Gość: gość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:29 Czy ktoś wie, dlaczego nie ukazało się dzisiaj wydanie Narratora, tak cennego informatora dla mieszkańców naszego miasta?Jestem zaniepokojony.Pozdrawiam Pana J.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:48 nie widziałam jeszcze gorszej gazety niż Narrator !! stale pisze o tym samym, na okrągło czepia się Burmistrza, widać że go nie trawi, i z pewnością dlatego założył tę gazetę żeby móc swobodnie go oczerniać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:00 no a nasz burmistrz to niby świętoszek? przekręt na przekręcie podobno robi... a Pan z narratora to bynajmniej wprowadza troche ciekawostek do zycia chelmnian. NARRATOR nie ukazal sie najprawdopodobniej dlatego iz wynikla jakas rzekoma afera (burmistrz i jego z-ca cos tam narzucili Panu S.) , W Czasie Chełmna jest napisane. poczytajcie sobie.... Pozdro SAWIK :) Jesteśmy z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Konstytucja śmietnika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:24 Nowy ( 121 numer !) Narratora na szczęście już jest. W tekście pt "Konstytucja śmietnika", pan Sawicki, opisał przegraną przez burmistrza Kędzierskiego , sprawę w Sądzie Pracy. Ciekawe panie redaktorze, czy teraz również Pańscy przeciwnicy powiedzą, że Pan zmyśla, kłamie , insynuuje ?! Jak widać siedzą cichutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętacz Re: Konstytucja śmietnika. IP: 81.210.32.* 29.10.05, 19:42 Historia "p." Kordowskiego jest bardzo wzruszająca...........ale tak do końca nie wierzę w jego czyste sumienie. Wystarczy przypomnieć sobie jego "CV" zaczynając od "Solidarności" poprzez awans w FAM...(i podstawę rozwiązania umowy o pracę z tym zakładem).....do przygarnięcia pod skrzydła przez panujących w UM kolegów z czasów "S". Przypuszczam, że ten pan ma trudności przystosowawcze (nawet w życiu prywatnym)...........a ten telefon do "rodziny" (zdjęcie) .....hmmm....oprowadza się ostatnio (i to w różnym stanie) wcale nie z rodziną.....Sawicki... nie rób z niego anioła, tylko dlatego, że macie wspólnego wroga...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Konstytucja śmietnika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:40 Przeszłośc ( lub "przeszłość") Kordowskiego nie może wpływać na sposób jego zwolnienia z pracy. Jak wyczytałam, został zwolniony za brak nadzoru. Natowmiast bezprawne zwolnienie, może ( mogło) wpłynąć na takie a nie inne jego zachowania:"oprowadzanie się w różnym stanie". Mogłbyś po prostu napisać : w stanie nietrzeżwym. Nie zauważyłam, żeby pan Sawicki w tekście "Konstytucja śmietnika" z Kordowskiego zrobił anioła. Z tekstu również nie winika, żeby pan Sawicki był wrogo nastawiony do burmistrza. Czy możesz temu tekstowi zarzucić kłamstwa, tendencyjność, jątrzenie w stosynku do wladz Chelmna? Nie! To dobra reporterka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:40 Już sie ukazał ,ale nic ciekawego jak zwykle przede wszystkim linki do tematów o Kedzierskim i o alkoholu a w tym temacie wypowiedzial sie ekspert .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 20.10.05, 08:57 Nic ciekawego nie było i nie będzie w tej "gazecie" (nie ujmując gazetom). Czepianie się burmistrza to takie hobby naczelnego. A to wszystko dlatego, że po obięciu stołka przez panującego, pan JZS miał dostać posadkę, ale Pan burmistrz w porę sięgnął po rozum do głowy i wykluczył naczelnego z listy kandydatów. Ot i już. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goly Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 20.10.05, 11:39 podajcie str internetowa narratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukający prawdy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szukajacego pra Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:12 Widze że własnie ta pawda Cie w oczy koli ktora jest opisywana w Narratorze,zgadzam sie z Tobą że jest to juz monotematyczne i nudne ale cos w tym jest że tylu ludzi się boi,bo z twojego postu pzebija strach.I jeszcze jedno opowiedz nam moze jak Ty wygladasz może sie troszke posmiejemy bo Ty jestes w tym dobry, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Tygodnik Narrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:10 Dzień dobry Panie Narratorze ;-) Tani chwyt reklamowy. Dla naiwnych Lękać to sie nie mam czego. Jestem POSTRONNY - obserwator z zewnątrz. NIezwiązany ani z PAnem a tymbardziej z Włodarzami. Bo taka jest moja opinia - dalekie jest to od prawdy - tu widac tylko niespełnione obietnice - no i zemsta. Jeżeli ocenia się ludzi i chce się być bezstronnym redaktorem nie pisze się tylko o niepowodzeniach bądź aferach, a tu dobrego o włodarzach nic nie było nawet słowem więc coż można wywnioskowac Panie Narratorze ?? Do przemyśleń. Koniec, nie ma dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chełminiak Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 20.10.05, 23:40 Narrator był już przed wyborami,nawet w formie pisemnej,teraz jest tylko w internetowej i kto wie czy nie przez Kędzierskiego.Może nie darze tego redaktora sympatią,ale podoba mi się to co i w jaki sposób robi.Jest niezależny i ujawnia dużo spraw,a przecież o to chodzi żeby patrzyć złodziejowi na rence,dlatego też chodzi i szuka,może jak by było dobrze to by nie miał tematów.Sam chciałbym żeby Chełmno było "czyste" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 21.10.05, 11:12 prosze podajcie adres str internetowej gdzie ta fascynujaca gazete mozna poczytac bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Tygodnik Narrator IP: *.netia.com.pl 21.10.05, 15:00 a z wyszukiwarki nie umiesz skorzystać?? narrator.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 12:34 czytam te posty i widze dwie strony medalu: za i przeciw p.J.S. faktem jest, ze jezyk artykulow jest dosc ciety, ale uwazam, tez, ze sporo jest w nich prawdy. co do sposobu przedstawiania i komentowania pewnym stwierdzen, to trzebaby wedlug mnie poszukac przyczyn tego. gdyby ktos zostal wykulany przez inna osobe, to z pewnoscia nie bylby inny. walczylby byc moze innymi metodami - najwygodniejszymi i najbardziej sprawdzonymi dla siebie. nie mozna tak robic, ze sie cos obiecuje, albo wykorzystuje pewne osoby, a pozniej sie od nich odwraca, tym bardziej, ze nie jest sie idealem, a ma sie cos za paznokciami. sprobojcie rowniez zrozumiec p.J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:22 A nie przyszło nikomu do głowy, że J.Z.S sam se wymyślił v-ce burmistrza ? Jak zastępcą burmisrza może być trzeźwy alkoholik z czerwoną twarzyczką i zmasakrowana przez alkohol ludzie opamiętajmy sie. Nie mam nic do wytykania władzy ich błędów ale niech to będzie prawda. A nie same kłamstwa. Może ze 4 artykuły od początku tej gazety na temat Burmistrzów były prawdziwe reszta to skutki picia wódki i wspaniała wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:18 Drogi waldku zastanawiam sie czy ty sypiasz u Sawickiego pod łóżkiem ?bo skad znasz jego zwyczaje kiedy i w jakim stanie pisze swoje artykuły,on pisz że prawda a ty piszesz że nie prawda.Podziel sie z nami skad masz takie informacje że wiesz że to co pisze Sawicki to stek bzdur?jestem bardzo ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.10.05, 01:18 napisz co uwazasz za pawde a ja to po krótce sprostuje nie ma problemu Panie bardzo ciekawy:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemarze Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 11:22 skad ty mozesz wiedziec, co jest prawda i jakie sa fakty. pamietaj, w kazdej plotce zawsze jest conajmnie odrobina prawdy. to tylko ci sie wydaje, ze kto rece sklada, tem jest uczciwy. znam takich, ktorzy pokazuja na zewnatrz rzekoma swoja wiare, a w "srodku" sa zupelnie inni. myslisz, ze wladza jest krysztalowa. mylisz sie. wszyscy maja cos za uszami. a widocznie narrator ma powody, zeby to ujawniac. innym tematem jest sposob podania faktow. jest to juz komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:42 a skad Ty wiesz ze klamstwa, a z tym budynkiem kupionym w korupcyjnych okolicznosciach to tez jakies alkoholowe zwidy Sawickiego lub innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś