katijka 09.01.08, 16:07 Czy słyszeliście że w Chełmnie urodziły się trojaczki? Podobno z tego powodu ich rodzice znaleźli się w nieciekawym położeniu.Pomóżmy im.I piszcie czy tez byście chcieli mieć takie potrójne szczęście? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaaaaaaaaaaa Re: Trojaczki IP: *.cpe.marton.net.pl 09.01.08, 17:40 jestem za trzeba pomóc i myślę że fajnie mieć takie dzieciątka ale sił to też trzeba mieć przy nich dużo i tego życzę rodzicom tych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samer Re: Trojaczki IP: *.gprs.plus.pl 09.01.08, 18:03 Trzykroć gratulacje rodzicom i mam nadzieje że im sie ułoży słyszałem że ojciec tej rodziny pracuje w Adrianie umyśle że tak duży zakład pomoże swojemu pracownikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamalukasza Re: Trojaczki IP: 86.155.160.* 12.01.08, 16:55 Serdeczne gratulacje dla Rodzicow! Czeka Was duzo pracy i poswiecenia ale jeszcze wiecej radosci. pomyslnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Trojaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 18:39 a ja myśle że jeżeli oboje rodziców tych dzieci pracują to sobie spokojnie poradzą :) sąrofdziny w gorszej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Trojaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 19:29 tak,tylko która kobieta mająca troje malutkich dzieci pójdzie do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Trojaczki IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.08, 22:21 Może i są rodziny w gorszych sytuacjach ale nie można zostać obojętnym.Chciałbyś być w takiej sytuacji?!Na pewno nie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i co? Re: Trojaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 19:29 I co z tego?? Czy to jakaś nowość?? Do książek dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Trojaczki IP: *.cpe.marton.net.pl 10.01.08, 19:27 są rodziny w gorszej sytuacji tylko im tez trzeba pomóc tylko ze jest różnica między tym jak ktoś bezmyślnie rodzi kolejne dzieci wiedząc że go na to nie stać a co innego urodzić na raz 3 Odpowiedz Link Zgłoś
katijka Re: Trojaczki 10.01.08, 19:32 tak niby oboje pracują tylko ze mają jeszcze starszego 2letniego synka i mieszkają na 1 pokoju no nie wiem czy ktoś im zazdrości takiej sytuacji bo ja nie a każdy wie ile kosztują dzieci a ci rodzice to ile mogą zarabiać myślę że pewnie i we dwoje brakuje im rąk do takiej gromadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooo Re: Trojaczki IP: *.cpe.marton.net.pl 10.01.08, 19:35 gratulacje dla rodziców i życzę wytrwałości i ja napewno pomogę trzeba sobie pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Trojaczki IP: *.cpe.marton.net.pl 12.01.08, 15:49 ja bym chciał liczną rodzinę i gromadkę dzieci gratulacje dla rodziców tych trojaczków Odpowiedz Link Zgłoś
katijka Re: Trojaczki 13.01.08, 16:39 widzę że w Chełmnie są ludzie z wielkim sercem ale chyba nie na tym forum a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Trojaczki IP: *.gprs.plus.pl 13.01.08, 21:35 wszystkiego najleprzego dla rodzicow tak dalej andrzej;zeby jeszcze panstwo i gmina zajela sie takimi rodzicami jak wy;wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
katijka Re: Trojaczki 18.01.08, 14:27 ja pomogłam i wiem że są tacy ludzie jak ja i chwała im za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Trojaczki IP: *.cpe.marton.net.pl 20.01.08, 13:32 ja bym chciała trojaczki to napewno trzy słodkie aniołeczki gratulacje dla szczęśliwych rodziców Odpowiedz Link Zgłoś