Dodaj do ulubionych

13 FINAŁ WOŚP

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:31
CO SĄDZICIE O IMPREZIE W CHEŁMNIE, COSIK MAŁO LUDU, A MOŻE MAŁO ATRAKCJI,
zABAWA SKOŃCZYŁA SIE PRZED 20 ŚWIATEŁKO DO NIEBA NO....
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:15
      No też uważam, że szału nie było!!
      całkiem cienko- wolałam pooglądać sobie wośp w telewizji. wogóle duuuuuuuuuużo
      brakuje naszej orkiestrze(wośp) w Chełmnie, żeby wogóle można ją było porównać
      do jakiejkolwiek innej.
      pozdrawiam
      • Gość: Paulina Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 10.01.05, 15:43
        Uważam ,że Chełmno jest wogóle miastem straszynm obrzydliwym ..i wogole..ludzie
        tu są porpostu ograniczeni nikogo nie obrażajac..chcą sie bawić a się do tego
        nie prszyczyniają jasne bravo bravo..ja stą uciekam jak najszybciej..tu tylko
        ludzie umerają..albo się obagduję bołudnicy.. Pallotyni rządzą:/
    • Gość: igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:18
      Mało, mało... Ty się,Misiek, nie czepiaj-pogoda była paskudna(do tej pory
      zawsze w styczniu było lato)hihihi. Może więcej napiszę, jak ochłonę
      z "wrażenia".
      • Gość: Sandra Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 09.01.05, 20:37
        No pogódka byla zdyndana padalo i wogle ten deszcz o jej! normlanie cala bylam
        zalana! a co do WOŚP to moze byla nie taka ciekawa bo to 13Final pechwal liczba
        hahah zartuje! no ppogoda popsula wszytko ale mimo tego bylo dosc ludu!muza
        grala spoko!ale niebylo atrkacji niema co porównywac tego do innych miast heh!
    • Gość: :) Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:46
      wszystko byloby ok gdyby nie koles ktory to prowadzi,przeciez on sie do tego
      absolutnie nie nadaje,niedlugo chelmno stanie sie wielkim centrum disco polo i
      to dzieki niemu,jak orkiestre bedzie prowadzil ktos inny to jakos to bedzie
      wygladalo
      • Gość: iwo Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:55
        Finał w Chełmnie to totalna klapa. Disco Polo i kiepskie atrakcje. Chełmno jak
        zawsze dało dupy!
    • Gość: Wiadomo Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 09.01.05, 21:41
      Brawo dla kierownika sztabu WOSP w Chelmne pan Dombrowski spisywal sie swietnie
      boze to bylo zalosne jak on to prowadzil to co bylo ciekawe zraaz sie skonczylo
      a glupie disco polo grane przez jakis smiesznych kolesi.Facet wie jak sie
      osmieszyc. Mlode chlopaki grajace najciekawiej z tych wszytkich zeszli po 5
      minutach.Brak slow ogolnie tegoroczny Wosp to katastrofa-DZIEKUJEMY PANIE
      DOMBROWSKI
      • Gość: Edward Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 10.01.05, 10:15
        FINAŁ 13 WOSP skanczyl sie u nas przed 18 ...;/ nic dodac nic ujac było
        nieciekwaie zreszta wogole sie tym nei interesowalem. pogoda troche spratolila
        sprawe. Tak jak zwykle nic ciekawego...
        • Gość: "fan" dabrocha Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:59
          a sam Dabrowski zaklinal sie ze program orkiestry jest bardzo bogaty i
          roznorodny tak ze mial w dupie pewien zespol ktoremu sam obiecal
          wystep ..coz..widocznie znowu piajny byl. :-) Za to tego pana bardzo "lubimy" :)
          • Gość: gó.. Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 10.01.05, 15:41
            jak zwykle stypa... nic ciekawego, a dOMbroch jest debilem i pijakiem !! i cw..em :)
    • Gość: Ktos Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:42
      Według mnie to wina Chdek-a i tego ci tym zazadza chyba ma on dabroch czy jakos
      tak. Zawsze jest nudno na WOŚp, mała scena malo ludzi a to siwatelko do nieba
      jest dobijajace zimne ognie hmm...
    • Gość: Ozzy Osbourne Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 11.01.05, 00:06
      Podczas grania pewnej kapeli (nieważne jakiej), któryś z grajków poprosił o
      podgłoszenie swojego instrumentu i usłyszałem to stojąc 20 metrów od sceny.
      Niestety p. Dombrowski tego nie usłyszał. Powiem inaczej, nie chciał tego
      usłyszeć. Poza tym był dla tej kapeli wyjątkowo niemiły i docinał jej członkom
      a chłopaki mieli zaledwie po 15 lat i był to ich pierwsza prezentacja w tak
      szerokim gronie odbiorców. Powinien się wstdzić, gdyż uważam, że jego
      zachowanie było jak najbardziej niepoprawne. Pownien także zacząć traktować
      zespoły na równi bez względu na wykonywaną myzykę, bo przcież chodzi tu o
      występ a nie o rodzaj muzyki. A p. Napora takimi słowy zakończył impreze, że
      pożal się Boże. Wstyd mi za CHDK. WOŚP jest raz w roku i nie potrafią jej
      właściwie zorganizować.
      • Gość: ania Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 17:09
        bo Dombroch to jest osioł i gada się z nim gorzej jak z blondynką =/ ja
        dostałam opierdziel za to ze nie wiem ile jest pieniedzy w puszcze którą
        trzymałam tylko kolezance kiedy ta poszła sie odlac mimo usilnych starań i
        tłumaczeń ze tylko trzymam puszke... zostałam ochrzaniona ze nie chodziłam na
        zebrania... i takie tam... cale zycie z debilami
      • Gość: . Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 11.01.05, 19:48
        Chlopaki juz pokonczyli 15nstke a co do podglosnienia basu tez to slyszalem nie
        rozumiem tego kolesia z chdk to co bylo nudne lecialo godzinami to co bylo
        nieco ciekawsze trwalo minuty.....
    • Gość: killer Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: 81.210.32.* 11.01.05, 21:49
      kto jest za tym aby dombros zrezygnował z prowadzenia imprez niech sie
      wpisze!!!!1111
      • Gość: ChDK Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:00
        W związku z często mylną interpretacją wyjaśniam, iż Chełmiński Dom Kultury nie
        jest organizatorem finału WOŚP. Z grona wszystkich chętnych instytucji, osób
        indywidualnych, stowarzyszeń itp. tworzony jest sztab, któremu ChDK na miarę
        swoich możliwości pomaga: pomieszczenia na spotkania, nagłośnienie, użyczenie
        telefonu i internetu, pomoc w obsłudze itp. Całą listę organizatorów -
        przedstawicieli Sztabu możecie Państwo znaleźć na plakatach lub stronach
        internetowych. Poza tym, już teraz zapraszamy wszystkich niezadowolonych do
        pracy w sztabie XIV Finału w roku 2006. Czekamy na Was w październiku br.
        Zapewniam, iż Wasze propozycje i uwagi zostana wzięte pod uwagę, a pan
        Dombrowski chętnie odda prowadzenie imprezy i przewodzenie sztabowi komuś
        innemu.Pozostaje jeden problem - czy ktokolwiek sie na to zdecyduje. Mamy
        nadzieję, że tak.
        POzdrawiam
        JN
        • Gość: ja Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 14:56
          no i bardzo dobrze!! w ogole to z wszystkimi imprezami w 2004 było do wiadomo
          jakiej czesci ciała... jedno Rockowisko =/ a zwykle z 4... 5 było takze bosko!!
          w naszym miescie króluje nuda!! dobrze ze są mniejsze klubowe koncerty na
          ktorych wplywu nie ma Dombroch
          • igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP 14.01.05, 21:26
            Hmmm , tak sobie myślę, że wszyscy czepiacie się pana Dombrowskiego,ale czy na
            pewno macie rację?Każdy robi to, co mu każą- On też. Więc....?Ktoś tym kieruje,
            prawda?
        • Gość: igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:33
          "Rozumiem "poniekąd brak pomysłów (zmęczenie materiału), ale to nie mieszkancy
          tego szacownego miasta biorą pieniądze za organizowanie imprez. No cóż, ponoć
          płacą nam za to, co my zrobiliśmy, a nie ktoś innny. Chyba, że się mylę... A
          mam nieodparte wrażenie, że jednak się mylę.
        • igor_ka Re: 13 FINAŁ WOŚP 15.01.05, 13:03
          "Chełmiński Dom Kultury nie jest organizatorem finału WOŚP." Ciekawe...Na
          stronie internetowej ChDK(imprezy cykliczne) wyraźnie jest napisane, że ChDK od
          wielu lat jest głównym organizatorem WOŚP.Słowo daję- potrafię czytać ze
          zrozumieniem.Myślę, że większość z nas również.
          • Gość: Lucek Re: 13 FINAŁ WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:26
            No co ja moge dodac?? Ktos kto sie podpisal ChDK zwyczajnie klamie gdyz pan
            Dombrowski bardz chelpi sie tym ze to ON odpowiedzialny jest za organizacje
            WOSP w Chelmnie jak i za dobor programu oraz wykonawcow.A ze to mu nie
            wychodzi? To juz kwestia wyborazni i kompetencji ( lub ich braku...) jest mi
            przykro dodadkowo ze co jak co ale Chelmno zasluguje na porzadne imprezy bo w
            niewielu miastach ludzie potrafia sie tak bawic (..jak na przyklad wczoraj w
            osiedlowej).Ten czlowiek po prostu sie nie nadaje na tak odpowiedzialna funkcje
            a skoro na brak funduszy nie narzeka ( Zdrowa Woda nie jest zespolem ktory gra
            za darmo...) to tym gorzej swiadczy o Nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka