vera0510 02.07.07, 09:37 Jak sie podobał wczorajszy koncert? Jak nigdy pełen skład - gratuluje!!! A może konkursiwo? - szukamy nazwy dla zespolu. czekamy na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 02.07.07, 13:56 A skad wiesz, ze to pełen sklad ? znasz dziewczyny ? mi tez sie podoba ale czasami widac ze sobie nie radza, co niektore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granda Re: Mażoretki IP: 80.51.140.* 02.07.07, 16:49 a mnie wkurza jedna z nich. taka dluga chuda tykwa :/ mam wrazenie, ze przystawia sie do mojego meza. jak ja widze, to mnie szlag trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 02.07.07, 21:47 a dokładnie jak wygląda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granda Re: Mażoretki IP: 80.51.140.* 02.07.07, 21:56 wysoka blondynka. zreszta nie przygladam jej sie dokladnie, bo jej widok powoduje u mnie wymioty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.07, 13:37 ale tam dziewczyny sa zajęte juz. wiec bez obaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:52 Mażoretki okpiękne dziewczyny tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksik Re: Mażoretki IP: 80.51.140.* 03.08.07, 21:45 dziewczyny są super ale pare z nich psuje im opinie np Magda Borek co ty wogóle jeszcze tam robisz??albo jedna z tych młodych co się tak motała w Chełmnie na koncercie 1 lipca reszta w porządku :) buziaki dla was wszystkich szczególnie dla ciemno wlosych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mażoretki IP: 80.51.140.* 05.08.07, 21:42 wg mnie porazka,kobieto która jestes zła na jedną ,która niby do twego meża się przystawia-mysle ze nie masz się o co martwic,przeciez tam żadna "szału" nie robi!normalne dziewczyneczki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 12.08.07, 22:43 a dlaczego uwazasz ze magda borek psuje im opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp^ Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 13.08.07, 07:04 Znasz ją moze chociaz z widzenia? ILe ona ma lat a jak sie zachowuje. nie chce tu nikogo obrazac ale 14 czy 15 letnia dziewczyna, ktora chce zaimponowac 20 letnim facetom ;| NO sory Tapety na jej twarzy wiecej niz na scianach a ty jeszcze pytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 18.08.07, 00:34 no ja znam ja dosyc dobrze i tak szczerze to zgadzam sie z toba ze ta mala startuje do kazdego kolesia i ogolnie ma zje.... leb chcialem tylko zobaczyc co ty o niej napiszesz :_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp^ Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 18.08.07, 10:06 No to już widzisz. :] Nie wiem jak dziewczyny w tym wieku moga sie tak zachowywać. że im nie wstyd... no cóż... bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 20.08.07, 14:59 no to jest prawda 15latki powinny siedziec w domu a nie szlajac sie po ulicach cale wymalowane ale mnie to tam nie obchodzi niech robi to co sie jej podoba ja tam nie zamierzam jej zmieniac bo ona i tak nie ma nic w glowie poza chlopakami ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp^ Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 20.08.07, 17:25 No niby tak.. szkoda, ze psuje opinie tym dziewczynom, swoim zachowaniem i wygladem. Bo widać ze dziewczyny sie staraja ( chcoiaz nie zawsze im wychodzi) ale ona jest szczególnym przypadkiem.. moze jej sie cos kiedys wbije do tego psutego za przeproszeniem łba.. pozdrawiam.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 22.08.07, 16:07 no ja wsumie to rzadko ogladam ich wystepy bo to mnie nie jara ale slyszlem ze ogolnie niezbyt dobrze jej idzie !i stary szczerze watpie ze cos jej sie wbilo madrego do glowy ona z natury jest pusta i płytka!!! ja rowniez pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 10.09.07, 11:06 masz rację Magda Borek jest bardzo pustą laską, lata za wszystkimi chłopakami także za tymi z orkiestry, ona ma chyba coś nie tak z głową!!! bo dziewczyna 14 czy 15 letnia która sie tak zachowuje to dla mnie dziw...szok dziwi mnie to że rodzice jej pozwalają na to żeby tak się malowała i szlajała po ulicach nocami.... straszne.......... po prostu brak słów.,.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera0510 Re: Mażoretki IP: *.torun.mm.pl 16.08.07, 07:54 Jeszcze jakies rewelacje? piszcie ciekawy temat;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś