Dodaj do ulubionych

""ORTOGRAFIA"" na FORUM

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:01
Wiem, że nie każdy może być alfą czy omegą ale jak piszecie zwracajcie uwagę
na ortografię. Nauczyciele z J.POLSKIEGO !!!!!!!! nie najlepiej to o Was
świadczy. Młodzieży zanim coś napiszecie zastanówcie się co piszecie!!!!!.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bułeczka Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:37
      Marzenie ściętej głowy ,przeciez na tym forum to prawie sami analfabeci
    • m2uy Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM 17.02.05, 14:26
      mi to nie pszekadza, pszeciesz to nie warzne
    • Gość: Smooth Jazz Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:36
      Na tym naszym Forum po prostu nie istnieje takie zjawisko jak ortografia. Mi
      niekiedy słabo się robi, gdy młodzież uważająca sie za dorosłych ludzi nie
      potrafi skonstruować prostej wypowiedzi. Odnoszę wrażenie, że środowisko się
      uwstecznia.
      • Gość: do Miodka Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:59
        Miodku, z pewnościa masz rację,ale zanim następnym razem będziesz
        krytykował,sam napisz poprawnie.Przecineczek gdzieś umknął....a i związki
        frazeologiczne nie do końca opanowane....(:), zawsze byłam złośliwa).
    • Gość: ktoś Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:31
      Miodeczku! Widzę, że Tobie przede wszystkim przydałyby się dodatkowe lekcje
      języka ojczystego. W tak krótkim tekście pojawiło się kilka podstawowych
      błędów, jednak wątpię w to, że będziesz w stanie je wychwycić.
    • Gość: @@@@ Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:02
      Co to jest ortografia czepiacie się
    • Gość: fiona Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:18
      Bo jest się czego czepiać. Ostateczni nie proble sprawdzić z grubsza poprawność
      napisanego tekstu w wordzie, jeśli już tak ciężko sprawdzić w słowniku
      • Gość: wiosenka Re: ""ORTOGRAFIA"" na FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 08:18
        tu juz chyba nie chodzi o przecinki i te wszystkie szczegóły ale o podstawy
        ortografii bo jeżeli uczeń gimnazjum pisze że "mam dopiero 15 lat" i dlatego
        robię błedy np."pszeciesz"czy"ksiąrzka"to czy on będzie umiał sie posługiwać
        słownikiem,ja uważam za młodziez niedługo wogole nie bedzie umiała pisać nie
        wspominając o poprawności
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka