Gość: KTOSIK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:31 CO SĄDZICIE O IMPREZIE W CHEŁMNIE, COSIK MAŁO LUDU, A MOŻE MAŁO ATRAKCJI, zABAWA SKOŃCZYŁA SIE PRZED 20 ŚWIATEŁKO DO NIEBA NO.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:15 No też uważam, że szału nie było!! całkiem cienko- wolałam pooglądać sobie wośp w telewizji. wogóle duuuuuuuuuużo brakuje naszej orkiestrze(wośp) w Chełmnie, żeby wogóle można ją było porównać do jakiejkolwiek innej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 10.01.05, 15:43 Uważam ,że Chełmno jest wogóle miastem straszynm obrzydliwym ..i wogole..ludzie tu są porpostu ograniczeni nikogo nie obrażajac..chcą sie bawić a się do tego nie prszyczyniają jasne bravo bravo..ja stą uciekam jak najszybciej..tu tylko ludzie umerają..albo się obagduję bołudnicy.. Pallotyni rządzą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:18 Mało, mało... Ty się,Misiek, nie czepiaj-pogoda była paskudna(do tej pory zawsze w styczniu było lato)hihihi. Może więcej napiszę, jak ochłonę z "wrażenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 09.01.05, 20:37 No pogódka byla zdyndana padalo i wogle ten deszcz o jej! normlanie cala bylam zalana! a co do WOŚP to moze byla nie taka ciekawa bo to 13Final pechwal liczba hahah zartuje! no ppogoda popsula wszytko ale mimo tego bylo dosc ludu!muza grala spoko!ale niebylo atrkacji niema co porównywac tego do innych miast heh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:46 wszystko byloby ok gdyby nie koles ktory to prowadzi,przeciez on sie do tego absolutnie nie nadaje,niedlugo chelmno stanie sie wielkim centrum disco polo i to dzieki niemu,jak orkiestre bedzie prowadzil ktos inny to jakos to bedzie wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:55 Finał w Chełmnie to totalna klapa. Disco Polo i kiepskie atrakcje. Chełmno jak zawsze dało dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiadomo Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 09.01.05, 21:41 Brawo dla kierownika sztabu WOSP w Chelmne pan Dombrowski spisywal sie swietnie boze to bylo zalosne jak on to prowadzil to co bylo ciekawe zraaz sie skonczylo a glupie disco polo grane przez jakis smiesznych kolesi.Facet wie jak sie osmieszyc. Mlode chlopaki grajace najciekawiej z tych wszytkich zeszli po 5 minutach.Brak slow ogolnie tegoroczny Wosp to katastrofa-DZIEKUJEMY PANIE DOMBROWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 10.01.05, 10:15 FINAŁ 13 WOSP skanczyl sie u nas przed 18 ...;/ nic dodac nic ujac było nieciekwaie zreszta wogole sie tym nei interesowalem. pogoda troche spratolila sprawe. Tak jak zwykle nic ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "fan" dabrocha Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:59 a sam Dabrowski zaklinal sie ze program orkiestry jest bardzo bogaty i roznorodny tak ze mial w dupie pewien zespol ktoremu sam obiecal wystep ..coz..widocznie znowu piajny byl. :-) Za to tego pana bardzo "lubimy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gó.. Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 10.01.05, 15:41 jak zwykle stypa... nic ciekawego, a dOMbroch jest debilem i pijakiem !! i cw..em :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:42 Według mnie to wina Chdek-a i tego ci tym zazadza chyba ma on dabroch czy jakos tak. Zawsze jest nudno na WOŚp, mała scena malo ludzi a to siwatelko do nieba jest dobijajace zimne ognie hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Osbourne Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 11.01.05, 00:06 Podczas grania pewnej kapeli (nieważne jakiej), któryś z grajków poprosił o podgłoszenie swojego instrumentu i usłyszałem to stojąc 20 metrów od sceny. Niestety p. Dombrowski tego nie usłyszał. Powiem inaczej, nie chciał tego usłyszeć. Poza tym był dla tej kapeli wyjątkowo niemiły i docinał jej członkom a chłopaki mieli zaledwie po 15 lat i był to ich pierwsza prezentacja w tak szerokim gronie odbiorców. Powinien się wstdzić, gdyż uważam, że jego zachowanie było jak najbardziej niepoprawne. Pownien także zacząć traktować zespoły na równi bez względu na wykonywaną myzykę, bo przcież chodzi tu o występ a nie o rodzaj muzyki. A p. Napora takimi słowy zakończył impreze, że pożal się Boże. Wstyd mi za CHDK. WOŚP jest raz w roku i nie potrafią jej właściwie zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 17:09 bo Dombroch to jest osioł i gada się z nim gorzej jak z blondynką =/ ja dostałam opierdziel za to ze nie wiem ile jest pieniedzy w puszcze którą trzymałam tylko kolezance kiedy ta poszła sie odlac mimo usilnych starań i tłumaczeń ze tylko trzymam puszke... zostałam ochrzaniona ze nie chodziłam na zebrania... i takie tam... cale zycie z debilami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 11.01.05, 19:48 Chlopaki juz pokonczyli 15nstke a co do podglosnienia basu tez to slyszalem nie rozumiem tego kolesia z chdk to co bylo nudne lecialo godzinami to co bylo nieco ciekawsze trwalo minuty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 11.01.05, 21:49 kto jest za tym aby dombros zrezygnował z prowadzenia imprez niech sie wpisze!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChDK Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:00 W związku z często mylną interpretacją wyjaśniam, iż Chełmiński Dom Kultury nie jest organizatorem finału WOŚP. Z grona wszystkich chętnych instytucji, osób indywidualnych, stowarzyszeń itp. tworzony jest sztab, któremu ChDK na miarę swoich możliwości pomaga: pomieszczenia na spotkania, nagłośnienie, użyczenie telefonu i internetu, pomoc w obsłudze itp. Całą listę organizatorów - przedstawicieli Sztabu możecie Państwo znaleźć na plakatach lub stronach internetowych. Poza tym, już teraz zapraszamy wszystkich niezadowolonych do pracy w sztabie XIV Finału w roku 2006. Czekamy na Was w październiku br. Zapewniam, iż Wasze propozycje i uwagi zostana wzięte pod uwagę, a pan Dombrowski chętnie odda prowadzenie imprezy i przewodzenie sztabowi komuś innemu.Pozostaje jeden problem - czy ktokolwiek sie na to zdecyduje. Mamy nadzieję, że tak. POzdrawiam JN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 14:56 no i bardzo dobrze!! w ogole to z wszystkimi imprezami w 2004 było do wiadomo jakiej czesci ciała... jedno Rockowisko =/ a zwykle z 4... 5 było takze bosko!! w naszym miescie króluje nuda!! dobrze ze są mniejsze klubowe koncerty na ktorych wplywu nie ma Dombroch Odpowiedz Link Zgłoś
igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP 14.01.05, 21:26 Hmmm , tak sobie myślę, że wszyscy czepiacie się pana Dombrowskiego,ale czy na pewno macie rację?Każdy robi to, co mu każą- On też. Więc....?Ktoś tym kieruje, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:33 "Rozumiem "poniekąd brak pomysłów (zmęczenie materiału), ale to nie mieszkancy tego szacownego miasta biorą pieniądze za organizowanie imprez. No cóż, ponoć płacą nam za to, co my zrobiliśmy, a nie ktoś innny. Chyba, że się mylę... A mam nieodparte wrażenie, że jednak się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP 15.01.05, 13:03 "Chełmiński Dom Kultury nie jest organizatorem finału WOŚP." Ciekawe...Na stronie internetowej ChDK(imprezy cykliczne) wyraźnie jest napisane, że ChDK od wielu lat jest głównym organizatorem WOŚP.Słowo daję- potrafię czytać ze zrozumieniem.Myślę, że większość z nas również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:26 No co ja moge dodac?? Ktos kto sie podpisal ChDK zwyczajnie klamie gdyz pan Dombrowski bardz chelpi sie tym ze to ON odpowiedzialny jest za organizacje WOSP w Chelmnie jak i za dobor programu oraz wykonawcow.A ze to mu nie wychodzi? To juz kwestia wyborazni i kompetencji ( lub ich braku...) jest mi przykro dodadkowo ze co jak co ale Chelmno zasluguje na porzadne imprezy bo w niewielu miastach ludzie potrafia sie tak bawic (..jak na przyklad wczoraj w osiedlowej).Ten czlowiek po prostu sie nie nadaje na tak odpowiedzialna funkcje a skoro na brak funduszy nie narzeka ( Zdrowa Woda nie jest zespolem ktory gra za darmo...) to tym gorzej swiadczy o Nim. Odpowiedz Link Zgłoś