zloty.strzal 30.12.09, 19:06 mogą być obwieszone drewnianymi koralami i rzemykami czy tylko to, co się świeci na sobie wieszać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Czy Cyganki 30.12.09, 20:50 Przeczytałam "Czy Cyganki mogą być owłosione"... Poszłabym jednak w błyszczące i brzęczące albo przynajmniej kolorowe i brzęczące. Masz być Cyganka, a nie hippiska czy ekolożka :) Daleko masz do Bydzi? Do jakiejś 12.00 do jutra jeszcze jestem w domu, a mam chyba trochę rzeczy jak dla Cyganki. Odpowiedz Link
wilowka Re: Czy Cyganki 30.12.09, 20:55 > Daleko masz do Bydzi? > Do jakiejś 12.00 do jutra jeszcze jestem w domu, a mam chyba trochę rzeczy jak > dla Cyganki. > > Konia i patelnię! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Czy Cyganki 30.12.09, 21:06 :DDD Patelnię miałam rzekomo cygańską, ale żeniona chyba była, bo zardzewiała i paszła wont. Albo ja nie umiałam jej przepalić czy co tam się z nią robi. Odpowiedz Link
wilowka Re: Czy Cyganki 30.12.09, 21:13 ani chybi żeniona! Jakbyś weszła w posiadanie oryginalnej cygańskiej patelni, to jeszcze Twoje prawnuki by nią w skłosza ze swoimi dziećmi grały! Odpowiedz Link
funny_game Re: Czy Cyganki 30.12.09, 21:22 Ale rozebrałaś się do rosołu, czy tak umundurowana kusisz? Zjadłabym, bardzo. Odpowiedz Link
wilowka Re: Czy Cyganki 30.12.09, 21:30 Już pisałam, ze dzisiaj, to ja się do paluszków rybnych rozbierałam, a niedawno (ciii nie mów nikomu, rozbierałam się do ...flaków) :D Odpowiedz Link