Dodaj do ulubionych

nowa knajpka.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:37
witam.

czy nie uważacie, że w Chełmnie przydałaby się nowa knajpka? jeśli tak to
jaką według Was powinna mieć ona forme?
uważam, że warto by było otworzyć po prostu ciekawie wykończone, spokojne
miejsce z relaksującą muzyką, gdzie odpocząć mogliby zarówno młodsi jak i
starsi. może jazz club?

czekam na propozycje.

Obserwuj wątek
    • Gość: K.I.T Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:17
      NowA KnajpkA To niech będzie przedłużenie komisu na wodnej !! ;]
      • Gość: :/ Re: nowa knajpka. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.11.05, 20:47
        Jezuuu Czy ten opis pasuje do ... komisu ? Czytaj uważnie jak już wogóle
        czytasz
        • Gość: u talkin' to me?! Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:36
          właśnie, hehe - też mnie to zastanawia Pani/Panie :/

;)
          • krowa_bandytka Re: nowa knajpka. 01.11.05, 22:54
            a przydałoby się miejsce gdzie można kulturalnie posiedzieć i wypić kawkę albo
            herbatkę. bo takich to mi się wydaje trochę mało w naszym chełmnie :) a co do
            muzyki jestem jak najbardziej ZA. jest tu b. mało miejsc gdzie można posłuchać
            jakiejś przyjemnej muzyczki.
    • Gość: allah Re: nowa knajpka. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.11.05, 23:46
      najlepiej knajpa z muzyka z lat 70' i 80'
      • Gość: HARY Re: nowa knajpka. IP: 217.97.134.* 02.11.05, 12:19
        Do herbatki za miast jazzu lepiej bluesik:) i tez jestem za jakas kulturalna
        knajpka w fajnym klimacie i wystroju!!
        • Gość: gość Re: nowa knajpka. IP: 81.210.32.* 02.11.05, 13:50
          wiem że bendzie w Chelmnie knajpka z klimatem blusem itp. muza na żywo z
          gitarkami i klimatami polski dobry rock i dobre hity obcojezyczne już nie
          bawem wystrój w klimacie jak trzeba mój znajomy chce otworzuć ten pab tylko
          szuka miejsca
          • Gość: u talkin' to me?! Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:23
            Krowia Bandytko (hehe;) - na dzień dzisiejszy to takiego miejsca w Chełmnie nie
            ma, jest karczma, ale to chyba nie te klimaty, o których mówimy; jest mars -
            można posiedzie, ale to też nie to. reszta knajp - przepaaaaaść!
            [ewentualnie mogłabym wymienić jeszcze pub Czarny Kot - przeznaczona dla
            młodych, ale bardzo fajna w swoim klimacie].

Gość - bardzo miło mi to słyszeć. nana dzieje, że Twoj znajomy szybko tworzy tą
            knajpę, może się zacznie dziać coś w Chełmnie!

...jeszcze trochę i może kino wznowią;D
            • Gość: :) Re: nowa knajpka. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 16:36
              No więc czekamy ze zniecierpliwieniem na tą knajpkę :))
              • Gość: LILI Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:56
                Nowa knajpka jest po byłej DIADZIE nazywa się ZŁOTA KACZKA,klimat fajny
                bardziej elegancki pozdrawiam pa
                • Gość: u talin' to me?! Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:09
                  nic, mi o tym nie wiadomo.

gdzie ona się dokładniej znajduje?
    • Gość: u talkin' to me?! Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:10
      ps. widziecie, chyba nie jest aż tak źle, jak narazie obeszło się bez jechania
      i obgadywania.

jednak sie da;))
    • Gość: Smooth Re: nowa knajpka. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 17:18
      Jazz Club? Fantastycznie... gdyby coś takiego pojawiło się w Chełmnie nie
      wychodziłbym stamtąd. Życze powodzenia w otwieraniu takiego miejsca przyszłemu
      włascicielowi. Pozdro dla załozyciela wątku.
      • krowa_bandytka Re: nowa knajpka. 02.11.05, 17:28
        zgadzam się, da się bez obgadywania itp. :) a jeśli jazz ma być to ja jestem
        chętna jak najbardziej i wiem że niektórym osobom w moim wieku (nazwijmy
        to 'młodzież' ;p) również by się to spodobało. przyda się miejsce gdzie można
        kulturalnie posiedzieć, pogadać i wypić kawę, a przy okazji posłuchać
        przyjemnej muzyki.
        • Gość: =) Re: nowa knajpka. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 15:04
          NARAZIE sie obeszło bez obgadywania itd ... Zobaczymy później :]
          • Gość: johny Re: nowa knajpka. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 18:58
            Niech ten twoj kumpel otwiera ten lokal. Przydalby sie dodatkowy jeszcze grosik
            z haraczu. Zapraszamy wiec
            • Gość: Daras Re: nowa knajpka. IP: 81.210.32.* 03.11.05, 19:49
              dzony ty jesteś nawiedzony o co ci chodzi z tym characzem parówko
    • Gość: Darucha:p Re: nowa knajpka. IP: 81.210.32.* 03.11.05, 22:56
      Jestem jak najbardziej za!!! W sumie, to nie mogę się juz doczekać. Jak dla
      mnie najlepszy byłby soul, ale spoko. Pozdro dla wszystkich, z którymi będę
      piła kawkę w nowym clubie!:*
      • Gość: :) Re: nowa knajpka. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.11.05, 13:47
        Darucha coś mi się zdaje, że razem będziemy tam spijać kawkę ;-)
        Jak rodzina to rodzina ;-)
    • Gość: ;) Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:00
      Ja tez mam nadzieje ,ze kiedys ktos wpadnie na pomysł otwarcia fajnej knajpki
      ,gdzie mozna by posiedziec z przyjaciółmi:D .Jak narazie w C hełmnie sa same
      puby
      itd .Poczekamy...:D
      • Gość: pani Re: nowa knajpka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:06
        co do nowej knajpy to podobno jutro otwierają coś na miejscu WRZOSA
        • Gość: ??? Re: nowa knajpka. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.11.05, 22:53
          co, kiedy, jak, ???
          • Gość: gokata Re: nowa knajpka. IP: 81.210.32.* 10.11.05, 00:31
            ...tak ..też do mnie doszło- ogłaszają się w kablowej- MAGMA- trzeba by pójść ,
            ocenić...no może w końcu coś się ruszy :) a tak tytułem wstępu- baaaaaardzo
            ale to baaaaaaaaaaaardzo ZA. Ludzie przecież u nas tak naprawdę najnormalniej
            posiedzieć się nie da- zgadzam sie jest karczma jest mars...ale jakby ktoś
            pytał o cos normalnego to Kot z tym ,ze oprócz klimatu można tam spotkać tylko
            dym papierosowy( ostatnio prawie mnie zabiło uderzenie w momencie kiedy
            otworzyłam drzwi :)) ale tam niestety jest za głośno żeby siąść i pogadać o
            starych rowerach :]
            przydałby się pubik na przysłowiowe rendez-vous...hmmm taki cichy,ustronny,
            skromny w oświetleniu i tym czymś w wystroju..
            póki co pomarzyć warto
            pozdrawiam
            ps. faktycznie można i jeszcze jaki fajny temacik pociągnęliśmy :)
            • Gość: iks_X Re: nowa knajpka. IP: 81.210.32.* 10.11.05, 08:11
              No mam nadzieje ze ta magma to bedie klimatyczna jak kot (zgadam sie z
              wypowiedia ze w kocie jest duzo dymu i to denerwuje troche, ale pozatym zajefajnie)
    • Gość: u talkin' to me?! Re: nowa knajpka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:49
      w nowym poście Forumowicz porusza temat nowej knajpy na osiedlu Kopernika [w
      miejsce Osiedlowej], która zwie się Pułapka. zapraszam do tego wątku, a jutro
      jeśli się wybierzecie do tego pubu [?] to opiszcie w nim swoje wrażenia;)

pozdrawiam.
      • Gość: pani Re: nowa knajpka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 18:49
        był ktos w MAGMIE????????????????????
        • Gość: gość Re: nowa knajpka. IP: 81.210.32.* 11.11.05, 20:21
          co do nowej knajpki to ta właściwa będzie otwarta od nowego roku na
          początku stycznia posłuchacie dobrego grania klasycznego na wiosełkach
          pośpiewamy wspólnie rycha i nie tylko piwniczka jak będzie wszystko
          podpisane umowa to zdradze wam w którym miejscu muza przez duże
          MMMMMMMMmm pozdrawiam klimacik jakiego nigdzie nie ma pa
          • Gość: do gościa Re: nowa knajpka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:44
            do gościa- dowiedziales się coś o tej dziewczynie która Ci się
            podoba??????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka