Gość: rzaba IP: 80.51.140.* 13.04.08, 22:19 szukam kogoś kto śpiewa na ślubach (najlepiej kobieta), głównie chodzi mi o zaśpiewanie Ave Maria. Jeśli macie jakieś namiary to proszę podajcie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasisko Re: śpiew na ślubie IP: 80.51.140.* 14.04.08, 09:03 Nie wyobrażam sobie ślubu bez Ave Maria. Jeśli chodzi o jakąś osobę to może skontaktuj się z chórem "Chorós Culmenis". Pewnie znajdzie sie ktos chętny do zaspiewania. A może cały chór? To było by coś :) Ciekawe tylko ile by to wyniosło.... Daj znać na forum jak coś znajdziesz. Sama jestem ciekawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdz Re: śpiew na ślubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 09:44 Ja na swoim slubie miałem skrzypka.Też to fajnie wyglądało.Mozna tez zamówić trębacza.Popytaj kogoś z chóru albo z orkiestry CHDK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: śpiew na ślubie IP: 89.231.149.* 14.04.08, 23:01 Skontaktuj się z Collegium Cantorum,ładnie śpiewają na ślubach.Poza tym mają swoją solistke-śpiewa w bygdoskiej operze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś... Re: śpiew na ślubie IP: *.gprs.plus.pl 15.04.08, 08:07 Co do wypowiedzi jednej z osób, które wspomiały o trębaczu z orkiestry, to cała orkiestra na ślubie gra ładnie. Jeśli ktoś chce to może posłuchać, bo niedługo podobno grają na ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś