "Schodami do nieba". Gunsi nagrali równie piękną piosenkę "Don't cry" to coś cudownego ten śpiew Axla ta solówka Slasha kto nie słyszał niech żałuje pozdro dla wszystkich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Time For... Re: Guns n' Roses IP: 81.210.32.* 30.11.04, 16:33 Oj to prawda Guns'esi wymiataja bardzo lubie ten zespoł wkancu jak dla mnie legenda rocka !! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yehl Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:01 lubie ich nawet posluchac .......i mam na scianie nawet hihi =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zap Re: Guns n' Roses IP: 81.210.32.* 30.11.04, 23:14 Grali jak grali -sprawni warsztatowo, niezłe show ale gdzie im jeszce do legend za młodzi. Led Zeppelin, Deep Purple, Free, Kong Crimson, Pink Floyd, Yes, Genesis to legendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksid Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:24 taki z ciebie znawca jak z koziej dupy trąbka. Wymieniłeś hujowe zespoły. legendami są: Led Zeppelin, black Sabbath, AC/DC a ty jakieś tam zespoły wymieniasz ni w kij ni w oko Odpowiedz Link Zgłoś
hank21 Re: Guns n' Roses 01.12.04, 18:53 Gość portalu: ksid napisał(a): > taki z ciebie znawca jak z koziej dupy trąbka. Wymieniłeś hujowe zespoły. > legendami są: Led Zeppelin, black Sabbath, AC/DC a ty jakieś tam zespoły > wymieniasz ni w kij ni w oko h..... pisze się przez ch Każdy ma swoje legendy. Wymieniłem, te które najwięcej słuchałem .Jest jeszce wiele innej wspaniałych zespołów i solistów, które można wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksid Re: Guns n' Roses IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:03 wiesz co nie łap mnie za słówka. W sumie masz rację każdy ma prawo do własnego zdania i sory koleś. Ale o czym my gadamy to jest post o Gunsach piszmy o nich zaje... zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hank21 Re: Guns n' Roses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:49 jakl najbardziej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Guns n' Roses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:02 tak..gunsi to byla kapitalna kapela ,niestety w zasadzie ich szczyt formy to raptem lata 1988-1992 bo nastepnie to juz pieniazki i dragi skutecznie w gliwkach panom muzykom poprzewracaly a szkoda bo gdyby nie te fakty to pewnie Gunsi nadal byliby na szczycie :-( Odpowiedz Link Zgłoś