Gość: ktos IP: *.chelmno.mm.pl 16.03.08, 14:12 Nie uwazacie za tam jest gorzej niz zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek76111 Re: City Pizza 16.03.08, 18:36 dlaczego ? Wiec nic w naszym mieście nie mozna otworzyc , bo zaraz obsmarujecie na forum. Jeśli nie podoba Ci sie to nie musisz tam chodzić . Są jeszcze inne miejsca gdzie mozna isc usiąść i zjeść czy wypić kawe. Jak tak bedziecie robic to najlepszym rozwiązaniem jest pozostanie w domu i tam zrobienie sobie pizzy . Jeszcze troche to miasto i tak zostanie miastem emerytów i rencistów (o ile juz nie jest bo część młodych ludzi wyjechała ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zus Re: City Pizza IP: 89.231.149.* 17.03.08, 07:44 nizostanie juz ty sie niebuj a city pi.. szalu nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
tomek76111 Re: City Pizza 17.03.08, 17:15 a kto robi ? wszedzie gdzie sie ruszycie , każdemu bedzie coś nie odpowiadało . I tak to juz jest - taka nasza natura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: City Pizza IP: *.chelmno.mm.pl 17.03.08, 18:47 City pizza juz od dawna jest, kiedys bylo lepiej a teraz tragedia. Jedenie beznadziejne mialam surowa bulke w hamburgerze :| i przwwaznie spalony spod pizzy. A muzyka beznadzieja ciagle cos przerywa zwariowac idzie. Polecam Lucky Luck :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla klietnka Re: City Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 22:08 fakt jest gorzej..ceny droższe i wogole..ale obsługa sie polepszyla bo kiedys byla gorsza no i teraz już tez dowozą pizze...ale generalnie kiedys tam bywałam co dwa tygodnie teraz już wogole tam nie chodze...lucky luck nie zyskał mojej sympati..wole Magme ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: City Pizza IP: *.chelmno.mm.pl 19.03.08, 19:29 To ze dowoza to prawda ale w Wezuwio tez dowoza a pizza tam o niebo lepsza jasy :D. Widze ze sie magme chwali musze sie tam wybrac heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: City Pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:15 nie zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ba Re: City Pizza IP: *.chelmno.mm.pl 22.03.08, 16:53 Ba a czemu sie nie zgadasz? Tam kompletna pustka sie robi. Miejsce do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: City Pizza IP: *.ipt.aol.com 25.03.08, 16:47 A wiecie dlaczego pustka się robi i to miejsce jest do bani?? Kilka lat temu w weekend tam nie można było znaleźć wolnego miejsca. Tylko że kiedyś obsługa było bardzo miła!!! Po ostatnim razie jak Pani "czarna" rzuciła mi hamburgerem na talerzu. Potem jak człowiek je to patrzą się na Ciebie jakoś jak byś coś im zrobiła!!! To jak tam ludzie mają chętnie przychodzić?? LUDZIE trochę więcej uśmiechu na twarzy to wszystkim będzie żyło się lepiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: City Pizza IP: *.centertel.pl 26.03.08, 11:18 to jest dopiero kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: City Pizza IP: *.centertel.pl 26.03.08, 11:24 Chodzi mi o lacky luka, to jest dopiero kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: City Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 19:14 zgadzam lucky luck to dopiero kicha,poszlam na pizze a otrzymałam spod od pizzy tragedia.Pozostane klientka city pizza,mi tam odpowiada i jedzenie i obsługa.polecam Odpowiedz Link Zgłoś