Gość: kaka IP: 80.51.140.* 08.07.07, 19:22 co slychac w naszej slynnej firmie??? ostatnio cos ucichlo piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mily Re: Adriana IP: *.cpe.marton.net.pl 08.07.07, 19:57 a co moze byc , zostaly tam wszystkie sługusy i przydupniki ,ktorzy nic nie umieja zalatwic . Najlepiej zwalac wszystko jeden na drugiego, ale jak im tam pasuje to niech pracuja dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietas Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:15 Niestety to chyba prawda że Adriana się kończy,wiem że to ciężko przełknąc, ale coś w tym jest.Zakład będzie sprzedany Chińczykom!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Adriana IP: *.cpe.marton.net.pl 09.07.07, 00:19 Pozdrawiam pracowników Adriany na Dworcowej,niebieska zmiana.Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: Adriana IP: 80.51.140.* 11.07.07, 12:21 niebieska zmiana szwaczki w kosie nie maja kierownika moze jest ktos chetny dobrze placa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrr Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:48 w tej adrianie to sie luydziom nudzi! już gadać o czym nie maja! sieć plotkar! blee! Może się robotą zajmiecie co? Płacić wam więcej maja? za co? za świeże ploty? Durne baby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimol Re: Adriana IP: 80.51.140.* 12.07.07, 01:07 Placic to tak placa ze moi znajomi mieli po 580zł !!!! to jest placa za caly etat ??? co to ma byc ??? ludzie nadal odchodza a tlumaczenia Pana Prezesa ze gorsi niech sobie odchodza prosze miedzy basnie wlozyc!!!! Tak to sie mowi na zebraniach z pracownikami najnizszego szczebla ale do wyzszych podwladnych mowi sie innym jezykiem :] Ci ktorzy kiedys wczesniej lizneli troche np psychologii socjologii lub innych takich nawet dosyc madrych pokrewnych nauk ;) zrozumieja te slowa Pana Prezesa inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wrr Re: Adriana IP: *.cpe.marton.net.pl 13.07.07, 10:42 Wrr pracujesz tam ze wiesz co sie naprawde dzieje?? gdyby ludzie nie wiedzieli co jest grane w tej firmie nie pisaliby!!wszyscy dobrze wiemy dzieki komu jest tyle zwolnień i obniżka pensji! To jest straszne co sie dzieje w tej firmie!!gdyby to były polty to tyle ludzi nie udzielałoby sie na ten temat bardzo dużo osób mówi prawdę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:16 Niestety to chyba prawda że Adriana się kończy,wiem że to ciężko przełknąc, ale coś w tym jest.Zakład będzie sprzedany Chińczykom!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?robol Re: Adriana IP: 80.51.140.* 14.07.07, 11:40 a najbardziej rozgonil bym ta bande z ochrony muly i idioci to jest ochrona? kiedys byla jak byli inni nawet dzien dobry nie umieja odpowiedziec i oni dostali podwyzki caly zaklad o tym mowi ze nic nie robia i 1500 na lape maja to jest sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:28 i co zacicho weż sie za prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: Adriana IP: *.popl.cable.ntl.com 20.07.07, 22:31 pracowalem w tym zakladzie 10lat z tego 9,5 w Kosowiznie a 6m-cy nad Browina od 2 lat juz tam nie pacuje{szczesliwy wyjazd za granice}.Czy mozesz mi powiedziec kto to jest ten Spychalski bo nie kojaze faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Adriana IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 13:24 nic nie słychac, bo chyba juz chyli sie ku upadkowi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:39 Tez tak słyszałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akjud Re: Adriana IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.07, 07:20 Ludzie kochani zajmijcie się pracą , a nie tylko gadacie. Nikt w żadnej pracy nie będzie pracownika po rekach całował, czy to bedzie adriana czy też inny zakład. Jeśli aż tak wam ciężko to czemu nie zrezygnujecie i nie znajdziecie sobie innej pracy.Droga jest otwarta, mozna pracować i w polsce i zagranicą. Skoro tego nie robicie ,to czyli podoba się wam praca w adrianie, więc skończcie marudzenie, i zakładanie nowych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:42 No własnie tak sie składa ze ja zrezygnowałem z pracy w adrianie pomimo ze przepracowałem tam (JAK WóL CIężKO HAROWAłEM)12 lat.Bez problemu znalazłem inna prace spokojniejsza i jeszcze raz tyle zarabiam ok.1800zl m-c za 8 godz.pracy,teraz nie problem znalezc dobra prace tylko troche trzeba porozgladac sie.Zycze powodzenia tym ,którzy tam "kisną". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:46 ludzie wy jestescie chorzy z nienawisci jezeli komus nie odpowiada praca moze zmienic a nie nazekac prostaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:54 proponuje wam pojsc do pracy w scharpie to w tedy zobaczycie jak wyglada praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:51 ludzie wy jestescie chorzy z nienawisci jezeli komus praca nie odpowiada morze zmienic a nie narzekac ,prostaczki Odpowiedz Link Zgłoś