Dodaj do ulubionych

Tygodnik Narrator

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:29
Czy ktoś wie, dlaczego nie ukazało się dzisiaj wydanie Narratora, tak
cennego informatora dla mieszkańców naszego miasta?Jestem
zaniepokojony.Pozdrawiam Pana J.S.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:48
      nie widziałam jeszcze gorszej gazety niż Narrator !! stale pisze o tym samym,
      na okrągło czepia się Burmistrza, widać że go nie trawi, i z pewnością dlatego
      założył tę gazetę żeby móc swobodnie go oczerniać!
      • Gość: czytelnik Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:00
        no a nasz burmistrz to niby świętoszek? przekręt na przekręcie podobno robi...
        a Pan z narratora to bynajmniej wprowadza troche ciekawostek do zycia chelmnian.
        NARRATOR nie ukazal sie najprawdopodobniej dlatego iz wynikla jakas rzekoma
        afera (burmistrz i jego z-ca cos tam narzucili Panu S.) , W Czasie Chełmna jest
        napisane. poczytajcie sobie....
        Pozdro SAWIK :) Jesteśmy z Tobą :)
      • Gość: xyz Konstytucja śmietnika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:24
        Nowy ( 121 numer !) Narratora na szczęście już jest.
        W tekście pt "Konstytucja śmietnika", pan Sawicki, opisał przegraną przez
        burmistrza Kędzierskiego , sprawę w Sądzie Pracy.
        Ciekawe panie redaktorze, czy teraz również Pańscy przeciwnicy powiedzą, że Pan
        zmyśla, kłamie , insynuuje ?!
        Jak widać siedzą cichutko.
        • Gość: pamiętacz Re: Konstytucja śmietnika. IP: 81.210.32.* 29.10.05, 19:42
          Historia "p." Kordowskiego jest bardzo wzruszająca...........ale tak do końca
          nie wierzę w jego czyste sumienie. Wystarczy przypomnieć sobie jego "CV"
          zaczynając od "Solidarności" poprzez awans w FAM...(i podstawę rozwiązania
          umowy o pracę z tym zakładem).....do przygarnięcia pod skrzydła przez
          panujących w UM kolegów z czasów "S". Przypuszczam, że ten pan ma trudności
          przystosowawcze (nawet w życiu prywatnym)...........a ten telefon do "rodziny"
          (zdjęcie) .....hmmm....oprowadza się ostatnio (i to w różnym stanie) wcale nie
          z rodziną.....Sawicki... nie rób z niego anioła, tylko dlatego, że macie
          wspólnego wroga......
          • Gość: abc Re: Konstytucja śmietnika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:40
            Przeszłośc ( lub "przeszłość") Kordowskiego nie może wpływać na sposób jego
            zwolnienia z pracy. Jak wyczytałam, został zwolniony za brak nadzoru.
            Natowmiast bezprawne zwolnienie, może ( mogło) wpłynąć na takie a nie inne jego
            zachowania:"oprowadzanie się w różnym stanie". Mogłbyś po prostu napisać : w
            stanie nietrzeżwym.
            Nie zauważyłam, żeby pan Sawicki w tekście "Konstytucja śmietnika" z
            Kordowskiego zrobił anioła. Z tekstu również nie winika, żeby pan Sawicki był
            wrogo nastawiony do burmistrza. Czy możesz temu tekstowi zarzucić kłamstwa,
            tendencyjność, jątrzenie w stosynku do wladz Chelmna? Nie! To dobra reporterka.
    • Gość: ***** Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:40
      Już sie ukazał ,ale nic ciekawego jak zwykle przede wszystkim linki do tematów
      o Kedzierskim i o alkoholu a w tym temacie wypowiedzial sie ekspert ....
    • Gość: ble Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 20.10.05, 08:57
      Nic ciekawego nie było i nie będzie w tej "gazecie" (nie ujmując gazetom).
      Czepianie się burmistrza to takie hobby naczelnego. A to wszystko dlatego, że
      po obięciu stołka przez panującego, pan JZS miał dostać posadkę, ale Pan
      burmistrz w porę sięgnął po rozum do głowy i wykluczył naczelnego z listy
      kandydatów. Ot i już. :))))
    • Gość: goly Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 20.10.05, 11:39
      podajcie str internetowa narratora
    • Gość: Szukający prawdy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: do szukajacego pra Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:12
        Widze że własnie ta pawda Cie w oczy koli ktora jest opisywana w
        Narratorze,zgadzam sie z Tobą że jest to juz monotematyczne i nudne ale cos w
        tym jest że tylu ludzi się boi,bo z twojego postu pzebija strach.I jeszcze
        jedno opowiedz nam moze jak Ty wygladasz może sie troszke posmiejemy bo Ty
        jestes w tym dobry,
        • Gość: Ja Re: Tygodnik Narrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:10
          Dzień dobry Panie Narratorze ;-)
          Tani chwyt reklamowy. Dla naiwnych
          Lękać to sie nie mam czego.
          Jestem POSTRONNY - obserwator z zewnątrz. NIezwiązany ani z PAnem a tymbardziej
          z Włodarzami.
          Bo taka jest moja opinia - dalekie jest to od prawdy - tu widac tylko
          niespełnione obietnice - no i zemsta. Jeżeli ocenia się ludzi i chce się być
          bezstronnym redaktorem nie pisze się tylko o niepowodzeniach bądź aferach, a tu
          dobrego o włodarzach nic nie było nawet słowem więc coż można wywnioskowac
          Panie Narratorze ?? Do przemyśleń.
          Koniec, nie ma dyskusji.
    • Gość: Chełminiak Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 20.10.05, 23:40
      Narrator był już przed wyborami,nawet w formie pisemnej,teraz jest tylko w
      internetowej i kto wie czy nie przez Kędzierskiego.Może nie darze tego redaktora
      sympatią,ale podoba mi się to co i w jaki sposób robi.Jest niezależny i ujawnia
      dużo spraw,a przecież o to chodzi żeby patrzyć złodziejowi na rence,dlatego też
      chodzi i szuka,może jak by było dobrze to by nie miał tematów.Sam chciałbym żeby
      Chełmno było "czyste"
    • Gość: kto Re: Tygodnik Narrator IP: 81.210.32.* 21.10.05, 11:12
      prosze podajcie adres str internetowej gdzie ta fascynujaca gazete mozna
      poczytac bardzo prosze
      • Gość: czytelnik Re: Tygodnik Narrator IP: *.netia.com.pl 21.10.05, 15:00
        a z wyszukiwarki nie umiesz skorzystać??
        narrator.republika.pl/
    • Gość: obiektywny Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 12:34
      czytam te posty i widze dwie strony medalu: za i przeciw p.J.S. faktem jest, ze
      jezyk artykulow jest dosc ciety, ale uwazam, tez, ze sporo jest w nich prawdy.
      co do sposobu przedstawiania i komentowania pewnym stwierdzen, to trzebaby
      wedlug mnie poszukac przyczyn tego. gdyby ktos zostal wykulany przez inna
      osobe, to z pewnoscia nie bylby inny. walczylby byc moze innymi metodami -
      najwygodniejszymi i najbardziej sprawdzonymi dla siebie. nie mozna tak robic,
      ze sie cos obiecuje, albo wykorzystuje pewne osoby, a pozniej sie od nich
      odwraca, tym bardziej, ze nie jest sie idealem, a ma sie cos za paznokciami.
      sprobojcie rowniez zrozumiec p.J.S.
      • Gość: waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:22
        A nie przyszło nikomu do głowy, że J.Z.S sam se wymyślił v-ce burmistrza ? Jak
        zastępcą burmisrza może być trzeźwy alkoholik z czerwoną twarzyczką i
        zmasakrowana przez alkohol ludzie opamiętajmy sie. Nie mam nic do wytykania
        władzy ich błędów ale niech to będzie prawda. A nie same kłamstwa.

Może ze 4 artykuły od początku tej gazety na temat Burmistrzów były prawdziwe
        reszta to skutki picia wódki i wspaniała wyobraźnia.
        • Gość: do waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:18
          Drogi waldku zastanawiam sie czy ty sypiasz u Sawickiego pod łóżkiem ?bo skad
          znasz jego zwyczaje kiedy i w jakim stanie pisze swoje artykuły,on pisz że
          prawda a ty piszesz że nie prawda.Podziel sie z nami skad masz takie informacje
          że wiesz że to co pisze Sawicki to stek bzdur?jestem bardzo ciekawy
          • Gość: do waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.10.05, 01:18
            napisz co uwazasz za pawde a ja to po krótce sprostuje nie ma problemu Panie
            bardzo ciekawy:>
        • Gość: waldemarze Re: Tygodnik Narrator IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 11:22
          skad ty mozesz wiedziec, co jest prawda i jakie sa fakty. pamietaj, w kazdej
          plotce zawsze jest conajmnie odrobina prawdy. to tylko ci sie wydaje, ze kto
          rece sklada, tem jest uczciwy. znam takich, ktorzy pokazuja na zewnatrz rzekoma
          swoja wiare, a w "srodku" sa zupelnie inni. myslisz, ze wladza jest
          krysztalowa. mylisz sie. wszyscy maja cos za uszami. a widocznie narrator ma
          powody, zeby to ujawniac. innym tematem jest sposob podania faktow. jest to juz
          komentarz.
        • Gość: do waldek Re: Tygodnik Narrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:42
          a skad Ty wiesz ze klamstwa, a z tym budynkiem kupionym w korupcyjnych
          okolicznosciach to tez jakies alkoholowe zwidy Sawickiego lub innych ludzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka