Gość: Justyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 21:59 Mam pytanie, wie ktoś może gdzie w Chełmnie mogę kupić Pierścień Czystości bardzo mi na tym zależy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Esex Re: Pierścień Czystości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 15:03 Ja wiem gdzie można kupić pierścień miłości ... to jest coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kael Re: Pierścień Czystości IP: *.chelmno.mm.pl 06.08.08, 18:36 Zobacz Justyna w sklepie z dewocjonaliami na ul.Poprzecznej a jesli nie będzie to poproś ta panią to napewno dla Ciebie sprowadzi. Pozdrawiam i życzę wytrwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Re: Pierścień Czystości IP: 80.51.140.* 06.08.08, 19:58 sam go szukam ale niestety nei ma poszukaj tam gdzie to robia czyli w Zabawie posuzkaj troche po necie tam powinni wysylac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożydar Re: Pierścień Czystości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 04:11 Witaj. Wszystkie "Pierscienie czystosci", które są dostępne w sieci, to wielkie nic. WIele dziewcząt kupuje je tylko dla szpanu, podążąjąc za trendem, a i tak żyją w rozwiązłości i zepsuciu. Ja proponuję jedynie sensowne rozwiązanie - Pierscien czzystosci z certyfikatem. Żeby nabyć mój jedyny, oryginalny i prawdziwy "Pierscien czystosci", muszę mieć pewność, że sprzedaję go dziewicy. Po organoleptycznym badaniu klientki , gdy stwierdzę obecność błony dziewiczej, wystawiam opieczętowany certyfikat, który potwierdza fakt czystości i stąd już prosta droga do dokonania zakupu, za jedyne 50 zł. Wraz z certyfikatem, zawierana jest także umowa, która ma klauzulę zobowiązującą klientkę do comiesięcznego stawienia się na oględziny sprawdzające, czy certyfikat może nadal zachować swą moc. Jeśli nie - zobowiązana jest do zwrotu pierścienia, a ja do zwrotu gotówki. Zainteresowanym prześlę katalog pierścieni - zaręczam,że jakość wykonania i wzornictwo, przewyższają wszystkie inne, produkowane na masową skalę, tandetne dewocjonalia. Bożydar Młodzieżyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Pierścień Czystości IP: 80.51.140.* 07.08.08, 08:55 Bożydar, żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożydar Re: Pierścień Czystości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 13:04 żałosne są nieoryginalne pierścienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjkj Re: Pierścień Czystości IP: 89.231.149.* 10.08.08, 20:15 właśnie nieorginalne pierścienie to dopiero kicha ,te co oferuje kolega z certyfikatem to jest to ,ale zlotko jeśli nie jesteś dziewicą i chcesz założyć tylko dla zmyłki nie rób tego bo wypali ci znamię na klacie tak jak molej szwagierce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożydar Re: Pierścień Czystości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 13:18 Zapomniałem wspomnieć o absolutnej nowosci w mojej ofercie - aby Ci, którzy ulegli chwilowej pokusie grzechu w okresie dorastania, też uczciwie mogli taki pierścień nosić. Oferuję pierścienie z wygrawerowanymi hasłami: 1. Uprawiam tylko fellatio 2. Analnie - przeciwko defloracji 3. Towar dotknięty uważa się za sprzedany 4. Moje duże piersi to sztuczka szatana. 5. Na pielgrzymce to nie grzech 6. czy poubię też ślubie? zapraszam do zapoznania się z moją ofertą. Bożydar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pierścień Czystości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:48 haha dobreeee!!! a klientki sam badasz??? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J u s t y n a ;) Re: Pierścień Czystości IP: 92.17.167.* 09.08.08, 18:51 Pierścień Karoliny można nabyć w Sanktuarium w Zabawie lub w biurze Katolickiego Stowarzyszenia Młodzieży w Krakowie, podając swój adres pocztowy i rozmiar pierścienia, który będzie założony na palec serdeczny. Informujemy, że każdy pierścień ma nabitą przez Państwowy Urząd Probierczy próbę srebra ( 925 ) i znak wytwórcy. Prześlemy go za pobraniem pocztowym a jeśli interesuje inna forma zapłaty prosimy o kontakt e-mailem: (zbigniew@ppt.lap.pl) lub telefoniczny (0146781448). żródło: www.pz.lap.pl/?id=news&pokaz=newsa&news_id=374 POZDRAWIAM IMMIENICZKE ;) Odpowiedz Link Zgłoś