cookie_monsterzyca 17.01.10, 23:23 Przepis na pizzę poproszsz :) Nie pamiętam w którym to wątku było i nie mogę znaleźć a chyba jutro chcę ją zrobić :) A Ty podawałaś taki co się wydawał prosty i zawszewychodzący :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookie_monsterzyca Re: Karka! :) 17.01.10, 23:52 O, dziękuję Ci, Ta Co Się Miga Od Ponczka ;P Nie mogłam odszperać tego wątku, a tak mi się chce pizzy, że chyba jestem skłonna podjąć tą karkołomną próbę i skomstruować pizzę własnoręcowo :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Karka! :) 18.01.10, 00:03 Mnie nie pytaj, ja mam gastrofazę i za przeproszeniem wpierdalam wszystko co mam do jedzenia po kolei :/ Zjedz! :D A jakiego loda masz? Mi zostało tylko kilka pyz z mięsem, makaron z pesto, albo zupa pomidorowa do wyboru, na nic nie mam ochoty i cierpię ... Zjadłabym sobie jakiś kawał mięsa fajnego, albo pizzę, albo fasolkę po bretońsku... Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Karka! :) 18.01.10, 00:27 hermina26 napisała: > cookie_monsterzyca napisała: > > > Mnie nie pytaj, ja mam gastrofazę i za przeproszeniem wpierdalam > wszystko co ma > > m > > do jedzenia po kolei :/ > > Ja już dawno tak nie maiałam! To jest straszne tak mieć, bo mozna od > tego dostać depresji, a nawet walnąć hafta:( Też dawno nie miałam bo nei miałam czasu! A teraz siedzę w domu i chodzę po ścianach i żrę :/ > > > Zjedz! :D > > Dobra.:D > No :D > > A jakiego loda masz? > > Grycana - bakaliowy! mniam mniam Też chcę! Albo waniliowo- bórbonowe z lidla! > > > Mi zostało tylko kilka pyz z mięsem, makaron z pesto, albo zupa > pomidorowa do > > wyboru, na nic nie mam ochoty i cierpię ... > > Zupy to nie jem jak jem wszystko, bo zupa dla mnie nosi poważne > znamiaona dietetyczności, a to bez sensu jeść coś dietetycznego w > napadzie jedzeniowym. > > > Zjadłabym sobie jakiś kawał mięsa fajnego, albo pizzę, albo > fasolkę po bretońsk > > u... > > > No i co tu począć! hmmm A nie chodza wam tam po wsi jakie kury albo > co? To by sie kawał mięsa znalzł:D Na jakiegoś dzika se mogę w lesie zapolować :) Bo drobiu nie chcę, chcę porządnego mięsa :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: Karka! :) 18.01.10, 14:17 Zrób, zrób :> Robiłam kilka razy i się udawała! Ja najbardziej lubię taki skład: szynka, salami, czarne oliwki, cebula, pieczarki, papryka, sery: wędzony & żółty, zielona pietruszka. Mniam. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Karkaaaaaa! :) 18.01.10, 19:43 A ile tego cukru się daje? Bo w przepisie ni ma :) A ja nigdy nie robiłam i nawet nie patrzyłam jak się robi i niewiem czy szczyptę czy ile ? Odpowiedz Link