Dodaj do ulubionych

GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:09
Obserwuj wątek
    • Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:18
      napiszcie cos wiecej jestem zainteresowany chetnie przyjde pozdrawiam kioli
      zuzla z chelmna
      • Gość: kibic Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:01
        kto nie byl niech zaluje naprawde super ze na rynku zorganizowano taka atrakcje
        zapowiedziano ze nastepne gp z 2 tyg. tez bedzie emitowane na rynku dzieki za
        orgznizacje. pozdrowieni dla pomyslodawcy
        • Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:36
          Pewnie, było spoczko. za 2 tyg. ponownie, z grajkiem?? Pozdro :))
          • Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:17
            podobno nie bedzie grajka na rynku w sobote. trzeba bedzie zarezerwowac stolik
            bo slyszalem ze duzo ludzi sie wybiera. zapowiadaja ladna pogode wiec warto
            pojsc. pozdro dla kiboli poloni bydgoszcz matiego krzyja gencia milosza
            • Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: 213.17.208.* 23.05.05, 15:21
              Ja bede napewno :)

Pozdro
              Gęcio
    • Gość: Karol Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 23.05.05, 18:21
      Oo no to jestem mile zaskoczony. Nie wiedziałem, że w Chełmnie znalazło się
      tylu fanów żużla.
      W takim razie też pewnie się pojawię, żeby Was poznać, bo niestety wyjazd do
      Krsko nie wypalił...
      • Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:04
        spoko karol to nie bedzie to co stadion ale atmosfera jest zawsze. czym wiecej
        ludzi bedzie ogladac tym bedzie fajniej. do zobaczenia na rynku pozdro dla
        kiboli zuzla
        • Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:23
          pewnie, może i mireczka przyjdzie również, Tomek wie o co chodzi :)

Pozdro
          Gęcio
          • Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:08
            wiem wiem i zapraszam mireczke moze sobie pogadamy nie gecio. czekamy na
            mireczke. do soboty narka pozdro dla mireczki
            • Gość: milosz Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: 81.210.32.* 24.05.05, 21:55
              Gratulacje dla organizatora emisji i slowa wielkiego poparcia za znakomity
              pomysl krzewienia najpiekniejszego sportu jakim bez watpienia jest speedway....
              W Chelmnie tkwi jakis dziwny bakcyl tej dyscypliny! Proponuje namowic Marka
              Karwana aby wybudowal tor a potem mozna juz tylko zabiegac o organizacje SGP!
              No bo skoro slowenskie Krsko moze (stadion przypominajacy obiekt Chelminianki)
              to dlaczego nie Chelmno!
              Dziekuje za pozdrowienia, ale od jakiegos czasu jestem kibicem Wandy Krakow :)
              • Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:00
                hehe, ja też lubię Wandę, ale nazwisko ma inne :))))

Pozdro
                Gęcio
                • Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:05
                  Aha, Jeszcze jedno. Pytanie do organizatora - Krzyja: będzie grajek, czy nie?.
                  Jeżeli nie to w przerwie między wyścigami gram Dr Albana :))) (wtajemniczeni
                  wiedzą o co chodzi)

Pozdro
                  Gęcio
              • Gość: Karol Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 25.05.05, 10:15
                Zgadzam sie i ciesze sie, ze najpiekniejszy ze sportow jest tak popularny w
                Chelmnie. Chyba rzeczywiscie panuje tu dobra atmosfera dla tego sportu, tym
                bardziej ze kilka osob, przynajmniej tych ktore znam (no i nie skromnie mowiac
                ja tez) siedze w tym troszke "powazniej".
                Moze nie od razu GP, ale taki minitor, zeby szkolic mlodziez, organizowac
                zawody dla najmlodszych, z pewnoscia bylby swietnym rozwiazaniem. Byloby to
                dobre zaplecze dla Apatora. Tym bardziej, ze z tych wlasnie stron pochodzi
                Janek Zabik i na ten pomysl na pewno dobrze by sie zapatrywal.
                Tak wiec w sobote o 14 na mecz do Grudziadza (jada z Rybnikiem), potem GP w
                Chelmnie, a w niedziele prawdopodobnie wyjazd do Czestochowy...
                Speedway... I love this game...

PS. Milosz L.??:)
                • Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:12
                  no to do soboty zapowiada sie niezla atmosferka grajka nie bedzie wiec w
                  spokoju mozna ogladac. mam nadzieje ze uslyszymy na koncu zawodów hymn polski
                  trzymam kciuki pozdrowienie dla Milosza L.
                  • Gość: ja Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 15:34
                    Trzymam kciuki za Tomka Golloba. niestety nie wiem czy dam rade wyrwac sie z
                    pracy na gp. Fajnie ze ktos sie za to zabral i w miejscu publicznym mozna
                    ogladac takie wspaniale widowisko. pozdro dla organizatora. tak dalej Krzyjo a
                    zajdziesz daleko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka