Dodaj do ulubionych

Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziobro ?

IP: 80.51.140.* 06.02.08, 18:55
ponoć ma nową ksywę już "Gwóźdź" ... chłopaki wszystkich ZK w Polsce się o
niego wykłócają :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwujacy Obserw Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.08, 19:56
      No jesli to prawda co przeczytalem to Ziobro ma przeje.....bane.No i
      mnie ciekawi co powie Obserwator:) Pozdro dla dyskutujacych
      • Gość: goll Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 23:29
        A o którego to ziobra chodzi o tego z sklodowskiej? Jak o niego to
        powinni go za...ac zlodzieja
        • Gość: bleki Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.aster.pl 06.02.08, 23:59
          no to juz totalny upadek resztek demokracji w Polsce skoro uczciwego
          czlowieka szczuja jak zlodzieja i bandyte, i zal mi tych osob ktore
          solidaryzuja sie z kryminalistami ktorzy z wiadomych wzgledow nie
          lubia Ziobry, moze sami maja ochote spedzic nocka w celi z tymi
          gosciami? ale dobro i prawda i tak zwyciezy wiec nie bojcie sie
          rabusie z PO, reka sprawiedliwosci i prawa dosiegnie i was mali
          bandyci
          • Gość: Doniu Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 10:09
            no już myślałem że nasz obserwatorek się nie pokaże ... i do tego incognito :)
            • Gość: ciapy Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.cpe.marton.net.pl 07.02.08, 11:27
              ciapy z CHEłMIŃSKIEGO PO
              • Gość: Obserwujacy Obserw Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 22:54
                ahahahhahah no teraz nie zablysnales Obserwator.Myslales ze nikt Cie
                nie pozna bo zmieniles nazwe. =........ale zwala
                • Gość: bleki Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.aster.pl 08.02.08, 01:37
                  a co ty gadasz chory czlowieku, za kogo mnie bierzesz, wez sie do
                  roboty a nie farmazony piszesz leniu smierdziony
    • Gość: krzyzak55 Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: 89.231.149.* 10.02.08, 11:51
      doniu kim ty jesteś że kumpli masz w więzieniu ?
      • Gość: komentator Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.aster.pl 12.02.08, 23:29
        doniu pewnie jak i jego bardziej znany idol tylko marzy o cudzie i
        siedzi przed telewizorem z pilotem czekajac na ten cud, liberaly od
        siedmiu bolesci,
        • Gość: Doniu Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 07:51
          jestem wychowanym na podwórku wykształciuchem, których marzy o cudach i wierzy w
          nie. Nie chodzę do kościoła, mam kolegów kryminalistów i sram na waszego prezydenta

takim mnie widzicie więc takim dla was jestem ... ludziki
          • Gość: komentator do donia IP: *.aster.pl 13.02.08, 23:56
            ale kogo obchodzi czy ty chodzisz do kosciola czy nie albo czy masz
            brata w kryminale jak jeden radny powiatowy czy nie wielki
            czlowieku, bo coz nam malym zuczkom o takiej osobistosci naszego
            miasta myslec a co dopiero pisac,

a do podszywajacego sie pirata pod moj nick prosze o znalezienie
            sobie nowej nazwy,
            • Gość: komentator Re: do donia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 00:05
              piracie - komentator nie nadaje z ip aster - no cóż w szkołach techniki nie
              nauczono?? jak zwykle niedouczony pisowiec
              • Gość: komentator do mojej podroby komentatora IP: *.aster.pl 14.02.08, 00:55
                koles znajdz sobie jakis nick a nie sie podszywasz z uporem maniaka
                pod moj nick, a ty gdzie sie douczyles? na sorbonie za wiaduktem?
                • Gość: komentator Re: do mojej podroby komentatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 10:08
                  o po tekstach go poznacie? obserwatorek czy jakiś jego partyjny pisowski koleś.
                  Ten wasz język nienawiści na kilometr idzie poznać.
                  Rozumiem, że Sorbonę to widziałeś tylko w TV - no tak, dla takich jak wy szkoda
                  tam miejsca...
            • Gość: komentator Re: do donia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 15:54
              Przyznaję, jestem wrednym ,niedomytym świntuchem , już nie będę się
              podszywał.
              • Gość: komentator Re: do donia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 17:51
                samokrytyka przyjęta - a zawsze podejrzewałem że działacze PIS-u biorą przykład
                z pewnej partii, gdzie samokrytyka była częsta
                ale to niedomyty to już było fe... aż tak bardzo nie wymagałem

pozdrawiam pseudokomentatora
                komentator
                • Gość: kibic Re: do donia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 19:42
                  > samokrytyka przyjęta - a zawsze podejrzewałem że działacze PIS-u
                  biorą przykład
                  > z pewnej partii, gdzie samokrytyka była częsta
                  > ale to niedomyty to już było fe... aż tak bardzo nie wymagałem
                  >
                  > pozdrawiam pseudokomentatora
                  Pozdrawiasz pseudokomentatora ,czyli siebie?
                  Cierpisz na rozdwojenie osobowości?
                  • Gość: komentator Re: do donia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 20:12
                    ja - absolutnie nie
                    ale jakbyś przeczytał wcześniejsze posty to byś wiedział, że działaczyki PIS-u
                    zaczęli dwa dni wysyłać posty pod moim nickiem
                    • Gość: kibic Re: do donia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:04
                      > ja - absolutnie nie
                      Eh komentatorku zdaje się ,że z ciebie niezły żartowniś.
                      Zmieniasz poglądy częściej niż kobieta rękawiczki.
                      • Gość: komentator Re: do donia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:40
                        och jak wy młodzi słabo znacie kobiety
                        a jak rozumiem doktryna PIS-owska w ogóle za bardzo nie pozwala się do nich
                        zbliżać, aby nie grzeszyć myślą
          • Gość: do doniu Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: 89.231.149.* 14.02.08, 09:29
            mordo doniu ty , ,światowcu !!!z cch , mama ci wykształcenie może i dała ale
            zabrakło jej dla ciebie dobrych przykładów bo te z PZPR SDRP SLD NO I TE
            NAJGORSZE Z PO nie są właściwe,bo to jedne od unii sowieckiej a te drugie
            europejskiej , to rozbieracze ojczyzny Durniu oj przepraszam Doniu , pogadaj z
            pracownikami ADRIANY co grozi za znalezienie napisu POLAND na meblu u nas
            wyprodukowanym !!! d.....
        • Gość: komentator Re: Obserwatorze...co myślisz o sprawie pana ziob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 14:22
          o ktoś się podszywa pod mój nick - wyobraźni brakuje???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka