mason_i_cyklista 24.11.09, 16:41 kupiłem dzisiaj rower piękną szosę z epoki za jakieś 1/3 wartości jeśli nie mniej nawet niestety facet nie miał pojęcia jaką perełkę sprzedaje... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: jestem złym człowiekiem 24.11.09, 16:59 no bywa, nawet ja laik widze czasem spore okazje w rowerach,bardzo spore poka ta kolarke, nie bede zazdroscił, w ogóle mnie nie kręcą :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: jestem złym człowiekiem 24.11.09, 17:09 najpierw ją muszę odrobić, bo póki co ma prostą kierownicę i jakieś budżetowe korby. jak ją zrobię glancuś to się pochwalę;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jestem złym człowiekiem 24.11.09, 17:13 mason_i_cyklista napisał: > najpierw ją muszę odrobić, bo póki co ma prostą kierownicę i jakieś budżetowe > korby. jak ją zrobię glancuś to się pochwalę;) dobra jakby tak anthema znalezc za 1/3 ceny hyhy :] Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: jestem złym człowiekiem 24.11.09, 17:01 Teraz do konfesjonału ....oszuście.;-)Odpuszczą.:-) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: jestem złym człowiekiem 24.11.09, 17:13 tylko nie wiem jak z żalem za grzechy i mocnym postanowieniem poprawy...:p Odpowiedz Link