tora83 01.10.09, 13:15 Jestem z Wami. Powrocilam. Mam nadzieje, ze na stale ... Co nowego? Ktos ma nowego meza, dzieci, zone, kochanka, prace, czy cokolwiek o czym ma ochote opowiedziec? :) Historie Szarej juz znam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:20 ja mam nową przerzutkę z tyłu, nowy hak, kasetę i łańcuch ;] witaj, walnij kielicha i opowiadaj;) ostatnio moja pamiec kojarzy cie z Meksykiem chyba czy nie? Odpowiedz Link
tora83 Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:25 forumowicz_pospolity napisał: > ja mam nową przerzutkę z tyłu, nowy hak, kasetę i łańcuch ;] > > witaj, walnij kielicha i opowiadaj;) > ostatnio moja pamiec kojarzy cie z Meksykiem chyba czy nie? Nie z Meksykaninem, ale w Meksyku :) Wakacyjnie. To sie zgadza. A kielicha chyba zaraz walne z pieprzem, bo mam jakies zoladkowe dolegliwosci od rana. Tylko czy zoladkowa gorzka mietowa mozna pic z pieprzem? :) > Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:30 tora83 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ja mam nową przerzutkę z tyłu, nowy hak, kasetę i łańcuch ;] > > > > witaj, walnij kielicha i opowiadaj;) > > ostatnio moja pamiec kojarzy cie z Meksykiem chyba czy nie? > > Nie z Meksykaninem, ale w Meksyku :) Wakacyjnie. To sie zgadza. > A kielicha chyba zaraz walne z pieprzem, bo mam jakies zoladkowe dolegliwosci o > d > rana. > Tylko czy zoladkowa gorzka mietowa mozna pic z pieprzem? :) można, tylko potem nie zapijac piwem:) ale na żołądek to lepiej krople mietowe, mi ZAWSZE pomagają > > Odpowiedz Link
tora83 Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:30 > ale na żołądek to lepiej krople mietowe, mi ZAWSZE pomagają > > > > Nie mam w domu, nie ma mi kto kupic, wiec chyba nie skorzystam :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:25 Mi włosy za bardzo urosły i muszę iść do fryzjera. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:35 Wirusa sobie zrobiłaś na drutach, czy masz takiego żywego ? Odpowiedz Link
stedo Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:36 A o mężu to już zapomniałaś??:)Jej chyba już nie było gdy Ty "wychodziłaś".:) Odpowiedz Link
wilowka Re: Powrocilam :) 01.10.09, 13:44 Aha. Więc mam też całkiem nowego męża (dopiero 3 miesiące, jeszcze na gwarancji) :) Wirusa mam oryginalnego, żywego - coś w ten deseń KAtar i inne dobra Może sobie kiedyś podobnego rzeczywiście zmajstruję. Tylko jak chęć posiadania pogodzić z faktem, że w oryginale najbardziej podoba mi się: SYFILIS ? Odpowiedz Link
menk.a Re: Powrocilam :) 01.10.09, 15:13 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Mi włosy za bardzo urosły i muszę iść do fryzjera. Modne stają się loki, więc radzę przemyśleć skrócenie włosów.;)) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Powrocilam :) 01.10.09, 14:48 :) A tak się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziałaś byłaś na tak długo ... Odpowiedz Link
tora83 Re: Powrocilam :) 01.10.09, 14:55 cookie_monsterzyca napisała: > :) > > A tak się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziałaś byłaś na tak długo ... Aaaa prace zmienilam i z chlopem mialam przeboje rozne, do tego bezsennosc mnie dopadla jeszcze z tego powodu ... i nic mi sie nie chcialo ... Odpowiedz Link