on_na 05.02.10, 12:41 Wypić colę zero (czy tam light) z 1 kalorią ale ze śmiercionośnym rakotwórczym aspartamem czy zwykłą colę z bombą kaloryczną? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sru_karka Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 12:53 Cola zero/light to nie cola. Wypij bombę :> Odpowiedz Link
on_na Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 12:58 sru_karka napisała: > Cola zero/light to nie cola. > Wypij bombę :> Jak dla mnie w smaku może być tylko ten rak mózgu testowany na szczurach zaburzenia widzenia i wahliwości nastroju napawają mnie obawą :> Wypije puszkie koli i 210 kcal jak w morde strzelił nie po to się człowiek od miesiąca katuje żeby tak lekkomyślnie teraz to zaprzepaścić :) Zwłaszcza że wczoraj ten sam człowiek poszedł do kina i zgrzeszył oj zgrzeszył ;)) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 13:09 No bo nie warto się katować. Naprawdę :> Jeść wszystko, ale mniej. I ćwiczyć :> Bo jak się człek katuje, to później mając okazję (tak jak u Ciebie kino), będzie tak spragniony "uciech" żywieniowych, że nadrobi ze zdwojoną siłą :D Odpowiedz Link
on_na Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 13:39 Zazwyczaj tak nie tylko takie 2 dni mam że ssie i ssie - głodna nie chodzę. Ochota na wszystko zakazane jest ściśle z fazą cyklu związana - jutro przejdzie :) A przede mną szczytny cel przeparadować w lecie ubrana w spódniczkę mini i bluzkę z odkrytym brzuchem, choć raz, i żeby wtedy wyglądać seksownie albo chociaż normalnie a nie jak hipopotam który uciekł z cyrku :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 13:47 Aaa, chyba, że tak ;> No ja też się pilnuję teraz, ale postawiłam głównie na ćwiczenia i ograniczenie tego co słodkie, tłuste itp. Poza tym mniej solę, piję sporo wody nieg. i czerwonej/zielonej herby. Się zobaczy co z tego wyniknie. Nie chodzi mi, żeby radykalnie schudnąć, raczej o to, żeby utrzymać wagę (no, może 2 kg w dół by się przydało) i wzmocnić mięśnie i kondycję. Poza tym uwielbiam aktywność fizyczną i to zmęczenie, które jej towarzyszy. Gorzej, że zdrowymi nawykami bo uwielbiam wszystko co niezdrowe. ;> Odpowiedz Link
on_na Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 14:01 sru_karka napisała: > Aaa, chyba, że tak ;> > No ja też się pilnuję teraz, ale postawiłam głównie na ćwiczenia i ograniczenie > tego co słodkie, tłuste itp. Poza tym mniej solę, piję sporo wody nieg. i > czerwonej/zielonej herby. Się zobaczy co z tego wyniknie. Nie chodzi mi, żeby > radykalnie schudnąć, raczej o to, żeby utrzymać wagę (no, może 2 kg w dół by si > ę > przydało) i wzmocnić mięśnie i kondycję. Poza tym uwielbiam aktywność fizyczną > i > to zmęczenie, które jej towarzyszy. Gorzej, że zdrowymi nawykami bo uwielbiam > wszystko co niezdrowe. ;> To wielkaś :) Ja się dietuję, zrzuciłam od 4 stycznia 3 kg, przede mną jeszcze 9-10 - w tym tempie zrzucania kg to na początku maja góra czerwca będę wiotka i słodka :) Gimnastykuję sie w domu jak mam siłę i czas, do tego z psem dużo biegam, w te mrozy na basen cięzko mi się wyciągnąć ale jak się tylko śnieg stopi pójdę tańczyć rockandrolla w wodzie. A jak lubisz ćwiczyć i mało masz do zgubienia to wtedy szybciej się spala przy treningu interwałowym tak czytałam :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 14:07 Nie wiem czy jesteś zwolenniczką diet, ale słyszałam z wiarygodnego źródła, że niesamowite efekty daje bardzo popularna teraz - dieta Dukana. Odpowiedz Link
on_na Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 14:25 wiem, ale dla mnie życie bez owoców to nie życie. Herbalife stosuję :) Odpowiedz Link
lajton Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 14:08 kolę zero nieważny wygląd, ważna waga... ;-) Odpowiedz Link
cafem Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 14:20 Ee.. Kawa smaczniejsza. Bez cukru i bez slodzikow;) Odpowiedz Link
on_na Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 15:13 I sobie pogadałam, porozmyślałam i nie wypiłam w końcu. Tak trzymać :) Odpowiedz Link
on_na Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 15:58 ryniena napisała: > Pepsi. Jest w teori zdrowsza :D ale w smaku jest bue :D Odpowiedz Link
ryniena Re: Dylemat dietetyczny 05.02.10, 17:00 D: Jakie bue! Smaczniejsza jest i mniej słodka w smaku :DD Odpowiedz Link