Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:18 napiszcie cos wiecej jestem zainteresowany chetnie przyjde pozdrawiam kioli zuzla z chelmna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:01 kto nie byl niech zaluje naprawde super ze na rynku zorganizowano taka atrakcje zapowiedziano ze nastepne gp z 2 tyg. tez bedzie emitowane na rynku dzieki za orgznizacje. pozdrowieni dla pomyslodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:36 Pewnie, było spoczko. za 2 tyg. ponownie, z grajkiem?? Pozdro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:17 podobno nie bedzie grajka na rynku w sobote. trzeba bedzie zarezerwowac stolik bo slyszalem ze duzo ludzi sie wybiera. zapowiadaja ladna pogode wiec warto pojsc. pozdro dla kiboli poloni bydgoszcz matiego krzyja gencia milosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: 213.17.208.* 23.05.05, 15:21 Ja bede napewno :) Pozdro Gęcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 23.05.05, 18:21 Oo no to jestem mile zaskoczony. Nie wiedziałem, że w Chełmnie znalazło się tylu fanów żużla. W takim razie też pewnie się pojawię, żeby Was poznać, bo niestety wyjazd do Krsko nie wypalił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:04 spoko karol to nie bedzie to co stadion ale atmosfera jest zawsze. czym wiecej ludzi bedzie ogladac tym bedzie fajniej. do zobaczenia na rynku pozdro dla kiboli zuzla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:23 pewnie, może i mireczka przyjdzie również, Tomek wie o co chodzi :) Pozdro Gęcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:08 wiem wiem i zapraszam mireczke moze sobie pogadamy nie gecio. czekamy na mireczke. do soboty narka pozdro dla mireczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: 81.210.32.* 24.05.05, 21:55 Gratulacje dla organizatora emisji i slowa wielkiego poparcia za znakomity pomysl krzewienia najpiekniejszego sportu jakim bez watpienia jest speedway.... W Chelmnie tkwi jakis dziwny bakcyl tej dyscypliny! Proponuje namowic Marka Karwana aby wybudowal tor a potem mozna juz tylko zabiegac o organizacje SGP! No bo skoro slowenskie Krsko moze (stadion przypominajacy obiekt Chelminianki) to dlaczego nie Chelmno! Dziekuje za pozdrowienia, ale od jakiegos czasu jestem kibicem Wandy Krakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:00 hehe, ja też lubię Wandę, ale nazwisko ma inne :)))) Pozdro Gęcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęcio Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:05 Aha, Jeszcze jedno. Pytanie do organizatora - Krzyja: będzie grajek, czy nie?. Jeżeli nie to w przerwie między wyścigami gram Dr Albana :))) (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) Pozdro Gęcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 25.05.05, 10:15 Zgadzam sie i ciesze sie, ze najpiekniejszy ze sportow jest tak popularny w Chelmnie. Chyba rzeczywiscie panuje tu dobra atmosfera dla tego sportu, tym bardziej ze kilka osob, przynajmniej tych ktore znam (no i nie skromnie mowiac ja tez) siedze w tym troszke "powazniej". Moze nie od razu GP, ale taki minitor, zeby szkolic mlodziez, organizowac zawody dla najmlodszych, z pewnoscia bylby swietnym rozwiazaniem. Byloby to dobre zaplecze dla Apatora. Tym bardziej, ze z tych wlasnie stron pochodzi Janek Zabik i na ten pomysl na pewno dobrze by sie zapatrywal. Tak wiec w sobote o 14 na mecz do Grudziadza (jada z Rybnikiem), potem GP w Chelmnie, a w niedziele prawdopodobnie wyjazd do Czestochowy... Speedway... I love this game... PS. Milosz L.??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:12 no to do soboty zapowiada sie niezla atmosferka grajka nie bedzie wiec w spokoju mozna ogladac. mam nadzieje ze uslyszymy na koncu zawodów hymn polski trzymam kciuki pozdrowienie dla Milosza L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GP SZWECJI NA ŻYWO RYNEK ZYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 15:34 Trzymam kciuki za Tomka Golloba. niestety nie wiem czy dam rade wyrwac sie z pracy na gp. Fajnie ze ktos sie za to zabral i w miejscu publicznym mozna ogladac takie wspaniale widowisko. pozdro dla organizatora. tak dalej Krzyjo a zajdziesz daleko! Odpowiedz Link Zgłoś