Gość: Andrzej IP: *.cpe.marton.net.pl 06.01.08, 12:08 sprzedam Renaulta 19 z 1993r o pojemnosci 1,4 z gazem mozliwosc zamiany z mojej strony doplata pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pipen Re: Renault 19 IP: *.abaks.pl 06.01.08, 12:15 takich wynalazków się nie kupuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Renault 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 12:43 do pipen-sam jesteś wynalazek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Renault 19 IP: 80.51.140.* 06.01.08, 13:14 wiekszosc normalnych kierowcow wie ze francuskie auta szczegolnie reno to wynalazki jedz czlowieku do niemiec a zobaczysz jakie tam auta jezdza bynajmniej nie francuzy to szroty i wynalazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: Renault 19 IP: *.cpe.marton.net.pl 06.01.08, 14:28 Lecz sie człowieku miałem kiedys francuza jest całkiem fajnym autkiem pozdrawiam ps:a niby w niemczech nie jezdzi sie francuzem palnij sie w czoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do vw Re: Renault 19 IP: 80.51.140.* 06.01.08, 15:19 wszyscy moji znajomi co mieli francuzy chca szybko o nich zapomniec i nie byly to stare auta calkiem nowe drogie czesci zamienne niska cena przy ewentualnej sprzedazy szybko lecaca cena w dol zastanawia mnie fakt podpisales sie vw a bronisz zabojadow spojrz np na cytryny paskudztwa i do tego awaryjne a sprzedaj to powodzenia zycze jedynie za grosze dla mnie marka to japonce audi vw bmw merol opel no jeszcze ewentualnie skoda seat nie bede wspominal o markach z wyzszej polki bo to nie na nasz kieszen a calkowita porazka to reno fiat cytryna. sam sie puknij w glowe idz i spojrz jakich najwiecej aut marek stoi na przecietnym niemieckim nawet na polskim parkingu a wtedy mozesz swoje mysli debila pisac na forum palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAAAAAAAA Re: Renault 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 17:57 WSZYSCY,KTÓRZY NIE MIELI FRANCUSKIEGO AUTA NIE WIEDZĄ JAKIE ONI SĄ NAPRAWDE!!!FRANCUSKI SAMOCHÓD JEST NAPRAWDE SUPER!!!NIE MA PORÓWNANIE CO DO JAKIEGOŚ GÓWNA GOLFA CZY MOŻE OPLA!!!!POLECAM ZDECYDOWANIE FRANCUSKIE AUTA A WY CIENIASY MOZECIE POJEZDZIC TYLKO ROWERAMI!!!MOZE WTEDY POWIECIE,ZE ROWER JEST NAJLEPSZY!!!POZDRAWIAM AMATORÓW MAREK FRANCUSKICH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: Renault 19 IP: *.cpe.marton.net.pl 06.01.08, 19:15 Sam mam vw i powiem Ci ze miałem francuza teraz sprzedaje vw i napewno wybieram francuza a czesci fakt sa drozsze ale te 50 zł raz na rok to majątek a palantem jestes Ty jak chcesz mozemy mozemy pogadac inaczej pozdrawiam sprzedawce renult Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Renault 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 15:45 witam....jestem zainteresowany prosze o kontakt na gg 9484651 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipen Re: Renault 19 IP: *.abaks.pl 06.01.08, 20:20 93 rok to wyjechana padlina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Renault 19 IP: *.cpe.marton.net.pl 06.01.08, 22:18 nie widziales a mowisz ze juz .... samochud naprawde sprawuje sie swietnie i przyznaje kazdemu racje kto mowi ze renault jest dobrym samochodem jest bardzo bezpieczny i ekonomiczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Renault 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 01:14 najpierw glaby ortografie a potem chwalic francuskie padliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Renault 19 IP: 80.51.140.* 07.01.08, 11:21 i co glaby zabojady juz nie bronicie swoich aut co szybciej sie psuja niz jezdza pamietajcie tylko niemieckie, japonskie auto jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Renault 19 IP: *.cpe.marton.net.pl 07.01.08, 13:46 ale chyba wsumie polowe osub o czyms zapomialo to nie jest licytacja ktore alto jest lepsze lecz oferta sprzedarzy jak chcecie sie wykłucac ktora marka jest lepsza to z zaluzcie sobie osobny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handlarz Re: Renault 19 IP: *.netia.com.pl 07.01.08, 14:09 Jaka cena za ten samochod ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ford Re: Renault 19 IP: *.netia.com.pl 08.01.08, 08:27 ło matko. Ja rozumiem ze dbasz o samochod, ze ma instalke LPG, ze na bierzaco go serwisowales... Ale przy dzisiejszych cenach aut uzywanych, 2500zł to bedzie dobra cena jesli ktos tyle da. niestety teraz ciezko sprzedac az tak stary samochod, skoro za kilka tysiecy wiecej mozna kupic sporo mlodszy tej samej klasy. Zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś