Dodaj do ulubionych

THE DOWN'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:41
młody, utalentowany zespół, który dopiero co powstaje i zaczyna się rozwijać
poszukuje ostrej panienki na wokala, która czuje się wyśmienicie w klimacie
grunge.
pozdro dla perkusisty Dave'a :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dave Re: THE DOWN'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 23.06.05, 15:12
      No Przemysław ale wielkie jest zainteresowanie twoim zespołem ;P może ma to
      związek z nazwą lub z tym że szukasz dziewczyny do tak mało kobiecego gatunku
      muzycznego? Ot zagadkowa sprawa
      • Gość: Lucek Re: THE DOWN'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:48
        a daliscie gdzies jakis koncert ??
        • Gość: lider zespołu Re: THE DOWN'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:44
          Posłuchaj Dave my szukamy dziewczynyn do zespołu, gdyż jesteśmy bardziej
          innowacyjni i wszechstronnie uzdolnieni niż te wszystkie regionalne kapele. z
          dziewczyna zawsze przyciąga wzrok męskiej publiczności ( cele marketingowe !!!),
          a koncerty będziemy dawać w przyszłym czasie , może i jeszcze w czerwcu, ale od
          razu zapowiadam że będą to koncerty undergroundowe dla prawdziwych koneserów
          gatunku... zapraszam na pierwszy koncercik już wkróce na amfi i nadal szukamy
          wokalistki!!!
          • Gość: Lucek Re: THE DOWN'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:58
            oki, to mi wystarczy....nie wiem czy Ty cos piles albo cpales jak to pisales
            ale to juz mniejsza z tym,wedlug mnie to Ty jestes glupi a nie innowacyjny a
            gowno osiagnales zeby porownywac sie do tych "regionalnych" kapel,a od kiedy na
            amfi sa undergrondowe koncerty ??!! hahaha :D masz chlopcze poczucie humoru :D
            • Gość: :P Re: THE DOWN'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:57
              w koncu nazwa zespolu mowi za siebie :P
    • Gość: Nessa Re: THE DOWN'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:00
      Zróbcie casting lepiej :] Bo na forum nie usłyszycie, jak kandydatki śpiewają :P

Zajebista nazwa! :):):) mi się podoba!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka