Dodaj do ulubionych

SĄ JAKIEŚ?????????????????

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:09
jesteśmy sobie facetami po dwudziestce.. i tak sobie czasem wpadamy do
chełmna..no i zastanawiamy się, czy są tu jeszcze jakieś fajne, ładne,
normalne dziewczyny około 21-25 lat? nie chcemy wyrwać lasek na jedną noc czy
coś takiego, ale poznać, może zaprzyjażnić się, a może coś więcej...? :-D
jak do tej pory zauważylismy zaledwie kilka takich "niemałolatów" i w miarę
wyglądających i wydających się sympatycznymi i wesołymi - mi ostatnio wpadła
w oko taka wysoka szczupła blondynka w spiętych w kitka włosach, bluzeczkach
z dekoltem, opalona, czasem dżinsowa spódniczka, króciutka. wygląda na ok. 22-
24 lata, ma okulary przeciwsłoneczne bardzo często. wieczorami kilka razy
była pod parasolami z jakimś towarzystwem (też taka z nią brunetka szczupła,
niższa była - kumplowi wpadła w oko)
zna ktoś fajne laski? (bez wyzwisk i nazwisk proszę)
moze jakieś by chciały na piwko np. pod parasolki się spotkać? :-)
pozdro
m. i k.
Obserwuj wątek
    • Gość: doda Re: SĄ JAKIEŚ????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:25
      hejka ja jestem z okolic Chełmna młoda ale mam niestety 18lat:(jak chcecie mnie
      poznać to dajcie znać!!!papap buziaki
      • Gość: :) Re: SĄ JAKIEŚ????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:32
        hey jesli chodzi o wyglad to nie bede siebie oceniala, ale kestem osoba bardzo
        towarzyska , jestem brunetka, mam 19 lat to pewnie wm nie za bardzo pasi?? no
        ale coz , pozdrawiam pa
    • Gość: SAMOTNI JEŻDZCY Re: SĄ JAKIEŚ????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:33
      sorki za długie nie odzywanie sie.
      w sumie fakt - 18 czy 19 lat, to troche mało, ale nie powiedziane, że z wami
      nie da sie dogadac i ze nie będzie spoko :-D
      więc może jakoś się zawsze można spotkać choc tak - na piwku :-)
    • Gość: Karina Re: SĄ JAKIEŚ????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:35
      Witam szanownych Panów ;) po dwudziestce?? Tzn?? 29.9 czy też 21?? Myśle że to
      spora różnica ;) jestem miss świata ;p jeśli chcecie się ze mną spotkać prosze o
      przesłanie zdjęć na odpowiedni adres ;) a teraz na poważnie ;) w jakich celach
      chcecie spotkykac sie akurat z ładnymi dziewczynami?? Osobiście swą osobistość
      zaliczam do pięknej grupy kobiet ;) pozdrawiam chooooopcy i czekam na odpowiedź
      • Gość: SAMOTNI JEŻDZCY Re: SĄ JAKIEŚ????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:23
        Droga Karinko, gdybyś uważnie czytała, znałabyś odpowiedź na każde twoje pytanie
        pozdro
        • Gość: Ada Re: SĄ JAKIEŚ????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:52
          siemka chlopcy ja i moja przyjaciolka Monika mozemy was poznac. Miescimy sie w
          kryteriach: jestesmy ladne, tzn. same sie nie oceniamy koledzy nam to mowia, ja
          mam 22 lata, a Monia 21. Mozemy sie umówi na spotkanie. Paps...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka