Gość: pALACZ IP: 80.51.206.* 11.02.06, 20:51 kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POWERPLANT Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: *.mofnet.gov.pl 15.02.06, 08:14 JA POPIERAM W 100%!LEGALIZACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: 81.210.32.* 21.02.06, 11:59 ja popieram tak powinna byc zalegalizowana bo pijesz nie jedz lepiej sie zjaraj i lataj!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: 80.51.206.* 15.02.06, 10:38 Idiota.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganja Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: 80.51.206.* 15.02.06, 16:53 JA POPIERAM ALE PALENIE Z UMIAREM I DLA RELAKSU A NIE JARAC 5 RAZY DZIENNIE ALBO SIE SPIZGAC I NA MIASTO ZADYMY ROBIC (PALANTY) Odpowiedz Link Zgłoś
eminencja11 Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? 16.02.06, 10:52 Gość portalu: pALACZ napisał(a): > kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? Definitywny Sprzeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh... Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:40 Kretyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::::::PPP Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: 81.210.32.* 16.02.06, 14:48 Na MOje niech se będzie ja i tak nie pale tego ale jak inni lubią to niech pala byle im nieodbiło od tego jarania trawki...:)ale co tam Legalizacja czy ny ehh kazdy ma na to swoje poglądy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:30 Ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony zwolennik Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: *.mofnet.gov.pl 21.02.06, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony zwolennik Re: kTO POPIERA PALENIE TRAWKI?? IP: *.mofnet.gov.pl 21.02.06, 10:43 nie jeden zdziwiłby sie gdyby wyszło na jaw ile ludzi i kto w cch pali! JA PALE I TAK BEDZIE ZAWSZE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ."Buff Masta". Re: kto popiera palenie trawki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:33 Popieram.Zioło jest!!!było!!!i bedzie jarane!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Stuff Master ## Re: kto popiera palenie trawki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:27 Dokładnie tak jak wyżej- było jest i będzie jarane, a kto nie czai niech nawet nie wyraża opinii na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEgaliZator Re: kto popiera palenie trawki?? IP: 81.* / 81.210.32.* 01.03.06, 23:11 JA Popieram palenie Trawki...ja osobiście Pale Codziennie.....I Żyje mi sie Z tą Myślą...Znacznie Lepiej....Trawka nie jest dla FraJerów...Tylko dla Ziomków....Którzy,Umią...sie zachować w różnych ważnych sytuacjach...i Co tu jeszcze dodać......PoPierammm 100% LEgalizacjiiiiiiiiii.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kto popiera palenie trawki?? IP: 81.* / 81.210.32.* 02.03.06, 15:03 Chyba raczej chciałeś napisać: "Trawka JEST dla frajerów". I nie "umią", a "umieją". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraina/DxO Re: kto popiera palenie trawki?? IP: 80.51.206.* 15.03.06, 17:37 Hmm............. Wpip moich znajomych pali ale ja nie ... Na moje to mozna zlegalizować marihuane tylko czemu ona taka droga ?? Juz bym wolał sie nachlać niz zjarać ale cóz gust to gust... ale i tak ZIOŁO BYŁO JEST I BĘDZIE JARANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: kto popiera palenie trawki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:09 Legalizeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: kto popiera palenie trawki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:15 Coż zgadzam się z kolegą no przyjacielem bo sie znamy ;D ale nie gustuję w trawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witos Re: kto popiera palenie trawki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:45 co ty ku... pieprzysz zjarałeś się oparami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:21 a niech wam wszystkim ta trawka mozgi wypali, wtedy moze zrozumiecie, ze to juz nie to "ziolo", ktore palono kiedys w USA. Posluchajcie tego: bodek.i.narkotyki.wixa.patrz.pl/ A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Samo Zielsko Re: Kto....... IP: *.teledis.be 28.03.06, 21:28 Moją matką jest MARICHUAANAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Kto....... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 01.05.06, 21:41 co ty ku.. wiesz o paleniu hehe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **GwiazdeczkA** Re: Kto....... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.05.06, 15:40 właśnie widać jaki masz garex zryty od tej Twojej mariHuany łosiu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahaa Re: Kto....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 10:20 a Ty Gwiazdeczko chyba spadłas przed chwila dopiero z nieba ze takiego bzdury pie..sz... lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Kto....... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 10:49 gwiazdeczka spadła z nieba bo tak już było od zawsze , ale w twoim wypadku dlaczego spadłaś na twarz hihihihi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: Kto....... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 10:51 Do buhahah,......widzisz coś Ci nie wyszło bo ja nie spadłam dopiero co z nieba tylko w przeciwieństwie do Ciebie potrafię realnie patrzeć na to co dzieje się z ziomkami którzy uważają tak jak Ty że palenie trawki jest the best....ludzi pomyślcie czasem.....a Ty buhhahah....w szczególności!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: Kto....... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 10:53 Do jaa to się wypowiedziałeś....hahahhahahaah...ale zabawne....jaaa.....hahahahahhahahahaah.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: Kto....... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 10:57 Czyżby Was zatkało ....hahaha....gwiazdeczka wygrała...hahahhahaha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):):) Re: Kto....... IP: 81.* / 81.210.32.* 03.05.06, 11:02 Jescze niedawno popierałam palenie zielska! ale teraz no ludziee jak tak można w dzień w dzień jak to niektórzy potrafią ... tosh ludziska wy sie spalta na śmierć ! se przypalata rureczke z myślą ze wam nie niebędzie ze se lajt i wogle...niby maryśka nic takiego przecież to niema żadnych konsekwencji a nawet jak ma to pie..ć to toshh lajtowo co nie ... !a jak wam sie zrobi po czasem dziura w tej mózgownicy to zaczajita czy jestescie tacy normalni jak sprzed lat kiedy nie jaraliście...:| shizka wam się włączy pręzej czy póżniej ! albo jak jebnie was choroba która niebędzie łatwa do wyleczenia bądz wogle nie! nie będziecie zdawać sobie z tego sprawy! schizaa nad wami zapanuje! I tylko wygrani będą potrafili ją wyłączyć! Spadacie na dno z tym zielskiem! jak można tak ciągle ! Rozumiałąm jak ktoś na jakiś czas przypalił se ! A teraz to juz huj normalnka see . :| i to niby take fajne! a co wam to że sie zjarata! lepiej wam :| naje..e macie ... wy nie wiecie niedostrzegacie tego , mówita aaa tam zwykłe pie..nie! Jo jo pie..nie będzie po czasie ... ! najlepiej sie zjarajta tak że aż spalita aż wam dym dupą wyjdzie! aż kopnieta w kalendarzycho a nie przez maryche ale z włąsnej głupoty , popełnicie głupstwo co się okaże ,,kąpnał w kalendarz gdyż był najarany w cztery dupy ,że mu mózg wysiadł i jebnął se z mosta czy z okna :|"dla was jaraczy to take śmieszne! przecież Zioło to łączy ludzi! możem wsyscy se jarać ! nikomu nic niebedzie! co wy pie..ta co nie! ale to do czasu moi drodzy! nie bez przyczyny jest to zabronione! przecież jakby było nieszkodliwe było by legalne! a co jest w Holadni co tam jest ? tak juz połowie ludzi odpie.. ... !:| was tak zairytowała ta trawka ze jak jebnieta w kalendrzycho to se nawet w grobie przypalita rure ze dym grobem pójdzie! i huj i potem to se huja polecita z luudżmi bo tyle spalonych wieńców będzie za które sie dało tyle hajsu bo dym pójdzie grobem ze przypali wsyztskie wieńce i huj by można było strzelić! a wieńce najblepiej jakby były z maryśki niż kwiatów zrobione co nie? ... a wkoło posiana maryśka! ...brak słów ! brak! Zjaraja sie spalta! róbta dalej swoje!!!! Dla was to i tak zwykłe farmazony i pierdoły ! ... Sorry za błędy ale szybko pisalam ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahhaa Re: Kto....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:14 Gwiazdeczko tak sie składa ze pale od kilka lat wiec mi nie mów ze jak Ty to napisałas co sie dzieje z ziomkami co pale trawke. Jak Ty nie lubisz to nie krytykuj i nie ogólniaj, że Ci co robia jedno są źli,a inni lepsi. Gó.. wiesz, a pie..sz. Jak dla mnie jestes mała ci.., która nazwie siebie gwiazdeczka i mysli, że świeci jak polarna buahhaha a to co napisałaś, że nas zatkało i wygrałas to ... chyba nie ma za wielu lat gwiazdo Ty moja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: Kto....... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 15:33 Do buhahah po pierwsze nie uważam że świecę jak gwiaza polarna!!!!po drugie wyrażam swoją opinię na ten temat po trzecie to że powiesz że jestem dla Ciebie c....nie znaczy że zmienie zdanie na temat palenia trawki:/ bo na moje to ja mogę się przedstawić a coś mi sie wydaje że Ty nie potrafisz tego zrobić!!!!!! Bo buhahahah każdy może napisać....no więc skoro taki jesteś mądry i tak lubisz trawkę to wykarz sie odwagą i napisz imię i nazwisko!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 15:49 widać gwiazdeczko , że nie wiele wiesz na ten temat ... poczytaj sobie artykuły o marihuanie i wskaż mi choćby jedną osobe , która przedawkowała marihuane ... nie znajdziesz takiej takiej osoby bo nie odnotowano zgonu z tego powodu ... w jednym sie z toba zgodze a mianowicie z tym ze marihuana nie jest dla wszystkich ... jezeli juz ktos pali to powinien to robic z glowa ... znam ludzi tak jak piszesz , ktorym z lekka poryło juz dekielek , ale znam tez takich , ktorzy sa calkiem normalni choc pala gigantyczne ilosci ... poprostu trzeba potrafic nad tym zapanowac ... marihuana jest dla madrych ludzi i nie kazdy moze ja palic ... ale to tylko moje zdanie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 16:13 Do jaaa mylisz sie wiem o marihuanie dużo i owszem masz rację iż nie odnotowano żadnego zgonu z powodu palenia trawki ale nie uwieże w to że nie można sie od tego uzależnić a po za tym najpierw zawsze jest maryśka ale wiesz pownym czasie organizm sie do niej przyzwyczaja i przestaje nam ona wystarczać no wiec wtedy sięgamy po coś po czym znawu będzie niezła zwałka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 16:28 Do jaaa mylisz sie wiem o marihuanie dużo i owszem masz rację iż nie odnotowano żadnego zgonu z powodu palenia trawki ale nie uwieże w to że nie można sie od tego uzależnić a po za tym najpierw zawsze jest maryśka ale wiesz po pewnym czasie uodparniamy sie na ten środek i większość osób szuka wtedy czegoś silniejszego po czym znowu odczuwać będzie odmienny stan i wierz mi to nie jest moje głupie gadanie bo moj kolega przechodził te etapy i napoczątku też myślałam że od trawki nic mu nie będzie ale myliłam się ,zaczął próbować innych rzeczy bo marihuana już mu nie wystarczała ....więc nie pisz że maryśka jest dla mądrych bo głupotą jest palenie!!!!większość osób robi to tylko i wyłącznie po to by koledzy ich szanowali i by każdy sądził ze są super....spójrzmy prawdzie w oczy robią to bo chcą być akceptowani przez otoczenie ....wiec to mówi samo za siebie marnują sobie życie przez to iż ktoś rzucił głupim tekstem że marihuana jest cool i ten kto ja pali jest super ziomkiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 16:33 Sorry wysłała mi sie moja wypowiedź dwa razy przeczytaj tą drugą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 16:30 po czesci sie z toba zgodze ... to sie nazywa uzaleznienie psychiczne ... ale powiem ci ze ja w tym temacie juz obracam sie kawałek czasu i wierz mi ze nie kazdy siega po twardsze dragi ...np. ja jestem wyjatkiem i jestem z tegio dumny ... i male sprostowanie po twardszych dragach nie masz zadnej zwałki ... wracajac do sprawy uzaleznienia to ja pale bo lubie nie bo musze :P jakis czas palilem dzien w dzien i jak zrobilem sobie przerwe to wcale nie czulem zadnych brakow ... poprostu jak masz to masz jak nie to nie ... i jestem pewien ze gdybys znalazla jakies ciekawe zajecie dla chelminskiej mlodziezy to zmalala by liczba palaczy w miescie ... bo mlodziez pali z nudy zeby zabic czyms czas wolny ... a zaraz potem szukaja jakies zajawki ... czy to gra w zoske , czy jazda na rowerze , w kosza czy tez w pilke nozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 16:35 tak jak pisalem wczesniej to jest dla madrych ludzi jesli juz ktos po to siega :) nie kazdy musi skonczyc jak twoj kolega bo moze byc on jednym z wielu ewenementow bo tez znam takich ludzi co od tego zaczeli a teraz tkwia po uszy w bagnie ... ale wierze ze kiedys przejrza na oczy ... znam tez duzo osob co udalo sie z tego wyjsc i oni jakos nie polecaja mi tego ... ale nie kazdy potrafi z tego wyjsc ... wszystko lezy w podlozu psychologicznym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 16:57 Do jaaa teraz mogę powiedzieć że się z Tobą zgadzam:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 22:46 gwiazdeczko a jesli moge wiedziec to ile masz wiosenek ??? bo jak na dziewczyne to naprawde masz szeroka wiedze i pole do popisu w tym temacie =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 04.05.06, 10:11 Do jaa mam 16 latek :))a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 04.05.06, 10:42 to jestem od ciebie troszke starszy =oP skoncze w tym roku oczko =oP czyli 21 lat =o) ale gratuluje wiedzy na ten temat bo nie ktorzy starsi nawet ode mnie maja mniejsza wiedze niz Ty =o) A jakies imie masz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 04.05.06, 11:19 do kogos tam kto przytoczyl raport WHO - on dotyczy marihuany w czystej postaci, a nie scierwa z ropa, muchozolem i innymi gownami, ktore palisz a o tym nie wiesz <lol2> have a nice day. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:32 pale bo lubie, lubie moje shizy, lubie moje dziury w glowie, pale codziennie, ale jak nie mam ochoty to nie musze palic. pale jak mam na to ochote, a mam ochote caly czas :D bo TO LUBIE KU.. i ch.. wam wszystkim do tego :D zajmijta sie swoimi dupami na ch.. tu takie wątki to nie wiem?!!?!!!!?!?!?! zeby powiekszyc moje shizy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zabijata mnie tym aaaaaaaaa ide sie jebnac z mostu bo za duzo spalilem aaaaaaaaaaa ale jeszcze se line do szyji przywiaza i dopiero sie jebne :D hahahahahahahaha a rano sie zdjeme i pojde do domu i love that shit pozdro, p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 07:54 Do jaa dzięki....to może Ty pierwszy się przedstaw:)pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 08:01 Do no i ch..skoro nie zrozumiałe dla Ciebie jest to że ktoś założył taki wątek i sądzisz że to głupie to dlaczego się wpisałeś....????!!!!!!!chciałeś być śmieszny czy okazać w ten sposób swój bunt......??wiesz jakby Ci to powiedzieć........NIE WYSZŁO CI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona'l Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 08:59 Jak hcą to niech palą ale ja tego niepopieram.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:00 wbijac w bi(aaa)tch! ciągnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 15:31 gwiazdeczko odpowiedzasz pytaniem na pytanie zupelnie jak polityk hehe , ale niech strace hehe na imie mam Łukasz =o) Szacuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 15:33 do no i ch... !!! jezeli twoja wypowiedz rowna jest twojej inteligencji to przykro mi bardzo ... jestes ograniczony umysłowo a to musi wyjatkowo bolec ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:38 i ch.. mnie to obchodzi co wy myslita o mojej inteligencji... zżarła by cię dziwko ( wiem wiem ze jestes chlopakiem) mam wyje..e na zdanie leszczy takich jak ty pozdr. dla ekipy. SMOKE CHEEBA CHEEBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 15:46 no i ch... nie obstawiaj za wysoko bo mozesz znalesc sie zbyt nisko ciotunio ... chyba niechcial bys sie przejechac na leszczu co ?? wiem sklej dupe cipeczko hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:49 po twojej wypowiedzi tez widac ze za wysoko nie obstawiasz dajesz sie prowokowac dziwko internetowy pozeraczu lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 16:01 no i ch... bo takich jak ty to powini odizolowac od spoleczenstwa zasrancu ... szkoda mi slow na ciebie ... mykaj patyka i pogrzeb se w rowie palantunio ... elooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:10 pie.. cie bi[aaa]tch! mykam ale z tego forum bo mam dosc takich kurew jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 16:13 no i ch.. ku..kie to ty masz zycie jak cie wszyscy w dupe jada hehe szkoda mi slow na ciebie bo myslisz ze fajny jestes hehe ale nie tobie to oceniac ... widze w tobie tylko zalosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:16 ja widze w tobie dziwke (wiec kogo w dupe jadą?) haha a ku..kie zycie to ma peja i juz raz pisalem ze mam wyje..e na zdanie leszcza :D pisz se pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 16:22 no i ch... z tego co wiem swinski wymazie to miales juz sobie isc hehe sam sobie zaprzeczasz szczylu ... leje na ciebie cieplym moczem ... wez sie zawin i idz sie pobaw do piaskownicy hehe pewnie nawet nie wiesz co znaczy slowo kur... hehe tylko znasz to slowo ze slyszenia jak otoczenie na ciebie tak wola hehe buraku wyginaj w pole gdzie twoje miejsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:26 zwała, ciekawe jak dlugo bedziesz myslal nad nastepnymi tekstami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 16:29 no i ch... napewno krocej niz ty bo ty masz ograniczone myslenie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i ch.. Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:31 to sie wyjasnilo wszystko :D hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 16:33 no i ch... i wszystko jasne jak sloneczko ... hehe do zoba na szkole na melanzu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 21:57 Do jaaa już chciałam się przedstawić ale widze że kłamiesz więc tego nie zrobie....no to nadal musisz się zastanawiać kim jest "ta słynna gwiazdeczka z ciętym języczkiem"....hah....i jeszcze jedno.....inteligentny to Ty jesteś ale poprzez odpowiadanie na głupie zaczepki "no i ch.."zachowujesz sie tak jak on a to Cię chyba nie satysfakcjonuje...:(:(przynajmniej mam taką nadzieję....także kochany na przyszłość utrzymuj poziom....pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:16 gwiazdeczko co do tego , ze dalem sie sprowokowac to masz racje ... ale nie wytrzymalem bo to zaczelo sie zaraz potem jak ciebie wyzwal =oP ... a ty sama sobie zaprzeczasz bo w jednej z wypowiedzi napisalas ze mozesz sie przedstawic =oP ale co tam =oP pozdrawiam =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:33 Wiem że wcześniej napisałam że mogę się przedstawić ....ale Ty mnie okłamałeś!!: ((albo łaś...bo teraz to już nie wiem:(no dobra a wiec ja jestem......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:17 gwiazdeczko co do tego , ze dalem sie sprowokowac to masz racje ... ale nie wytrzymalem bo to zaczelo sie zaraz potem jak ciebie wyzwal =oP ... a ty sama sobie zaprzeczasz bo w jednej z wypowiedzi napisalas ze mozesz sie przedstawic =oP ale co tam =oP pozdrawiam =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:38 kurde moj post sie dwa raqzy powtorzyl =oP ale powiedz gwiazdeczko z czym cie oklamalem ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:51 no najpierw napisąłeś że jesteś chłopakiem o imieniu Łukasz a potem gdy wyzywałeś się z "ni i ch..."i on zaczął wyzywac Cię od dzi....k i wogóle to nie zaprzeczyłeś i nie napisałeś że jesteś chłopakiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:55 gwiazdeczko hehe na drugi raz czytaj uwaznie ... "no i ch... " sam napisal ze wie , ze jestem chlopakiem =oP ja na niego tez tak moglem pisac , ale nie chcialem sie znizyc az tak nisko =oP a poza tym "no i ch..."okzal sie moim znajomym dlatego juz na koncu tego wszystkiego bylo napisane " no i wszystko jasne " hehe pozdrawiam =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa 2 Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:58 gwiazdeczko w ogole wez pod uwage ze napewno doszlo by do wiekszej jazdy jak by sie z nim kłocil kto jest tu kim hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 11:04 Nooo dobra niech będzie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 12:08 i co gwiazdeczko jednak sie nie przedstawisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **Gwiazdeczka** Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 14:04 Na imie mam Iza ale to i tak Ci nic nie mówi....hah....pozdrawiam:*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: 80.51.54.* 06.05.06, 15:04 no gwiazduniu a raczej Izo faktycznie twoje imie mi nic nie mowie , ale bynajmniej teraz wiem jak sie do ciebie zwracac hehe ja rowniez pozdrawiam =o* =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: :) IP: 80.51.54.* 12.05.06, 16:53 Ludziska i co taka cisza przestaliscie sie wypowiadac na tym watku dlatego ze gwiazdeczka komentuje wszystkich i ma tu najwiecej do powiedzenia?przestancie pozwolicie na to zeby baba miala ostatnie zdanie dalej czekam na nowe wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1on1 Re: :) IP: 80.51.54.* 12.05.06, 17:05 jak ktoś lubi, ma kase to niech se pali. Mam kolegów którzy palą lekko od 10 lat ale z nimi imprezy już nie te co kiedyś,a podejście do życia mają bardzo dziwne. raz na jakiś czas można ale bez przesady, kto ma niech odpala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: :) IP: 80.51.54.* 17.05.06, 18:46 a ja z pytankiem wiem ze dlugo sie nie odzywalem ale ciekawi mnie kim jest gwiazdeczka tzn.iza?moze znacie jakas taka kobietke interesuje mnie jej podejscie do tej sprawy madra dziewczynka wiec jak moze jakies namiary na nia czekam! Odpowiedz Link Zgłoś