08.01.11, 21:04
Kuki się pakuję i jutro jej nie będzie i teraz będę musiała jej zrzędzić przez skajpa ): a oprócz tego, zostałam zrobiona w bambuko przez eks-przyjaciółkę i faceta, z którym się umawiałam. Jest zajebiście. Czekam tylko jak wyjdę z szoku i zacznę reagować inaczej niż 'nie wierzę, kurwa nie wierzę'

A tak w ogóle to proszę o muzykę jakąś na poprawę humoru z dobitnym tekstem:
Ja się dzisiaj posiłkuję tym:

Cee-Lo Green - Fuck You
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: Beeee!!! 08.01.11, 21:20
      > a oprócz tego, zostałam zrobiona w bambuko przez eks-przyjaciółkę i f
      > aceta,

W sensie oni razem są czy to są dwa oddzielne bambuka?
      • ryniena Re: Beeee!!! 08.01.11, 21:41
        w sensie oni są razem i to od jakiegoś dobrego miesiąca, o czym żadne z nich nie raczyło mnie poinformować. Przy czym facet dzień po dniu przestał się do mnie odzywać (a naprawdę był zainteresowany), a eks-p po kolejnym zrobieniu mnie w bambuko, przestała się do mnie odzywać. Historia długa i skomplikowana, ale mówimy o robieniu w chuja i o desperacji dziewczyny :|
        • zloty.strzal Re: Beeee!!! 08.01.11, 22:02
          To czarna dupa ogólnie:/

Ja właśnie przeczytałam opis randki wiecznego prawiczka z FK i zastanawiam się czy nie-trolle też tak mogą do życia/ kobiet/ związków podchodzić.
          • ryniena Re: Beeee!!! 08.01.11, 22:10
            Czarna i żałosna dupa, przyznam, że jest mi cholernie przykro i muszę trochę zrewidować swój światopogląd co do ludzi, którym ufałam :|

A opis zaraz przeczytam, może jakieś dobre rady dla mojej skromnej osoby też znajdę u tego trolla :)
          • ryniena Re: Beeee!!! 08.01.11, 23:15
            Też bym chciała, żeby mi tak powiedział na początku, jak tak teraz o tym myślę, a nie spotykał się ze mną dalej... ech...
            • zloty.strzal Re: Beeee!!! 08.01.11, 23:59
              Pocztę sobie sprawdź.
    • forumowicz_pospolity Re: Beeee!!! 08.01.11, 21:21
      dobitne teksty dobrze brzmią po niemiecku jak uczy historia najnowsza;]

!!!
      • ryniena Re: Beeee!!! 08.01.11, 21:42
        Kojarzę kawałek, ale niestety nie szprecham po niemiecku )): muszę poszukać tłumaczenia...
        • ryniena Re: Beeee!!! 08.01.11, 21:43
          ale dzięki googlom już lubię tytuł :DD
          • athroposs Re: Beeee!!! 08.01.11, 22:36
            ten tytuł im powiedz :)
            klik
            • ryniena Re: Beeee!!! 08.01.11, 22:55
              Z przyjemnością, bo to dobry kawałek i bardzo adekwatny do sytuacji :))
    • berta-live Re: Beeee!!! 09.01.11, 00:17
      www.youtube.com/watch?v=yNAZu6UPLxU
      I cała reszta, bo oni wszystkie utwory mają ostre i za miesiąc bedą grać w Gdyni. I zastanawiam się czy kupić sobie bilet i tłuc się przez pół Polski. ;D
      • ryniena Re: Beeee!!! 09.01.11, 06:27
        Jak się zdrzemnę i będę bardziej ogarniać to koniecznie posłucham, bo tytuł już mi się podoba :D a teraz idę ómrzeć w łóżku.
      • ryniena Re: Beeee!!! 09.01.11, 08:30
        Kawałek rzekłabym bardzo, bardzo zaj...bisty, więc z chęcią i płytę wyhaczę. Jeżeli masz czas, to bym uderzała na koncert! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka