bertrada 06.08.08, 00:27 Ciekawe, czy dlatego, że Maha wypadła z łask adminów, czy dlatego, że przerodził się w pogawędkę starych forumowiczów. ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 00:31 A Ty siedzisz gdzieś na ośle, zamiast tu się rozmnażać. :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 00:35 > A Ty siedzisz gdzieś na ośle, zamiast tu się rozmnażać. :P Już wiem! Dlatego tu pusto, bo wszystkie siedzicie pewnie na tym ośle. Czy gdzie tam to było przed tym, nim się przeniosłyście na tego osła. Ale ja tam nie zajrzę, bo bojkotuję osła tego i miejsce skąd się przeniosłyście na tego osła. Odpowiedz Link
bertrada Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 00:41 Nie siedzę na ośle ale mam go w wykazie ulubionych forów. Zawsze od niego zaczynam przegląd tego co wydarzyło się na gazecie.pl podczas mojej nieobecności. A oto i sam osioł, jakbys nie wiedział: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 00:46 Czy wątki na tym ośle żyją, czy tylko dogorywają? Bo jak żyją, to może też się tam zalęgnę. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 00:50 Eee, tam nie można owierać nowych wątków. Popsuty ten osioł. Idę czytać Zieloną milę. Niestety, wiem jak się skończy. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 00:51 Bo co tak będę sam tu siedział, nie? No właśnie. :P Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 08:08 i bardzo dobrze!!! Ile mozna czytac jego nudnych, kretynskich wynurzen ??? Odpowiedz Link
menk.a Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 11:26 iberia.pl napisała: > i bardzo dobrze!!! Ile mozna czytac jego nudnych, kretynskich > wynurzen ??? A czemu nie zablokujesz wyświetlania postów mahy?;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 12:33 I tu odkryłaś, Menia, o co chodzi. Bo wbrew pozorom Iberia lubi się wkurzać, toczyć wojny z Mahą i psuć atmosferę rozkładającymi się związkami międzyludzkimi. Dlatego nie wpisze Mahy do nieprzyjaciół. (Iberia ma z Mahą to, co ja z Wiarusem. Za bardzo kocham się nad nim pastwić, żeby go nie widzieć :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 13:06 Liiska a powiedz mi co z innym Twoim 'ulubieńcem'? Domyślasz się z którym? :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 20:09 Jego tym bardziej nie ukryję ;) Ostatnio chyba próbuje się ze mną zaprzyjaźnić :) Odpowiedz Link
iberia.pl do liisy 06.08.08, 13:14 liisa.valo napisała: > I tu odkryłaś, Menia, o co chodzi. Bo wbrew pozorom Iberia lubi się wkurzać, > toczyć wojny z Mahą i psuć atmosferę rozkładającymi się związkami > międzyludzkimi. Dlatego nie wpisze Mahy do nieprzyjaciół. > (Iberia maz Mahą to, co ja z Wiarusem. Za bardzo kocham się nad nim pastwić, żeby go nie widzieć :) czy mozesz sie laskawie ode mnie ODPIERWIASTKOWAC ??????? I datuj sobie te pseudowywody na moj temat. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: do liisy 06.08.08, 13:43 stedo napisała: > Ooooh, a co to!!??Otry PMS!???;))) kolejna nawiedzona pseudpsycholozka... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: do liisy 06.08.08, 20:06 Czyli zgadłam. Maha tym dla ciebie, czym Wiarus dla mnie. Jak to mówią, "nie musisz jej lubić, grunt, że żyć bez niej nie możesz". Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 13:13 menk.a napisała: > iberia.pl napisała: > > > i bardzo dobrze!!! Ile mozna czytac jego nudnych, kretynskich > > wynurzen ??? > > A czemu nie zablokujesz wyświetlania postów mahy?;) bo dzieki temu ta ciota nie przestanie pisac. Odpowiedz Link
menk.a Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 13:22 iberia.pl napisała: > menk.a napisała: > > > iberia.pl napisała: > > > > > i bardzo dobrze!!! Ile mozna czytac jego nudnych, kretynskich > > > wynurzen ??? > > > > A czemu nie zablokujesz wyświetlania postów mahy?;) > > bo dzieki temu ta ciota nie przestanie pisac. > > Tak czy owak nie przestanie, ale widząc jakie emocje to w Tobie budzi, może lepiej by było, gdyś to zrobiła.;) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 13:42 menk.a napisała: > iberia.pl napisała: > > > menk.a napisała: > > > > > iberia.pl napisała: > > > > > > > i bardzo dobrze!!! Ile mozna czytac jego nudnych, kretynskich > > > > > wynurzen ??? > > > > > > A czemu nie zablokujesz wyświetlania postów mahy?;) > > > > bo dzieki temu ta ciota nie przestanie pisac. > > > > > > Tak czy owak nie przestanie, ale widząc jakie emocje to w Tobie > budzi, może lepiej by było, gdyś to zrobiła.;) skad wiesz, ze nie przestanie? Jasne, jak bedziecie trolla karmic to faktycznie nie przestanie, dziwie sie, ze znizacie soe do jego poziomu... Odpowiedz Link
menk.a Re: Wątek Mahadevana oślej 06.08.08, 14:11 iberia.pl napisała: > > > skad wiesz, ze nie przestanie? Jasne, jak bedziecie trolla karmic to > faktycznie nie przestanie, dziwie sie, ze znizacie soe do jego > poziomu... > > Nie wy, nie wy. Mahy od dawna nie czytam, a tym bardziej nie odpisuję. I nie gorączkuję się jej czy jego (bo mnie to ganz pomada) aktywnością. I ten poziom też mi obojętny. Trzymam swój: niski stan średni.;) Odpowiedz Link
tengoku77 Hmm.. 06.08.08, 11:28 A powiedzcie mi coś.. Dobra! Napiszcie.. Maha to ONA czy ON? hahaha Iberia mnie zmyla :P Odpowiedz Link
tengoku77 Re: Hmm.. 06.08.08, 12:01 trypel napisał: > ja wiem że ona ale Iberia nie wierzy :D Wiesz na.. 100%? :)) Odpowiedz Link
trypel Re: Hmm.. 06.08.08, 12:21 no na 100% to nie ale choćby biorac pod uwagę że znam słuzbowy adres mejlowy z baaaardzo powaznej firmy gdzie jaj sobie raczej nikt nie robi to wiesz... Odpowiedz Link
tengoku77 Re: Hmm.. 06.08.08, 12:29 :)) Dobra! Przekonałeś mnie :D ale..jeden malutki procencik zostawiam sobie na wszelki wypadek ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 12:15 A czy na oślej można normalnie gadać i zakładać wątki? Bo czuję, że dla adminów forów publicznych tam moje miejsce :-) Odpowiedz Link
stedo Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 12:43 Spróbuj tak chociaż posta napisać;))Nie da się. Wyskakuje informacja że trzeba mieć specjalne uprawnienia, pewnie administracji;(( Odpowiedz Link
stedo Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 13:16 Kochanie, przeczytaj uważnie;))Napisałam, że nawet posta nie można;)) Odpowiedz Link
tengoku77 Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 13:20 Eee bo ja myślałam, że masz na myśli założenie nowego.. Aż musiałam sprawdzić.. no i masz rację ;P:DD Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 12:46 Aha, czyli nie ma wyjścia - jako naczelny troll forum gazeta.pl muszę zaśmiecać inne fora :) Tylko na Oślej mogłabym pisać o wszystkim. Odpowiedz Link
stedo Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 13:46 Uuu, dziewczyny ostrożnie!Chyba trzeba omijać szerokim łukiem dzisiaj Iberię, bo ma ostry nawrót jadowitości.;)) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 13:52 > Uuu, dziewczyny ostrożnie! Ha! Robi się swojsko. To ja sobie z boku popatrzę. :) Odpowiedz Link
tengoku77 Re: Wątek Mahy na ośle. 06.08.08, 13:55 Topra topra! Ja jestem zodiakalnym wężem.. Nie boję się ;P Odpowiedz Link
iberia.pl do stedo 06.08.08, 13:56 stedo napisała: > Uuu, dziewczyny ostrożnie!Chyba trzeba omijać szerokim łukiem dzisiaj Iberię, bo ma ostry nawrót jadowitości.;)) czy mozesz laskawie sie odpierwiastkowac ode mnie? Odpowiedz Link