Gość: anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 12:37 czy ktoś zna dobrego fryzjera w chełmnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: strzyżony Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.11.* 11.01.07, 14:45 Najlepszy zakład fryzjerski to zakład na Poprzecznej u p.Cieślickiej. Fryzurę zrobią i pożartują - jest OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: fryzjer w chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:51 A może być fryzjerka?? :):):) ja zdowolona jestem z usług p. Wiolety na ul Dworcowej (na przeciw Centralnej).Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:39 A ja i moi dwaj synowie korzystamy z uslug Pani K.Janus.Zaklad miesci sie przy ulicy Biskupiej.Jestesmy bardzo zadowoleni.Polecam ten zaklad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.10.* 05.12.06, 20:14 ale znalezliscie se psełdo reklame a fryzjerow jest tyle..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 08:21 Pochwalam Zakład Fryzjerski przy ul.Młyńskiej! Zachęcam do wszystkich do strzyżenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: fryzjer w chełmnie IP: 81.210.32.* 06.12.06, 14:26 ja bardzo polecam pania monike kasprzykowska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMI Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.11.* 07.01.07, 16:45 NAJLEPSZE FRYZJERKI SĄ NA UL. BISKUPIEJ A KAROLINA JEST THE BEST CHYBA NAJLEPIEJ OBCINA I UKŁADA W CHEŁMNIE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: fryzjer w chełmnie IP: 81.210.32.* 06.12.06, 19:38 każdy ma swojego fryzjera. opinii bedzie baaaardzo dużo;) kolejny bzdetny wątek !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: fryzjer w chełmnie IP: 81.210.32.* 06.12.06, 19:55 Ja polecam Agnieszkę z DONATELLI.... Ma fach w ręku ! Strzyże i układa reelacyjnie... No i Piotr Gąsior (którego nie ma już w Polsce) strzygł i układał włosy niesamowicie !! Szkoda, że Go tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 10:51 ja polecam zakład fryzjerski na ulicy Chalera- pani Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.8.* 12.12.06, 21:34 ja również chodzę do p.Ani z Hallera- ale wystrzegam się kierowniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 17:44 ja wręcz przeciwnie chodzę tylko do kierowniczki i nie dam dotknąć się p.Ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer w chełmnie IP: 212.122.215.* 07.12.06, 17:20 oczywiście pani ZYTA WASILEWSKA jej zakład miesci się przy ulicy hallera pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.8.* 08.12.06, 10:06 Polecam zakład na ul. Biskupiej i fryzjerkę o imieniu Karolina. Rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:29 Zyta pozdrowionka dla Karolinki jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.9.* 10.12.06, 00:55 KAMILA I MA śWIETNą FRYZURę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: fryzjer w chełmnie IP: *.stk-net.pl 10.12.06, 20:37 na rynku u ych czrnych dziewczyn tragiedia myja wlosy w familijnym szamponie obcinaja straszniie mam krutkie wlosy a za baljaz zaplacilam tam 140 zl szok nigdy wiecej tragedia strasznie nie mile sfochowane sa wogole nie rozmawiaja z klientem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.9.* 10.12.06, 22:05 kiedys poszłam do zakładu przy pizza city nie byłam zadowolona, dość sporo sobie liczą, za co ??? niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: fryzjer w chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:58 najlepszy jest mistrz z gdanska stzyrzacy nozami w nowym salonie spa europa , ktory miesci sie po spoldzielni inwalidow w podworzu niedaleko fontanny z amorkiem i lawka zakochanych,reszta moze sie pakowac!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: fryzjer w chełmnie IP: 81.210.32.* 13.12.06, 19:59 Taki on z Gdańska jak ja z Moskwy :). A brzytwa?? hmmm postrzępione własy bo wątpie że ma firmy Jaguar = ok 5tyś zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: fryzjer w chełmnie IP: *.ipt.aol.com 16.12.06, 23:23 ja chodze do Olki i Piotra do fryzjera sa super-magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.9.* 13.12.06, 15:01 a to w chełmnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: fryzjer w chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 07:39 tak w chelmnie i ma noze za 5 tys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:49 no widzę że p.L juz zaczyna reklamować swój salon,napisz tylko ile ta usługa będzie kosztować i kogo będziew na nia stać a po drugie jakby ten fryzjer z Dańska był taki super to by na takie zadupie jak Chełmno do pracy nie przyjechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: fryzjer w chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:05 to akurat zalezy od wysokosci wynagrodzenia, a poza tym miasto nasze nie jest zadupiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 08:04 coś na temat tego jak właściele salonu płacom ludziom którzy u nich pracują to ja akurat mogę cos powiedzieć ,więc mnie rozśmieszaj z tym wynagrodzeniem dla fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: fryzjer w chełmnie IP: 81.210.32.* 15.12.06, 11:18 I tu trafione w dziesiątkę. Nikt mi nie powie, że w Gdańsku zrobiłby mnie niż w CCH. Podejżane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: fryzjer w chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:54 zdziwi was pewnie to ale fryzjer ze spa-europa zarabia naprawde bardzo dobrze, wcale nie mniej jak w 3city. pozatym nie jest z gdanska a z gdyni i pracowal w 4 gwiazdkowym hotelu jako stylista. co do strzyzenia to wg mnie jest to w tej chwili najlepszy fachowiec w cch bez dwoch zdan, ma profesjonalny sprzet i uzywa tylko kosmetykow loreala. strzyzenie z tego co wiem kosztuje od 30 do 45 zl. naprawde polecam bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.8.* 15.12.06, 13:16 gąska kiedys. teraz mam maszynke hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9815fTgszerwt Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.10.* 07.01.07, 00:13 ZYTA bez dwuch zdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:29 jezeli chodzi o fryzjera z gadanska to super fachowiec zna sie na rzeczach,ma bardzo dużą wiedze na temat fryzjerstwa nie tak jak inni w chełmnie napewno nie jeżdzili na takie szkolenia jak on!byłm u niego jestem zadowolona badzo,takich ludzi wyuczonych jak on i z takim pojeciem trzeba doceniac ja za to bardzo mu dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:49 no,widziałem jak ten super fryzjer glazure świetnie myje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylistka Re: fryzjer w chełmnie IP: *.orange.pl 07.01.07, 18:21 byłam ostatnio w nowym slonie spa europa. REWELACJA!!! wystrój na najwyzszym poziomie!!! obsługa bardzo miła byłlo 3 fryzjerów. za obcięcie zaplaciłam 25 zł! produkty z loreala... reczniki do włosow jednorazowe.. aż miło. serdecznoie polecam p.s. nawet jesli masz przy sobie jakiś drogocenny przedmiot np. pierścionek czy kase możesz schować to w specjalnym sejfie!!! P O L E C A M!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do stylistka Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.11.* 07.01.07, 18:36 A gdzie jest ten salon?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fryzjer w chełmnie IP: 80.51.140.* 08.01.07, 19:27 No wspaniale myje podłogi :). I przyjął mnie odrazu, czyli jakoś klientow nie ma za dużo. Jakość usługi no coż, chytry traci dwa razy, za poprawke musiałem u innego fryzjera w tym "zadupiu" zapłacić drugi raz. Ale teraz przynajmniej wyglądam jak człowiek. Jedyne co mogę potwierdzić to wystroj, naprawdę ładny i gustowny, ale wystrojem zwabić można tylko raz bo reszta niestety na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: fryzjer w chełmnie IP: 83.2.10.* 11.01.07, 23:10 Bylem dzisiaj w spa obciac wloski i jestem bardziej niz zadowolony. Patryk to naprawde wysmienity fachowiec i wie jak ciac oraz ma swietne podejscie do klientow. Bez 2 zdan nie ma lepszego fryzjera w CCH niz on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: fryzjer w chełmnie IP: *.stk-net.pl 10.01.07, 10:29 tylko nie zyta ,jakie tam zacofanie w fryzurach,bylam tam kiedys i nie polecam!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
antus2 Re: fryzjer w chełmnie 11.01.07, 13:34 Moim zdaniem najlepszą fryzjerką jest Kamila ładnie obcina, farbuje i modeluje włosy, jest świetnym i fachowym doradcą, poza tym jest miła i można z nią pogadać. Teraz chyba pracuje w tym nowym SPA, muszę się do niej wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: fryzjer w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:49 czy ta fryzjerka Kamila to Kamila J, która kiedyś pracowała w Donatelli? Odpowiedz Link Zgłoś