Dodaj do ulubionych

MAM PROBLEM POMÓŻCIE

IP: 81.210.32.* 05.05.05, 09:11
ZAINSTALOWAŁEM DZIŚ SOBIE PROGRAM CDex 1.51 I ZGRYWAM SOBIE PLIKI DO MP3 NA
DYSK I KAZDA PIOSENKA NAGRYWA MI SIE PODWÓJNIE (CZYLI MA KAŻDEJ PO 2 SZT.)
DLACZEGO MOMÓŻCIE MI ROZWIĄZAĆ TEN PROBLEM. Z GÓRY DZIEKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: MAM PROBLEM POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:01
      Nie wiem czy dobrze rozumiem o co Ci chodzi, ale jeśli tak to zobacz czy nie
      masz czasem zaznaczonej opcji, że ma Tobie dwie kopie nagrywać
      • Gość: marcin Re: MAM PROBLEM POMÓŻCIE IP: 81.210.32.* 06.05.05, 14:32
        ale gdzie mam to zobaczyć, a tak wogóle to nagrywa mi jedną piosenke np. o
        rozmiarze 35MB a drugę o rozmiarze 4MB. (te same piosenki)
        HELP!!!!
        • Gość: vddbdfh Re: MAM PROBLEM POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:45
          Nie wiem, nie korzystałam nigdy z tego programu. Posprawdzaj po kolei wszystkie
          opcje i może znajdziesz co nie pasuje. A tak w ogóle to polecam Nero-prosty w
          obsłudze. Ja jestem z niego zadowolona.
        • Gość: Laser Re: MAM PROBLEM POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:25
          Ta większa (30+ kb) to pewno plik .WAV, a ta mniejsza to MP3. Pewno ustawiłeś,
          że ma Ci zrobić mp3 i .wav jednocześnie. Jeśli chcesz mieć wyłącznie mp3 to
          musisz wybrać opcję "Extract CD track(s) to a Compressed Audio File"(bo
          domyślam się, że z płyt CD przerabiasz utworki). Ostatecznym rozwiązaniem jest
          po prostu manualnie usunąć .WAVy :]
          • Gość: marcin Re: MAM PROBLEM POMÓŻCIE IP: 81.210.32.* 07.05.05, 10:28
            Dzięki ci Laser już jest ok. Pozdr.
          • Gość: Tomek Re: MAM PROBLEM POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:12
            Ahhh Krzysiu ! jakis Ty madry!!! :P pozdro!
    • Gość: Gracjan Re: MAM PROBLEM POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:04
      Trochę pokombiować a nie zasmiecac forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka