18.12.10, 10:03
A raczej Cuba ...

Libre ;)

Za dużo, za szybko i w ogóle za :) To miało miejsce wczoraj.

A teraz śniadanie w łóżku, gorąca herbata z połową cytryny i miodem w maxi kubku i błogie lenistwo przed tv...
Jak tam sobotni poranek mija? ;)
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: Kuba... 18.12.10, 10:07
      Bardzo dobrze, siedzę w różowym szlafroku przed kompem, popijam bawarkę i kombinuję, jakby tu nie iść na zakupy, tylko zamówić trzy brakujące prezenty na allegro z dostawą kurierem :)
      • sru_karka Re: Kuba... 18.12.10, 10:13
        Luuubię bawarkę :) W zasadzie to przypomniałaś mi o jej istnieniu!

Qrcze, też powinnam wyjsc, ale póki co zalegam w łóżku i tak mi dobrze... O rzeczach mniej przyjemnych pomyślę za jakieś 2-3 godziny :)
        • qw994 Re: Kuba... 18.12.10, 10:58
          A ja zamówiłam właśnie jeden z prezentów :)
          Bawarka jest pyszna, polecam z earl greyem :)
          • qw994 Re: Kuba... 18.12.10, 11:51
            Jestem zachwycona, zamówiłam drugi prezent :)
            • z-malej-litery Re: Kuba... 18.12.10, 14:14
              Własnie zamówiłam na moim ulubionym portalu niespołecznościowym allegro.pl prezent, no własnie kurierską dostawą do domu, no i akurat też siedzę w (błękitnym) szlafroczku przed kompem z kubkiem kawy (kubek oczywiście porcelanowy! :D) pomieszanej w eleganckich proporcjach z wyrafinowawszy w smaku mlekiem... :D

A w ogóle to fryzjera zaliczyłam i jest super! :))))))))))))
              Więc moc zachwytu i we mnie :))))
              • qw994 Re: Kuba... 18.12.10, 15:54
                We mnie trochę mniej, bo wydałam nadprogramową kasę - kupiłam mamie dwa komplety biżuterii, bo jak zakupiłam jeden, to mi się drugi bardziej spodobał... :) Chociaż z drugiej strony, dzięki temu mam już dla niej prezent na dzień matki albo urodziny ;)
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Kuba... 18.12.10, 10:48
      Pierwsza sesja grania za mną, teraz śniadanie i zaraz wracam do zabawy.
    • stedo Re: Kuba... 18.12.10, 11:04
      Nic, nic nie czuć u was świąt, tej przedświątecznej mobilizacji;)) Uświadomię Wam, wobec tego, jak to onegdaj za "komuny" bywało, podczas przedświątecznego weekendu a właściwie niedzieli, bo sobota to był normalny dzień pracy.Otóż wtedy ta niedziela to było wielkie "otwarcie", tzn. wszystkie sklepy były czynne w przeciwieństwie do niedziel zwykłych, kiedy towszystko było zamknięte. No i w taką niedzielę zwykle "coś rzucali" do sklepów, a społeczeństwo urywało sobie ręce i głowy by to coś dopaść. A ile adrenaliny było i satysfakcji gdy się to coś upolowało i z dumą do domu przytaszczyło. Fajnie było, mówię Wam;)) Nie to co dziś, tak bez wysiłku wszystko skompletować to połowa przyjemności mniej;))
      • redundant Re: Kuba... 20.12.10, 12:59
        I cała Polska w radosnej nadziei, bo DTV poinformował, że statek z cytrusami wszedł już do portu w Gdyni. Oraz w trwożliwym oczekiwaniu, czy bracia dokerzy zdołają rozładować, a bracia kolejarze rozwieźć po kraju jeszcze przed Świętami, żeby każdy mógł na własne oczy doświadczyć cudu pięciu prawdziwych pomarańczy na własnym stole.

Syf. Pierdolony syf.

Pamiętam. I na wspomnienie jeszcze dzisiaj nóż mi się w kieszeni otwiera.
    • 2szarozielone Re: Kuba... 18.12.10, 17:04
      Ja dziś byłam z mamą na zakupach (ciuchowych, nie świątecznych) i mam fajna kurtkę i płaszcz :) Potem byłam u fryzjera, a teraz słucham w |Trójce relacji z Od Nowy, w której trwają próby do koncertu pamięci Ciechowskiego... na który oczywiście się wybieram :-DDDDDDDD
    • thank_you Re: Kuba... 18.12.10, 19:10
      Cały dzień jestem "śnięta" i przysypiam sobie. Ale czas iść pod prysznic, pojechać coś zjeść i rozsądnie zaplanować wieczór. Chciałam jechać po choinkę, ale choć raz chciałabym być świadoma co kupuję - a nie tak jak zawsze, po ciemku. Poniedziałek będzie ciężkim dniem - zaopatrywanie się w prezenty dla rodziny i przyjaciół. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka