agaa41 03.05.07, 16:51 club magma jest miłim miejscem poleca byłam i jadłam naleśniki bardz duzy wybur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: nalesniki IP: 80.51.140.* 04.05.07, 18:18 Naucz sie pisać...a potem dopiero sie wypowiedz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:53 jo nalesniki dobbbre :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: nalesniki IP: *.szpital-bielany.torun.pl 24.05.07, 09:20 Cos cienko Magma przęgnie.......skoro znów wraca wątek zachwalający ten lokal...nie bedę sie kolejny raz wypowadał co do naleśników.....ale jak ostatnio zamówilismy piwo to dostałem"ciepłe" - w ogródku do picia ciepłe piwo...bleeeeee...mega zenada.....no ale czego sie spodziewać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Borysa Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:11 oststnio jak się wypowiadałeś to też wszystko było źle i bleeee...Czy ty kolo masz jakieś problemy albo kompleksy.bo chodzisz do tej magmy a to pijesz a to jesz mówisz że złe i wracasz jak bumerang.to taka krypto reklama.sam najlepiej reklamujesz ten lokal.bo nie ważne co mówią ale ważne że mówią.pozdro dla borysa fana magmy.my cię też lubimy borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: nalesniki IP: 80.51.140.* 24.05.07, 17:42 buhahahaha....nie mam żadnych komleksów...po prostu wyrażam swoją opinię na temat lokalu który co dla niektórych wydaje sie ósmym cudem świata....komuś moze sie tam podobać i to zrozumiałe....a ja wyrażam po prostu to co myślę i dzielę sie zwoimi spostrzeżeniami ....Rozumiem ze nie wszędzie moze byc cudownie ale uwierz mi - gdy dostaję ciepłe piwo to już takowego wiecej nie kupuję...gdy dostaję naleśnika który ledwie pasuje do tego co zapisano w Menu to takze już go nie zamówię...i nie jestem w tej opinii odosobniony.....pomimo tego ze do Magmy mam blisko nie bywam tam zbyt często - po prostu sie zraziłem do lokalu który nie jest taki jakim ktoś stara sie go wykreować w sieci....trochę to wieśniackie nie sądzisz..?...Zresztą mam taką cichą nadzieję ze ktoś to przeczyta i wreszcie postara sie by naleśniki były suuuper i by każdy dostał zimniutkie piwko.....Być moze wreszcie obsługa nie bedzie miała kłopotu z wydaniem reszty a ja nie bedę przy jedzeniu znosił spojrzeń jakiejś obleśnej kuchary......wtedy gdy bedzie dobrze nie omieszkam o tym napisać.....i jeszcz ejedno...mam głęboko w poważaniu czy mnie lubisz czy nie...sądzę ze nawet mnie nie znasz.,..wiec po to takie dziecinne teksty....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:21 DOBRZE GADASZ FACET:)) POZDRO DLA CIEBIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaa Re: nalesniki IP: 80.51.140.* 25.05.07, 16:30 A W JAKIEJ CENIE SĄ TE NALEŚNIKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 17:14 W porównaniu do manekina są drogie i o wiele gorsze. Za tą cene mogliby nie żałować warzyw, mięsa i owoców, ale niestety na stole laduje samo ciasto plus coś, czego nawet trudno się dopatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 20:49 naleśniki są pyszne a ceny ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: nalesniki IP: 80.51.140.* 26.05.07, 19:41 i wszystko na temat Magmy.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=635&w=58501910&a=63109343 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakoszka Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:51 Borys biedaku,ta osoba co pisała o twoich kompleksach zapomniała dodać,że masz obsesje na punkcie Magmy. Naleśniki są rewelacyjne a niedawno dodali jeszcze pierogi są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: nalesniki IP: 80.51.140.* 27.05.07, 01:15 Oj oj oj....chyba sie zagalopowałaś...No ale bardziej mnie nie mogłas rozbawić..nie mam zadnych kompleksów i obsesji....po prostu wyrażam swoja opinie, do czego zresztą mam prawo....Nie oceniam Cię - oceniam to co tam zjadłem.......i nie jestem w tej opinii odosobniony....a już maksymalnie smieszy mnie właściciel który niestety zapomina ze jedzenie to nie opinie na forum.....jedzenie to coś co ma ludziom smakowac; być po prostu smaczne i dobrze podane...no ale czego sie spodziewać po kimś takim......mój śmiech słychać daleko......albo jeszcze dalej.....buhahahahahaaaaaa..... A co do jakości.....ty chyba jeszcze nie jadłaś dobrych naleśników.......wyjedź gdzieś do prawdziwej naleśnikarni..Polecam bydgoskiego "smoka" albo toruńskiego Manekina...spróbuj czegoś naprawdę dobrego..smacznie, szybki, i za bardzo przystępna cenę....a sosy to juz w ogóle suuuper....nie jak w Magmie jakiś rozbełtany smietanowy zacier.....nawet moge Ci postawić zebyś zobaczyła "jak sie robi naleśniki"...... Odpowiedz Link Zgłoś
lukemed borys ma rację 27.05.07, 01:50 Borys popieram Cie w 100 procentach..... Magma nie oferuje dobrych smacznych i tanich naleśników.....to jakieś placki z czymś tam i trzeba jasno przyznać ze "wkład" jest raczej nieciekawy....sosy to chyba jakieś nieporozumienie....pewnie jakieś najtańsze produkty..całośc mało smaczna i gdy tam jadłem to niestety kilka razy skończyło sie bólem brzucha.....a ta obsługa...cieniutka i do kitu..zwłaszcza te kuchary...masakra...naprawdę nie ma porównania do innych lokali podających naleśniki......po prostu nieciekawie i smętnie.... A opinie w tym wątku że takie dobre...smaczne....i w ogóle dobre pisze ktoś z komputera o tym samym IP wiec to pewnie ktoś kto je robi......- tylko zeby robić dobre naleśniki to trzeba sie trochę bardziej postarać prosze pana......nie pozdrawiam i nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:01 naleśniki są doskonałe a ty masz chyba bóle głowy bo wracasz tyle razy do tematu gdziekolwiek się pijawi toć to obsesja daj se na luz i jedz ziemniaki w domu.każdy robi co chce tobie mamga nie pasuje to idź na działki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: nalesniki IP: 83.2.8.* 29.05.07, 19:56 kilka lat temu w Bydgoszczy była nalesnikarnia Tuba. Tam dopiero podawano nalesniki. Magma - dla mnie kicha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:03 Naleśniki są bardzo dobre,a teraz mają jeszcz pierogi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:00 wy czubki jestm zdugestowana bo lubiłam waszae wyroby ale już dugi raz zamawuiając wasze naneśniki zalamałam się gdyż niestety zaplaciłam za coś czego nie chciałam za dużo niestety sam szef policzyl mi za dużo za całość bo to zawsze byl cwaniak i tyle nalesniki są dobre ale oszustwa nie zniese Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARLETA Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:08 OSTATNIO W MAGMIE JADŁAM OKROPNEGO NALESNIKA, ZAMIAST SZCZYPIORKU DOSTAŁAM DO ŚRODKA KILOGRAM SUCHEJ PIETRUSZKI KTOREJ OGOLE NIE ZAMAWIALAM, POZA TYM NIE BYŁO PRAWIE GRZYBÓW , SMIETANY , SOSU I CZOSNKU , OBSŁUGA BYŁA NIUE MIAŁ , A KELNERKA JESZCE MÓWI ZE W KUCHNI MAJA NALESNKI Z CZYMS INNYM POD TYM SAMYM NUMEREM . BEZSENSU WOGOLE , DOSTALAM ZWROT PIRENIEDZY I JUZ TAM WICEJ NIE PRZYJDE , A KELNERKA JAK OBSŁUGUJE TO NIECH SIE ZACHOWUJE JAK CZŁOWIEK , A NIE SIE SMIEJE BÓG WIE Z CZEGO I NIECH SIE WEZMIE DO RBOTY A NIE PLOTKUJE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgo Re: nalesniki IP: *.netia.com.pl 30.06.07, 14:17 Wyjątek potwierdza regułę - naleśniki są wypasione :) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukemed to tam jeszcze ktos je...? 06.07.07, 15:31 taaaaak....a swistak siedzi i zawija.......juz nie bądź śmieszny bo nalesniki z magmy to zżenada maksymalna........a swoją droga to niech o jakości Magmy sświadczy to jak napisali "Kebap" - po prostu są smieszni no ale jakoś mnie nie dziwi to że nawet nie potrafią nazwać tego co starają sie przyrządzać......hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&M Re: to tam jeszcze ktos je...? IP: *.cpe.marton.net.pl 08.07.07, 17:01 No widać jaki jesteś swiatowy zerknij na stronę www.istanbul.pl/ Najpierw się sam zorietuj a pózniej krytykuj innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: to tam jeszcze ktos je...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:33 Naleśniki są wyborne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakuś Re: to tam jeszcze ktos je...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:09 Coś spaniałego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placuszek Re: to tam jeszcze ktos je...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 09:48 Palce lizać -pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: to tam jeszcze ktos je...? IP: 80.51.140.* 22.07.07, 12:51 Ble ble ble.....ochyda...to co tam podają to niestety nie ma nic wspólnego z naleśnikiem.......fuuuuuu....zdecydowanie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: to tam jeszcze ktos je...? 12.08.07, 10:52 W słowniku języka polskiego nie ma takiego słowa jak "kebap"!, jest tylko- kebab «turecka potrawa przygotowana z pieczonego na rożnie mięsa, z którego skrawa się po upieczeniu małe kawałki» (Słownik języka polskiego PWN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: nalesniki IP: *.cpe.marton.net.pl 25.07.07, 21:43 Fakt faktem nalesniki pycha, teraz do menu dolozyli kuchnie orientalna i min kebap (u nich kebap nie kebab) ale jakosciowo coraz gorzej jakies 2tyg temu to pycha wszystko swieze itd tydzien temu po 3kawalki miesa na bulke a juz w tym tygodniu mieso w jakims sosie bleh i nawet jak mowisz ze sos mieszany itd to ostre jak cholera ze mordke wypala sos... no i na dodatek sciema z gratisowym dowozem... fajny klub ale tnie w ch***** moze ich dewiza jest w ch*** ciecie tez zajecie;( szkoda ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:10 Tak to prawda!!! Myśle ze w menu zapomieli umieścić informacji że ten kebap jest wegetariański bo pod duzą warstwa surówki można tam znaleśc jeden lub dwa kawałeczki mięsa. Proponuje zmienić nazwę na bułka z surówką bo kebap tak nie wygląda. 6zł za cos takiego-to chyba już lekka przesada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_k_b Re: nalesniki 12.08.07, 15:41 Zgadzam się co do "kebapa". Warzywa ok, sos ostry jest rzeczywiście mocno, ale mięsa to trzeba szukać, a szkoda bo te dwa kawałki, które znalazłam były całkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nalesniki IP: *.cpe.marton.net.pl 26.07.07, 20:17 zadna tam pycha.....fuuuuuu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:38 jadłam są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:49 a ja bylam chora ....i mysle ze po feralnym nalesniku z magmy....odradzam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:37 ja też pierwszy i oststatni raz zjadłam naleśnika z magmy brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:09 i dobrze bo jak widziałam jak jadłaś i jak wyglądasz to lepiej chodź w worku na głowie to dopiero brrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 08:17 nie sądzę że mnie widziałaś jak jadłam te pseudo-naleśniki,ale z twojej wypowiedzi wnioskuję że jesteś z obsługi i teraz wniosek nasuwa się sam , paskudny naleśnik+paskudna obsługa=katastrofa PS.a ,a moim wygladem sie nie interesuj z pewnością wyglądam 100% lepiej i ładniej niz Twoja matka dziewuszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fv Re: nalesniki IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 13:16 Pych po prostu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genio Re: nalesniki IP: *.cpe.marton.net.pl 30.08.07, 22:33 Nalesniki nie sa zle,ale barmani sa do bani!Wybierzesz sobie nalesnika jakiego chcesz,a dostajesz calkiem innego.Ja dziekuje za takie jedzenie.Wole zjesc pizze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 08:58 Naleśniki są okropne....i do tego wyobrażam sobie jaki syf mają w kuchni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: nalesniki IP: 80.51.140.* 31.08.07, 10:30 zajebiste sa tam nalesniki mmmm.... zaprasza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZDA Re: nalesniki IP: *.cpe.marton.net.pl 01.09.07, 18:54 polecam Kebab podali mi po godzinie w środku surówki jak dla królika nie przyprawione,mięso suche i trzeba było go szukać , brak sosu. Rewelacja dwa dni byłem chory.dobre do odchudzania!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: nalesniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 19:15 ja miałem podobnie..bół brzucha i mega "sraka"...tfu tfu......ten ich kebab jest równie niesmaczny jak te ich naleśniki...Nie wiem kto tam "gotuje" ale na robocie to sie za h...ja nie zna.....a już co do podania i czystości talerzy czy sztućców to nie bedę wspominał....Na nozu miałem jakies tłuste palmy po czyichś paluchach a talerz miał ślad po zaschniętym czymś....bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś