kusiciel_dusz 28.01.10, 12:15 Słyszeliście już? Tusk nie będzie kandydował na prezydenta!!!! no i na kogo ja teraz zagłosuje? :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:20 A mnie się podoba taka decyzja.Byłabym zawiedziona lekko, gdyby jednak się zdecydował.Ta funkcja u nas to taka fasada.I konfliktogenna, gdy dochodzi do kohabitacji. Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:35 no tak, jak dla mnie piszesz zbyt mądrym językiem:) nic nie zrozumiałem :) Zasadniczo nie ważne kto będzie prezydentem i tak dla ludzi nic nie zrobi :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:43 Nie lubię wielkich słów, ale chyba zaczyna wyrastać na męża stanu... A jeżeli się opamięta/-ją i nie zniszczy/-ą PR2, to nawet usunę "chyba" w poprzednim zdaniu. Odpowiedz Link
stedo Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:49 Oktan, jesteś fanem Dwójki radiowej??!!Jakże mi miło:)) Ja jeszcze, mimo emerytury tam z nimi kolaboruję. Fakt, ciężko jest.Jakiś czas temu była akcja protestacyjna w obronie programu. Do dziś wiszą plakaty- POLITYCY WON. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: O Boże!!!! 28.01.10, 15:33 Czy jestem fanem, czy nałogowcem, tego nie wiem. Ale faktem jest, że nie przyswajam niczego innego. Odpowiedz Link
stedo Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:22 Mam nadzieję, że raczej miałaś na myśli, że będzie wiadomo na kogo NIE GŁOSOWAĆ ;)) Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:34 tak naprawdę to na nikogo nie będę głosował, na Tuska też nie miałem zamiaru oddać głosu:) aż się nie chce gadać o polityce Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:47 Decyzja nie jest głupia, facet jeszcze jest młody, ma czas, a po byciu prezydentem nie można już nigdzie się załapać, odchodzi się na emeryturę. Odpowiedz Link
athroposs Re: O Boże!!!! 28.01.10, 13:27 dokładnie, a poza tym, skoro nastroje w narodzie są jakie są i opinie, że niewiele zrobił jako premier, to na prezydenta się "nie nadaje" odczeka, poduczy się, może wtedy bedzie miał z czym (do ludzi) kandydować Odpowiedz Link
stedo Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:25 Aaa tam Putin, to tylko zmyłka. I tak on wszystko trzyma.Ten młody to tylko figurant. Ale u nich tak można jeszcze i to chyba długo jeszcze. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: O Boże!!!! 28.01.10, 18:48 Rosja zawsze rządziła się swoimi prawami :) Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:50 może tego by coś robił a nie tylko gadał? :) Odpowiedz Link
stedo Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:51 nIE DENERWUJ MIĘ!!;)) p.s.z TYCH NERWÓW NAWET CAPSLOCK MI SIĘ WŁĄCZYŁ;)) Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: O Boże!!!! 28.01.10, 12:53 nie taki miałem zamiar kolego :) ale to akurat można zarzucić praktycznie wszystkim politykom :( Odpowiedz Link
stedo Re: O Boże!!!! 28.01.10, 13:04 To nie do cię przeca:)) Aaa i widać żeś nowy, bo jako kolejny omamiłeś się moim nickiem;)) Ja jestem rodzaj żeński;)) Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: O Boże!!!! 28.01.10, 13:14 ano faktycznie nie sprawdzałem ale nik przypomina raczej mężczyznę po drugiej stronie klawiatury :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:13 no to robi sie przestrzeń dla Kaźmirza na wielki comeback:F bedzie piekna pierwsza para, i na przemianto w Vivie to w Gali :] Odpowiedz Link
menk.a Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:14 Na Cimoszkę. Lub Komorowskiego. Byle przeciwko Kaczyńskim. Tak, tak, wiem, idiotyczny powód. Na usprawiedliwienie dodam: jacy kandydaci, taki krzyżyk na karcie. Odpowiedz Link
stedo Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:23 No to jesteśmy zgodne.Ale ile razy jeszcze trzeba będzie robić wybór przeciw, albo między dżumą a cholerą.Smutne to i zaczyna mnie przestawać bawić. Może dojść do tego, że z bólem serca odpuszczę tę imprezę. Ale widmo kacze mnie jednak przeraża i tylko to mnie obliguje do uczestnictwa.;( Odpowiedz Link
athroposs Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:40 grzech zaniechania - nie masz pojęcia co czułam, gdy popełniłam go właśnie podczas wyborów, które wygrał Lechu ;( to było straszne i obiecałam sobie, że już do końca życia, nawet obłożnie chora, a pójdę, żeby już nigdy więcej nie doznać tak wielkiego rozczarowania i poczucia, że mogłam coś zrobić i że takich jak ja było wielu, wielu, ech... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: O Boże!!!! 28.01.10, 15:32 Będą z ciebie ludzie, dziewczynko. :cool: Absencja to najgorsza rzecz pod Słońcem - zawsze któryś z kandydatów jest mniej zły. Odpowiedz Link
menk.a Re: O Boże!!!! 28.01.10, 18:57 kusiciel_dusz napisał: > to ja wolę w ogóle nie głosować. > No pewnie. A potem nic tylko lamentować, że znowu Lechu w pałacu.:P Odpowiedz Link
justysialek Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:21 no i na > kogo ja teraz zagłosuje? :))) Ja głosuję na siebie, jak zwykle ;D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:42 hermina26 napisała: > Weź nie strasz!!! no niestety niestety (albo stety dla wielbicieli talentu) ale te klocki tak sie zaczynają układac moim zdaniem :] skoro ni ma Tuska to Każmirz może wskakiwac do łodzi(albo gondoli heh) jako "jedyna poważna alternatywa dla tych z prawa i lewa", czy nie? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: O Boże!!!! 28.01.10, 14:54 hermina26 napisała: > Dla mnie to on jest akurat najbardziej nie poważną kandydaturą - > taką z grona groteskowo-komediowych. > Faktycznie na razie nie ma żadnego kandydata "pewniaka", ale mam > nadzieje, ze coś sie jeszcze wyklaruje. > Mysle, ze mogłabym ostatecznie głosowac na Sikorskiego - chociaz > starcił u mnie potwornie jak sobie w aktorskim geście, "pod > publiczke" ocierał łezki na grobie nieznanego żołnierza jak go > odwołali z Ministerswa Obrony. > No cóż - w akcie desperacji zagłosuje na kogokolwiek sensownego, > byle nie był to Pan Kaczka (ani Marcinkiewicz, oczywiście). ja to sie zupełnie nie zdziwie jak Kazmirz wyląduje w Pałacu no albo chociaz powaznie otrze sie o drugą turę a na kogo bede głosował to nie wiem wiem ze na pewno pójde,jak mi nikt nie przypasuje to oddam niewazny głos i tyle juz to chyba praktykowałem Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: O Boże!!!! 28.01.10, 15:10 hermina26 napisała: > Ja w wyborach samorządowych i parlamentarnych ostatnio oddawałam > głosy nieważne, ale w prezydenckich kogoś skreśle i będzie to > poprostu głos przeciwko Panu Kaczce. Bo on ma stały elektorat, który > pójdzie na pewno, a wiele osób znechęconych słabym rządem, kryzysem > i ogólnoie ludzi młodych i niezaangażowanych nie pójdzie wogóle. > Dlatego trzeba głosować NA KOGOŚ, bo inaczej możemy mieć przykrą > powtórkę. to nie Francja nie mówiac juz o Stanach zeby sie strasznie przejmowac kto bedzie siedział w Belwederze, jak nie bede miał kogos co do kogo nie bede przekonany to nie głosuje na nikogo a jak wygra Kaczor.... who cares a moze nawet lepiej bo bedzie sie 5 lat trzymał z dala od centrów realnego rządzenia?:] Odpowiedz Link
wiarusik Re: O Boże!!!! 28.01.10, 18:31 na mnie.wprowadzę ustrój realnego Socjalizmu.podkreślam REALNEGO Odpowiedz Link