mason_i_cyklista 06.11.09, 01:04 to mój aktualny ideał kobiety. o. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 01:30 A ja dziś wyznałam publicznie, że gdybym była homo, kochałabym się w Michelle Pfeiffer albo Penelope Cruz. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: a anna dereszowska 06.11.09, 01:34 widzę, dzisiaj liisowy dzień zwierzeń? męska część publiczności liczy na więcej! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 01:38 Dzisiaj... Dzisiaj co tylko chcesz :) Szaro mnie podbudowała na najbliższy tydzień... Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: a anna dereszowska 06.11.09, 01:45 choroba poczułem się jakbym grał w butelkę. tyle pytań się nasuwa, a każde z komentarzem "niee, bo będzie wtopa":P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 01:55 Hehe :) Ale wiesz, taka okazja może się więcej nie powtórzyć. Ja od paru dni jestem w dziwnym stanie psychofizycznym. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: a anna dereszowska 06.11.09, 11:06 liisa.valo napisała: > A ja dziś wyznałam publicznie, że gdybym była homo, kochałabym się w Michelle > Pfeiffer albo Penelope Cruz. Ja tylko w Megan Fox. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 15:48 A nie wiem, nie wiem. Średnio się znam na kobietach. Odpowiedz Link
lacido Re: a anna dereszowska 06.11.09, 15:50 w sumie ja też ale ona jakoś się nie wyróżnia wg mnie ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:01 Wg mnie też nie... No, ale ja w ogóle mam dziwny gust, wystarczyłoby na moje miłości popatrzeć :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:15 Ojej, oni w zdecydowanej większości są długowłosymi chudzielcami. Ale zdarzają się i inni. Generalnie typ: zapach dzisiejszy, wygląd wczorajszy :) Musiałabym ci ich pokazać po kolei, to byś zobaczyła, że gust mam specyficzny :) Odpowiedz Link
lacido Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:17 liisa.valo napisała: > Ojej, oni w zdecydowanej większości są długowłosymi chudzielcami. Ale zdarzają się i inni. Generalnie typ: zapach dzisiejszy, wygląd wczorajszy :) odwrotne połączenie byłoby nie do zniesienia dla mnie ;))) > Musiałabym ci ich pokazać po kolei, to byś zobaczyła, że gust mam specyficzny : śmiało, śmiało :P (na marginesie ciekawie czy wybierasz równie fatalnie co ja :P) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:26 Ojeja, no wszystkich zdjęć nie mam i tak :) Nie mam zdjęć Żeglarza i Koniarza :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:33 Wyślę ci na @ moją pierwszą miłość. Upewnisz się, czy chcesz brnąć dalej :) Odpowiedz Link
lacido Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:37 o ła jestem pod wrażeniem nie przeszłabym obojętnie :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:43 No, właśnie :) Potem wcale nie było lepiej. Elf to może był jeszcze najładniejszy z nich wszystkich :) Odpowiedz Link
liisa.valo Krótki opis postaci 06.11.09, 16:42 Egzemplum numer I - dostałaś na maila :) Artysta-plastyk, dziś ma ambicję zostać połączeniem Edgara Allana Poe z Beksińskim i Wiliamem Blakiem. Obrzydliwe ma te prace. Egzemplum numer 2 - Żeglorz, 185 cm wzrostu, brzydki strasznie, ale rodziców też ma brzydkich to po kim miałby być ładny. Jak na Żeglorza przystało, smagły brunet o zgrabnych partiach dolnych. Egzemplum numer 3 - Koniarz = Janne Ahonen w ciemniejszych włosach i wszystko jasne. Numer 4 - Maciek - chudy, szczurowaty anorektyk. Dostałaś zresztą kiedyś fotę. Pomyślmy... Elf - wielkie łopoczące na wietrze uszy i za dużo włosów :) I usta w połowie nieruchome, jakby po zapaleniu nerwu. Siatkówkarz - też chudy i ma usta jak Joker z Batmana. I podbródek Svena Hannawalda. Odpowiedz Link
lacido Re: Krótki opis postaci 06.11.09, 16:45 eeee no nie wierzę w te opisy ;))) potrafisz być krytyczna wobec swoich wyborów :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Krótki opis postaci 06.11.09, 16:48 Ja tymi wyborami sama siebie sabotuję. Takie mam wrażenie :D Odpowiedz Link
lacido Re: Krótki opis postaci 06.11.09, 16:54 powiem Ci, że siebie te czasem przerażam ale dopiero po fakcie uświadamiam sobie że mój wybranek mógł budzić hmmm sprzeczne uczucia ;) i muszę przyznać ze jakoś mi to nie przeszkadza chyba dobrze się czuję mając przy sobie "bestię" :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Krótki opis postaci 06.11.09, 17:00 Ja spojrzałam ostatnio na zdjęcie Maćka tak jakby był obcym człowiekiem. I powiem ci że dopiero przejrzałam :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:02 Czy alabastrowa cera znaczy to samo co trupio blada ? Odpowiedz Link
lacido Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:11 szczerze mówiąc to nie jestem pewna bo alabastrowa to kompletem a trupio blada chyba nie ;)choć niewykluczone że oznacza ten sam kolor Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:33 W XIX wieku pewnie to był komplement, ale teraz kanon nieco ewoluował :) Odpowiedz Link
lacido Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:36 które to byłby komplement? mam wrażenie że dzisiejsze nastolatki tego z alabastrem by nie sczaiły ;/ Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:50 Ten alabaster był komplementem w XIX wieku, teraz jak włączysz MTV i zobaczysz te wszystkie latynoski i mulatki to nawet przez chwilę nie pomyślisz o trupio bladej cerze :) Odpowiedz Link
lacido Re: a anna dereszowska 06.11.09, 16:52 e no co Ty, a te wszystkie EMO? Lady Ga Ga też raczej opalona nie jest ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: a anna dereszowska 06.11.09, 17:43 Myślałem, że mówimy o atrakcyjnym seksualnie kolorze skóry a Ty mi z emo wyskakujesz ! :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:20 Moja blada ryja z rumieńcami nie wie co ma sobie teraz pomyśleć :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:22 E, ja też blada jestem. Nie trupio, ale jednak. Nie opalam się po prostu. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:30 Spoko, są rumieńce jest okej :) Odpowiedz Link
lacido Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:35 wg mnie Dereszowska podchodzi pod EMO ;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:16 mason_i_cyklista napisał: > to mój aktualny ideał kobiety. o. Ale wizualny, czy z tym zachodzeniem z nie swoim mężem też? :P Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:20 jakim znowu zachodzeniem? ja nie na bierząco z "życiem na gorąco";) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:34 mason_i_cyklista napisał: > jakim znowu zachodzeniem? ja nie na bierząco z "życiem na gorąco";) No przecie Ona nie ze swoim mężem, a On nie ze swoją żoną...a dziecię się z kapusty nie wzięło:D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:39 a. w sensie że można ją zaliczyć bez żeniaczki, da? Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:41 mason_i_cyklista napisał: > a. w sensie że można ją zaliczyć bez żeniaczki, da? Ale zajdzie...to nie wiem czy Ci taka opcja pasi:D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: a anna dereszowska 06.11.09, 20:44 no fakt, to trochę nietakt z jej strony, nie sądzisz? Odpowiedz Link