Dodaj do ulubionych

forum opanowała sp nr 4

IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 09:39
co tu sie dzieje w dalszym ciągu nie widać żeby ktos zajmował się tym "forum"
no cóż... a co sądzicie o...
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: forum opanowała sp nr 4 IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 12:25
      Sp4 to jaklepsza podstawówka jaką znam seryjnie!! Chodziałm troche do SP1 ale
      ta jest o wiele wiele lepsza :* ;) pozdro dla 6b :* ;*
      • Gość: Co was to obchodzi Re: forum opanowała sp nr 4 IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 19:51
        Nio też uważam że sp4 jest najlepszą podstawówką. Pozdróffka dla "TP" "CIA"
        "Winiary" reszty "pogiętych ziomków z 6b (sp4)
        • Gość: Silver Dragon Re: forum opanowała sp nr 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 11:38
          O którego "Winiarego" ci chodziło
    • Gość: wwww Re: forum opanowała sp nr 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:46
      gdzie tam SP4 ja opanowałam czubkii jedne hehe :P:P:P
    • Gość: lololo Re: forum opanowała sp nr 4 IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 23:13
      sp4 śmierdzi
      • Gość: Paulina Re: forum opanowała sp nr 4 IP: 80.51.54.* 06.05.06, 10:51
        lololo sam śmierdzisz!! Ty pewnie chodzisz do SP4 no nie.. debil ejsteś bo
        pewnie nigdy u ans w budzie niebyłeś!!
    • Gość: nono Re: forum opanowała sp nr 4 IP: 80.51.54.* 06.05.06, 11:38
      ja pier-dole do hu-ja kur-wa mać!~!!!!!!!!!!!!!!! zaraz sie pozygam wątek jest
      o tym że wypowiedzi są strasznie głupie i żalosne bo dzieci opanowały forum i
      sien wyzywają obrażają itd a nie kur-wa o tym która podstawówka jest lepsza i
      która bardziej smierdzi
      • Gość: Do nono Re: forum opanowała sp nr 4 IP: 80.51.54.* 06.05.06, 16:57
        No sorka ty sie tak nie wymądrzaj, bo po co w ogóle wchodzisz na forum o
        podstawówkach, jka sie masz tak wypowiadać to nic lepiej nie pisz. I nie
        jesteśmy dziećmi to po pierwsze, bo ty kiedys tez chodziłeś do podstawówki,
        albo jeszcze chodzisz nawet. A sp4 jest najlepsza pod każdym względem i każdy o
        tym wie tylko, że wszyscy piszą, że ich szkoła jest najlepsza co jest zupełnie
        bez sensu, bo po co piszecie jak i tak doskonale wiecie, że jest to nie prawda.
        Pozdro dla wszystkich klas 6, a w szczególności dla 6b, a jeszcze bradziej
        ogólnie to dla: Gierusia, Hejmosia, Woldiego, Kukisa, Moni, Pauliny, Kasi, Sary
        i Ali spoko ludzie są w tej klasie, no może małe wyjątki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka