Gość: weselisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 14:25 j.w. Proszę o opinie osób, które miały tam wesele. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:01 Powiem szczerze sala OK ! kwestia gustu ale obsługa OCHYDA !!! WULGARNA , WIELKIE DAMY ,NIE MIŁE ITD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Artura Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.gprs.plus.pl 29.09.08, 22:15 a jedzenie? ilość i smak? możesz coś na ten temat powiedzieć? co jest w cenie tych 130zł? rozumiem, że niedawno miałeś tam wesele,albo byłeś gościem, tak? z góry dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 16:08 No ja Ci powiem, Drogi Autorze wątku... Byłam na weselu w czerwcu w tym właśnie miejscu... Nie jestem zbyt wybredna, nie trzeba wiele by mnie zachwycić i uszczęśliwić... Ale powiem Ci szczerze,że niestety muszę się zgodzić z wypowiedzią prtzedmówcy,bo obsługa pozostawia wiele do życzenia... jest dokładnie tak jak powiedział Artur... Obsługa powinna zachowywać się lepiej(tak delikatnie mówiąc):P Jeżeli chodzi o jedzenie-szału nie ma... co ja piszę?Przecież byłam głodna...:( Pierwsze danie-rosół... - bez smaku, makaron rozgotawany... ojejku, jak można takie coś podać... mięso albo takie najtańsze,niesmaczne... Plusem jest,że jest ładnie podane.Ale tylko tyle... Nie będę pisać wiele... Ale sam fakt,że ludzie jedli tylko ciasto (które było-przyznaje pyszne) sam mówi za siebie.Jedli bo chcieli się najeść... A nic do jedzenia tak na dobra sprawę nie było... Sporo dekoracji na stołach i tyle...;p Takie moje zdanie... Nie byłam zadowolona:( Zrobisz, jak będziesz uważał Pozdrawiam i trafnego wyboru życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.gprs.plus.pl 01.10.08, 08:34 Naprawde obsluga jest do kitu te damusie trzeba bylo by kopnac w dupe zeby ruchow dostaly bo chodza jak ksiezniczki.A potrawy takze sa stare bardzo brzydko podane nawet za to 130 zl nie stac ich zeby pietruszka udekorowali ogolek kicha nie polecam szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.gprs.plus.pl 01.10.08, 09:05 bardzo fajnie, i najlepiej latem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 13:56 Gościu, bardzo fajnie?Nie wiem co tam jest aż takiego bardzo fajnego... Nie przesadzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32 Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 89.231.149.* 02.10.08, 16:07 Jedynym plusem jest tylko miejsce i wystrój tego lokalu nic więcej!Obsługa co prawda mogłaby być lepsza ,nie wspomnę już o samym szefie...szkoda gadać.Jedzenie bez smaku to prawda,nawet soli brak w potrawach.Dobre było tylko ciasto,a to pewnie dlatego ,że sami nie pieką.Jednym słowem szkoda pieniędzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.gprs.plus.pl 03.10.08, 09:03 polecam wam dziewczyne ktora robi wesela naprawde warto jedzenie super smaczne przystrojone ostoly rowniez stroji zajebiscie bierze 100 od osoby ale full wypas tylko musicie miec swoja sale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.08, 09:27 podaj namiary do tej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 89.231.150.* 06.10.08, 16:51 Podam ci numer do tej dziewczyny jak chcesz to zadzwon 663-803-677 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 80.51.140.* 03.10.08, 10:04 Byłam jako gość wystrój ładny to fakt, ale obsługa fatalna, jedzenia mało, na poprawinach było tylko dużo ozdób na stole! Było to wesele na 60 osób i było ciasno jak wszyscy ruszyli do tańca to była masakra! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 80.51.140.* 05.10.08, 12:44 Byłem i nad Starogrodzkim i w Karczmie i w Relaxie. Poniżej krytyki Starogrodzkie!!!!! Sala duża fakt ale jedzenia TANDETA!!!! za tą samą cenę masz miliony potraw, znacznie lepiej przygotowanych w Relaxie i pięc razy więcej. Troszkę gorzej moim zdaniem wyszła Karczma ale no coż tu płacimy za lokal i prestiż. Obsługa - Starogrodzkie....z głodu bym umarł a nie podaliby nic do jedzenia a jak przynieśli to 1 kurczak na 6 osob!!!!! i pełno ciasta. W Relaxie i Karczmie obsługa wspaniała, panie ciągle donosiły, podgrzewały itd... Co do lenistwa pań ze Starogrodzkiego niech świadczą TERMOSY z kawą i cherbatą ktorą trzeba było sobie samemu nalewać co w Karczmie i Relaxie było nie do pomyślenia!!!! Duże wesele Starogrodzkie pod warunkiem, że masz swoje kucharki , średnie Relax ale tu terminy to trzeba 2 lata naprzod zaklepywać co świadczy o lokalu, skromne w Karczmie takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 77.245.255.* 05.10.08, 18:57 Jednak opinie się potwierdzają !to są fakty niestety !!! to jest chyba jakiś znak dla pana właściciela restauracji w Starogrodzie ? Więcej szacunku dla ludzi bo to ONI wydają pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 10:54 a ja miałam wesele w kasynie w chełmnie i jestem bardzo miło zaskoczona zarówno jedzeniem jak i samą obsługą. Nie mam zadnych zastrzeżeń i z czystym sercem Wszystkim polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 15:58 Agnieszko! Mogłabyś przekazać mi troszkę więcej informacji na temat wesela w Kasynie, jakie były potrawy, moze koszty? prosze inf. na adres e-mail: alinageo@wp.pl. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 158.75.36.* 08.10.08, 11:05 Aby zasłużyć sobie na renomę trzeba min. wypośrodkować pomiędzy jakością obsługi, jedzenia , kosztami itd. Wg mojej opinii od wielu lat w tej dziedzinie najlepiej na naszym "rynku" tego rodzaju imprez radzi sobie Relax(dzięki sprawnemu i profesjonalnemu kierownictwu). Pierwszą poważniejsza imprezę organizowałem w Relaxie jakieś 18 lat temu :) wiec jako takie rozeznanie posiadam. Do chwili obecnej jeżeli tylko mam taka możliwość to korzystam z usług tej placówki. Ps. Serdecznie pozdrawiam p. Boruszewską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielismy i wiemy Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 20:05 jak czytam te pierdoly (prawdopodobnie konkurencja),to mi sie wierzyc nie chce,jak ludzie moga tak klamac!? pomijajac obiekt,usytuowanie itp, bo w CCH nie ma sobie rownych, stwierdzamy,ze nie bylo sie do czego przyczepic,nawet jesli chcialo sie cos na sile znalezc. termosy - zgadza sie,ale to akurat super opcja,bo ile mozesz kawy czy herbaty wypic?! jak obsluga chodzi,to 2-3 razy w ciagu wesela,a tak mozesz sobie podejsc kiedy chcesz i obsluzyc sie samemu goracym napojem. a na stolach pozostaje dzieki temu wiecej miejsca. to samo z ciastem. wiec pytam co w tym zlego??? co do jedzenia, to wszystko co zostalo zostalo nam oddane, a samych dan na weselu bylo sporo. nikt nie narzekal,podane mieso zostaje na stolach,dzieki czemu mozemy je przygryzc w czasie trwania imprezy,a kolejne gorace dania sa donoszone. a rarytasy typu golonka w kapuscie,kurczaki w plomieniach,strogonow czy pstragi w galarecie mowia same za siebie. wiec pytam,co wam sie nie podoba??? nie chce mi sie dluzej pytac,bo nie widze w tym sensu,odpisuje,bo ktos dal temat,wiec poczuwam sie do odpowiedzi :) a tak apropos,to najlepiej pojedzcie sobie do wlasciciela i porozmawiajcie z nim,to najlepsza opcja,gosciu jest spoko,racjonalnie podchodzi do sprawy. PS: RELAX? co wy widzicie w tym postkomunistycznym lokalu? rozumiem,ze p. Boruszewska ma sporo znajomych,ktorzy wyrabiaja jej renome,ale nie tedy droga. tam sie czas zatrzymal kilkadziesiat lat temu i tyle. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.chelmno.mm.pl 17.12.08, 10:04 Skoro obsługa chodzi 2-3 razy w ciągu wesela, to logiczne, że się termosami zasłania. Na większości wesel obsługa jest na każde zawołanie i podają świeżo zaparzoną kawę lub heratę gościom gdy maja na to ochotę. Ale ja akurat nie chę czepiać się termosów... 3 lata temu znajomi chcieli zrobić wesele na starogrodzkim, zarezerwowali termin, z wpłata kazali im czekać do stycznia, bo wtedy przygotowują umowy i w styczniu okazało się,że sala jest już zajęta przez kogoś innego. Nie powiadomili ich w ogóle o tym... Znajomi zrobili wesele w kasynie. Jedzenie było smaczne. Fakt,że same krajobrazy lepsze nas Starogrodzkim, ale nie kosztem olewania klientów. My z kolei mieliśmy inną sytuację. Umówiliśmy się nad Starogrodzkim na termin,cenę (wtedy też miało to być 130zł za osobę) i jak przyszło do podpisania umowy, to się okazało, że już cena jest wyższa, a na umowie widniał zapis, że może jeszcze wzrosnąć o 15%. Niemuszę dodawać, że przy 80-osobowym weselu wzrost ceny o 15% daje jakieś 20zł za osobę czyli 1600zł. Do tego zostaliśmy poinformowani, że za orkiestrę, fotografa itd płacimy pełną stawkę jak za gościa weselnego, co daje kolejne prawie 1000zł. I za dziecko do 8 roku życia płacimy 50zł (ciekawe ile zje niemowlak znajomych?). Nie muszę nikomu tłumaczyć dlaczego zrezygnowaliśmy z tego "najpiękniejszego miejsca na wesele". Z tego co słyszałam, chyba zmienił się teraz kierownik restauracji. Jeśli nie, to warto zwrócić uwagę na szczegóły umowy. Ja osobiście polecam dom weselny na podgórnej. Jadłospis ustala się samemu, właścicielka oczywiście doradzi zawsze, ale spełnia każdą nietypową zachciankę. Jedzenie jest smaczne, obsługa miła. Nie płaci się za orkiestrę jak za gościa weselnego, tylko dostaje ona jedzenie z tego co jest dla gości. Za dzieci tak samo. Zapomniałam jeszcze wspomnieć o dodatkowych opłatach za poprawiny na Starogrodzkim... W sumie wychodziło parę tys zł (nie pamiętam dokładnie). Uważam jednak, że wszędzie warunki mogą się zmienić, na Starogrodzkim także. Warto pojechać powiedzieć o swoich obawach ustalić jakie są nasze wymagania i pewnie tam też można się spokojnie dogadać.Nam się nie udało, ale może podejście do klienta się zmieniło jak poczytali sobie troche opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielismy i wiemy Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.alcatel.de 18.12.08, 14:58 my oczywiscie przedstawilismy sytuacje z naszego wesele,ktore mialo miejsce ponad 2 lata temu i mowimy o kierowniku,ktory wtedy zarzadzal tym interesem (gosc z Bydgoszczy). sytuacje,ktore teraz maja tam miejsce sa nam nieznane. ogolem zawsze jest trudno zaufac komus w ciemno,gdyz zawsze mydla oczy,ze bedzie pieknie i wspaniale,a rzeczywistosc moze sie z tym zgadzac albo i nie. zyczymy powodzenia wszystkim,ktorzy beda dopiero przezywac ten wspanialy dzien! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:04 Miejsce jak najbardziej fajne. Obsługa niżej niż średnio. Jedzenie chyba najgorsze w Chełmnie. W czerwcu nie działa klimatyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 80.51.140.* 24.12.08, 11:31 Jasne, ze warto.!:D Swieta zabawa i wgl.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.eranet.pl 03.01.09, 19:53 ja osobiscie poleczm jezioro starogrodzkie, mieliśmy tam wesele w zeszłym roku było przepięknie wszyscy goście byli zadowoleni, a meliśmy wiekszośc przyjezdnych jedyne co mozna sie przyczepi to do obsługi hotelowej a co do jedzenia to bardzo dużo i smaczne i obsługa naprawde miła i na poziomie wdac ktoś chce tu komus robic pod górke. A przedmówczyni myli sie co do umowy my nie płaciliśmy kosmicznych cen jak pani wczesniej podała. naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.15.16.98.dynamic.ip.windstream.net 07.01.09, 14:38 centrum wymiany ... to jakas straszna pomylka.jesli chodzi o sam lokal to rewelacja.bardzo fajny i z klimatem.obluga juz troszeczke gorzej ale generalnie ok.jesli zas chodzi o jedzenie to porazka.rosol bardzo ladnie podany ale letni zeby nie powiedziec zimny,schab w galarecie z ananasem ochyda-gruba warstwa tluszczu na galaretce.ziemiaki rozgotowane,zreszta pozniej dorzucili je do zurku w ktorym kielbasa nie byla pierwszej swiezosci a sam zurek chyba z torebki bo make bylo czuc.kotlety zawijane w panierce z wlosem,nastepne kotlety z piersi kurczaka w sezamie rowniez z wlosem.klopsiki w occie zawieraly pewnie wiecej bulki tartej niz mielonego no moze przesadzam ale 50/50.pan wlasciciel czy najemca jak zwal tak zwal nie potrafi sie nawet do uwag gosci w kulturalny sposob odniesc tylko jeszcze na gosci z "ryjem".byc moze dlatego,ze za dobrze na sali i przy stoliku sie bawil.barszcz bardzo smaczny i goracy.reasumujac jesli kogos stac na to zeby za fajna sale i pyszny barszczyk zaplacic okolo 150zl/os to ok.chyba ,ze macie wlasnego kucharza co ma pojecie o gotowaniu i zawsze pracuje w czepku ochronnym i mozna go tam wprowadzic to juz rewelacja.jesli ktokolwiek ma watpliwosci co do tego co zostalo powyzej napisane zapytajcie sie kogokolwiek kto spedzil ostatniego sylwestra wlasnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.chelmno.mm.pl 07.01.09, 15:01 moja przyjaciółka była tam na sylwestrze i była zachwycona wszystkim, zarówno jedzeniem jak i całą oprawą przyjęcia.. wszystko było podobno pyszne, zwłaszcza pałki faszerowane :) co osoba to inna opinia, pomysłodawca wątku napewno będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, są opinie "za" i "przeciw".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.01.09, 19:45 ja osobiscie byłam na sylwestrze ze znaomymi i bylismy bardzo zadowoleni, jedzenie bardzo pyszne, obsługa miła naprawde nie załujemy w przyszłym roku rónież się wybieramy nad jezioro Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-1290 Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel 09.01.09, 20:13 Ja rowniez bylam tam w sylwestra...I nie przypominam sobie zeby jedzenie było bez smaku albo zimne czy tez mało..Obsługa tez bardzo przyjemna..Wiec nie widze powodu zeby sie czepiac..Jesli cos ci nie pasowało to na nastepnego sylwestra wybierz sie do relaxu lub do zajazdu w Stolnie gdzie jedzenia jest naprawde malo...no i atmosfera nie miła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnie Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 94.254.201.* 10.01.09, 10:21 fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:22 Lokal i miejsce ok ,reszta beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.09, 09:40 Tak jak przedmówca lokal ok reszta beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:29 Ja juz wpłaciłam zaliczkę dlatego mam nadzieję,ze te wszystkie negatywne opinie się nie sprawdzą.Nie byłam w Starogrodzie na weselu ale rozmwaiałam ostatnio z siostrą dziewczyny,która organizowała tam wesele około 2 miesiące temu i podobno jedzenia jeszcze zostało i zabrali do domu a i cała oprawa imprezy była ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.tvk.torun.pl 23.02.09, 23:22 Zajmuję się oprawą foto i wideo,robiłem tam kilka imprez poza tym mam porównanie z innymi miejscami.Cóż uważam że miejsce,lokal i obsługa jest świetna,jedzenie również b.dobre,zarzut dotyczący kawy herbaty i ciasta w formie szwedzkiego stołu uważam za absurdalny- tak właśnie powinno być na weselu( w większości innych miejsc króluje kawa przynoszona w szklankach!!!),miejsce jest szczególnie atrakcyjne od kwietnia do pażdziernika ze względu na jezioro,taras( palacze)i ogólnie "okoliczności przyrody"...,jeśli chodzi o wesele to dużą role pełni oprawa muzyczna,kilka razy łapałem sie za głowę kiedy tandeta muzyczna bardzo kontrastowała z fajnym lokalem...ale to już nie wina osób tam pracujących... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeeb Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.chelmno.mm.pl 24.02.09, 00:28 no to moze i ja dorzuce swoje 2 grosze, co do starogrodzkiego - to nie moja liga, no chyba ze masz wlasnego kucharza, akurat znam wlasciciela i wiem ze lubi pobalowac razem z goscmi, bylem tez w bialej na weselu - lipa!!! co do relaksu to moze jestem troche stronniczy bo znam P. Boruszewszka i mialem tam moja 18, ale potem bylem na 2 albo 3 weselach do tego jeszcze impki firmowe i zawsze bylo super, reasumujac jak wesele do ok. 60 os. polecam relaks powyzej sale ze swoim kucharzem, to chyba na tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 23:12 To może odświeżę wątek. Sezon weselny się już zaczął, więc pewnie są już osoby ,które miały okazję byc tam na weselu w tym roku,a wiadomo ,że najświeższe informacje są najaktualniejsze.Moje wesel zbliża sie wilekimi krokami i nie wiem czego mam sie po tej restauracji spodziewać. A jeszcze niedawno myślałam ,że miejsce wybrałam idelane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.07.09, 09:11 Od kilku dni jestem szczęśliwą mężatką, która właśnie w opisywanej powyżej restauracji miała wesele. Okazało się, że moje obawy były zbyteczne. Jedzenie było smaczne i w takiej ilości , że oczywiście po imprezie część zabraliśmy jeszcze do domu. Kelnerki często chodziły i zmieniały talerzyki, z tego co wiem nie były też dla nikogo niemiłe. Żadnych dodatkowych ukrytych kosztów nie było, tylko te o których wiedziałam wcześniej. Krótko mówiąc jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.09, 18:43 Jedna szczera i prawdziwa opinia.... Również jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela tam urządzonego. Dlaczego o innych lokalach nie piszę się tym forum?? Czyżby konkurencja restauracji nad jeziorem dla Relaksu była zbyt silna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.09, 11:02 Szczerze polecam restaurację z Unisławia "Pod Żubrem"jedzenia dużo,jest pyszne i obsługa najmilsza z jaka się kiedykolwiek spotkałam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:35 Ja zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami, miałam tam wesele i wiem na pewno, że nigdy więcej :) - jedzenie "wychodziło" tylnymi drzwiami,na poprawinach już nie bardzo było co jeść, szef kuchni sam, bez porozumienia ze mną zrezygnował z części potraw, z niektórych ciast - z tych najbardziej reprezentacyjnych typu jeże, ciasta z owocami. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 80.51.140.* 30.07.09, 19:49 wszystko było super oprócz klimatyzacji za żadną cenę nie chcieli włączyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 12:44 miałam przyjemność być na weselu w tej restauracji i szczerze nie polecam: jedzenie było bez rewelacji,mało, niedobre; brak klimatyzacji; sala ladnie przystrojona, do obslugi raczej nie mam zastrzezen, Szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.09, 17:50 Co było do jedzenia a czego nie było ?? Były jakieś dodatkowe atrakcje? Proszę o szczegóły bo na razie same negatywne opinie to bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:33 to nie sa bzdury: na stole bylo wiecej ozdób niż jedzenia. obiad:rosół ktory byl okropny, sama woda zero przypraw w ktorym był włos, mięso bez rewelacji, ktore nie wygladało zachęcająco. nastepnie postawili galaty, ktore stały cale wesele , potem były dwa rodzaje sałatek chyba gyros i jakas z makaronem, na polmisku byl sledzik a wokol pokrojony ogorek w kosteczke :) ryby w occie, chyba ryba po grecku, golonka w kapuscie, szaszlyki, barszcz ciasto bylo na odzielnym stole, ogolnie zachwytu tez nie wzbudzilo, tort byl przepyszny obsługa kawy nie nosila tylko jak ktos chcial kawe to musial sobie sam po nia podejsc, hm jesli mozna nazwac to kawa, bo dla mnie to byla woda. Dla mnie strata pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:33 polecam dom weselny na ulicy podgornej. a druga sprawa to jest to ze jedni chca zrobic wesele za sto zl na osobe to pewnie ze maja malo jedzenia i sie wtedy ludziom nie podoba a mozna zamowic za 150 i masz wszystkiewgo pod dostatkiem i wtedy zabierasz reszte do domu co zostaje takze tak jest z tymi weselami dlatego jednym sie podoba drugim nie a wszystko to kwestia tego za ile i co sobie klient zazyczy takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 77.245.244.* 16.08.09, 14:50 Powiem szczerze ile zaplacisz tak masz takie są realia !!! tak samo jest z zespołami muzycznymi dobre się cenią!!! i mają robotę cały rok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:02 osobiście polecam wynająć kucharkę od osoby bierze 14 zł a meni jakie ustalisz zrobi salę zawsze jakąś znajdziesz a ciasto i garmażerkę taką zrobią że goście jedzą ze smakiem! my jesteśmy BARDZO zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 19:15 byłam gościem. Obsługa - modłaby być znacznie lepszee, jedzenie bez smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mężatka Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 188.33.79.* 02.09.09, 15:43 Ile osób tyle opinii. Cena jaką zapłaciłam od osoby to 150 zł, więc nie są to male pieniądz, porównywalne z innymi restauracjami.Nikt bez mojej wiedzy żadnej potrawy ani ciast nie zmieniał. Jedzenia tak jak pisałam zostało sporo,pomimo,że miałam tam także poprawiny. Jedyny minus to faktycznie kiepska klimatyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: 80.51.140.* 08.09.09, 18:01 Miałam tam wesele 8 sierpnia i byłam pod wielkim wrażeniem, to co ludzie piszą jest zupełną nie prawdą.Obsługa pełna profeska, jedzenie pyszne i dużo dostaliśmy tyle jedzenia po weselu że nie wiedzieliśmy co z tym zrobić, a torty takie że mmm.Ciasto także pyszne. Cena jak za wystrój sali jedzenie, ciasto i torty (5szt) jest niska nawet bardzo a do tego występ Harnasia po północy był fenomenalny.Mogę szczerze polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻORDŻ Re: Restauracja nad Jeziorem Starogrodzkim- wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 18:18 Osobiście byłem tam 1 sierpnia - poprostu pełna opcja. Obsługa super, jedzenie też, jedynym minusem jest brak klimy i malutka ilość otwieranych okien. POLECAM na imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś