Gość: tylko ja IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.09.09, 11:35 Co sądzicie o komisie w Grubnie u Zac....??bo słyszałem ze lipa troszke.Dzięki za komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: KOMIS IP: 80.51.140.* 04.09.09, 12:33 po pierwsze nie u zac....tylko u kasp.... no takie małe sprostowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja Re: KOMIS IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.09.09, 03:01 no to mozesz sprostowac??ja zostałem oszukany beszczelnie porzez ten komis......i co Ty na to???ja mam w dupie kto posiada ten komis!!!!!!!!!!1nie powinno tak byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: KOMIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:40 raz że szroty,a dwa to te auta stoją tam kupe czasu,w jednym jak i drugim komisie -i wszystkie mają kręcone liczniki (oprócz aut niektórych klientów którzy wstawili tam auta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: KOMIS IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.09.09, 03:17 kręcą zeby kase zarobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE WARTO Z TEGO KOMISU!!!POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: KOMIS IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.09.09, 03:09 ten"tylko ja" mowi prawde!!!!!!!! banda złodzieji!!!pieknie usmiechnieci a co do czego dojdzie to same problemy pozniej z opłatami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: KOMIS IP: 80.51.140.* 05.09.09, 16:34 Szroty a ceny jak za nowe :). Narzuty to chyba 40% mają. Może trzeba ich poinformować, że jest takie coś jak allegro i można ceny porównać :) Odpowiedz Link Zgłoś