Gość: pioter IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 14.10.02, 21:58 Co myślisz teraz o swoim miodowym miesiącu na tle sobotnich wydarzeń? Chyba to dobrze, że się nie ociągałeś ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: Detritus w poślubnej ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.10.02, 22:02 Oj, detritusie, sam widzisz, że ten namiot nad Podkówka to nie była żadna próba skompromitowania cię w najważniejszych dla ciebie oczach, tylko instynkt prawdziwych przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Detritus w poślubnej ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 07:27 O daj spokoj :o(((((( Bylismy kilkanascie kilometrow od Kuta, a po samym Kuta sobie lazilismy :o( Miasto to jest najbardziej "rozrywkowym" na wyspie, praktycznie jedynym, w ktorym jest jakies nocne zycie... A szkoda mi tez samych Balijczykow, dla ktorych ten zamach to cios w plecy. Urzedowo zakazany tam jest jakikolwiek przemysl niezwiazany z rolnictwem i turystyka. Rolnictwo maja zas takie, ze 20% ryzu sprowadzaja z zewnatrz... Teraz jest tam bieda, a co bedzie jak przestana tam turysci przyjezdzac... Dla 3mln Balijczykow zacznie sie chyba exodus :o(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Detritus w poślubnej ... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 06:24 I właśnie tym przygłupom z Islamiji o to chodziło. Wystarczyły dwie bomby, by raj przemienić w piekło. Ale ludzie szybko zapominają, myślę, ze niedługo wyspa znowu zacznie tętnić życiem. Mam nadzieję, ze tym razem władze, dla których przeciez tacy jak ty , Detritusie, są "zywicielami", postarają się, by nazwa Bali nadal kojarzyła sie tylko z przygodą, relaksem, zabawą. Nadal przeraża mnie jedno - jak trzeba być bardzo fantycznie wypranym z uczyć osobnikiem, by w imię swojej ideologii i wysiłku uszczęśliwianiu innych na siłe 200 osób wysłać na cmentarz. Toż to się scyzoryk sam otwiera w kieszeni ... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Detritus w poślubnej ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 07:29 No niestety :o( Odpowiedz Link Zgłoś