Dodaj do ulubionych

bar of the public opinion

19.10.10, 12:36
czyli ważki temat o batonikach
inspirowany zjedzeniem brązowego i białego lionsa jeden po drugim, dobre bardzo, leży mi
ten smak chrupiący
fajny tez rzucili ostatnio batonik w Lidlu, nugat z zatopionymi migdałami (1,99)

a jak u was w tej kwestii?
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: bar of the public opinion 19.10.10, 13:11
      Rzuciłem to jakiś czas temu i bardzo mi dobrze. Nie tylko batoniki, wszystkie słodycze.
      Zaraz idę na mielonego z buraczkami.
      • zloty.strzal Re: bar of the public opinion 19.10.10, 16:05
        Ze słodyczy najbardziej lubisz śledzia? Ja sobie zaraz słodkiego grzańca zmajstruję, a piwo mam najtańsze jakie w sklepie było;]
        • puszysta_gimnazjalistka Re: bar of the public opinion 19.10.10, 16:39
          Zjadłem mielonego, zrobiło mi się lepiej i przypomniałem sobie, że regularnie jadam Bajeczne :)
          • wilowka Re: bar of the public opinion 19.10.10, 19:12
            Daim z Ikei! - one rządzą obecnie.
            I jeszcze takie właśnie wspomniane orzechy w nugacie preferuję w chwilach kryzysu :)
            • nexstartelescope Re: bar of the public opinion 19.10.10, 20:14
              No to taaaaak : rzondzi kinder bueno, zaraz po nim k. delice i bajeczny i pierrot, a następnie owsiane złotokłosy i alpen gold nussbaiser (czy jakoś tak). generalnie to ja o słodyczach mogę mówić dużo, ale że nie chcę zanudzać, to powiem tylko, że najohydniejszym wynalazkiem, który ostatnio nabyłam, jest wedlowskie batoniko-ciastko o nazwie Magura. Nie kupujcie.
              • wilowka Re: bar of the public opinion 19.10.10, 20:31
                Ze wszystkich słodyczy to ja najbardziej lubię boczek i ogórki kiszone. A w ogóle to polecam ciasto drożdżowe. Siedzi u mnie w piekarniku i pachnie. I przepis też mogę dać. I łatwo się robi :)

Z batoników to jeszcze bounty w gorzkiej czekoladzie jest ok.
                • sru_karka Re: bar of the public opinion 20.10.10, 09:09
                  To ja poproszę przepis na ciasto! Uwielbiam drożdżowe :)
    • qw994 Re: bar of the public opinion 20.10.10, 06:40
      Nie jem słodyczy, nie smakują mi :) Mając do wyboru batonika i kaszankę zawsze wybiorę kaszankę :)
    • sru_karka Re: bar of the public opinion 20.10.10, 09:11
      Niezmiennie, od lat mój numer jeden to prince polo & delicje pomarańczowe. Nie powinnam jeść czekolady, ale czasem jest to silniejsze ode mnie. Kocham wszystkie słodycze i wszytstkie mi smakują :)
    • sootball Re: bar of the public opinion 20.10.10, 12:35
      miętowe Aero (czasem gdzieś bywa) i cudo nad cudami, jabłkowe Prince Polo (już nie, seria, psia ich mać, limitowana i se poszło).
      • puszysta_gimnazjalistka Re: bar of the public opinion 20.10.10, 12:46
        Pamiętam jabłkowe prince polo, dobre !
        • wilowka drożdżowe 20.10.10, 20:44
          jest tutaj
          • z-malej-litery Re: drożdżowe 20.10.10, 20:47
            przed każdą kobietą której wyjdzie drożdżówka mogę klęknąć na kolano (jedno :D)
            • wilowka Re: drożdżowe 22.10.10, 19:10
              Na kolana! :D
              • funny_game Re: drożdżowe 22.10.10, 20:55
                Przede mna też ;)
                A Daim są boskie, w Netto można kupić :F
                • z-malej-litery Re: drożdżowe 23.10.10, 21:47
                  Funia! i przed Tobą tyż? :)))) no ale to znaczy, ze ja na dwóch klęczę, a to jednak pewien dyshonor :D:D:D
    • lajton Re: bar of the public opinion 23.10.10, 08:45
      chałwa
      mars
      3bit
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka