cledomro 06.08.08, 21:13 no właśnie, jak dziś z abstynencją? u mnie różowe diabelsko słodkie, tak wyszło. a u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: pijemy? 06.08.08, 21:15 Wlasnie piwko otorzylem :) Jakos sie rozpilem w Polsce :D Odpowiedz Link
cledomro Re: pijemy? 06.08.08, 21:15 łe, piwo. po piwie mam zgagę, chyba, że jest czeskie i ciemne. Odpowiedz Link
myshorrek Re: pijemy? 06.08.08, 21:18 moge sie dolaczyc z sokiem ananasowym? ;D postanowilam ograniczyc picie w srodku tygodnia ;D zdrowko! Odpowiedz Link
cledomro Re: pijemy? 06.08.08, 21:21 nie jestem do końca przekonana, że to jest zdrowe, takie niepicie w środku tygodnia. w upały organizm się łatwo odwadnia. wysycha. czy na pewno tego sobie dla siebie życzysz?;)) a sok ananasowy nie jest dobry, jak już pić coś niedobrego, to lepiej z alkoholem jednak ;). Odpowiedz Link
zoofka Re: pijemy? 06.08.08, 21:26 o! temat dla mnie popularny. Ostatnio nie piłam bo miałam nadzieję być w ciąży. Nie wyszło, więc w czwartek poszło czerwone wino, w sobotę różowe, w niedzielę to samo. We wtorek martini bianco a dziś znów różowe. Sporo co? Ale ja mam ojca alkoholika, więc mam to w genach :D Odpowiedz Link
cledomro Re: pijemy? 06.08.08, 21:34 o, z tonikiem bdb. lub ze spritem. i limonką. i oliwkami. mniam :). Odpowiedz Link
zoofka Re: pijemy? 06.08.08, 21:36 geny alkoholika wpływają na umiejętność czynienia dobrych drinów :) (nie wiem czy dobrze stylistycznie piszę bom pijana lekko) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pijemy? 06.08.08, 21:45 cledomro napisała: > a to martini z czym, samo tak? Martini jest dobre jak się wszystkie jego rodzaje wymiesza z sokiem porzeczkowym, niebo w gębie :) Odpowiedz Link
cledomro Re: pijemy? 06.08.08, 21:35 i jeszcze trafiasz w odpowiednie literki na klawiaturze? łał. Odpowiedz Link
pawel1940 Re: pijemy? 06.08.08, 21:30 Ja musze dzis min. do 3-ciej pracowac, takze zadne usypiacze w gre nie wchodza :-(. Odpowiedz Link
zoofka Re: pijemy? 06.08.08, 21:37 usypiacze??!! mnie alkohol stawia na nogi. Rzec by można że diabeł się we mnie budzi :) Odpowiedz Link
portobello_belle Re: pijemy? 06.08.08, 21:37 Haha, dzięki cledomro i jej wątkowi przypomniałam sobie, że w czeluściach mojej lodówki kryje się odrobina czerwonego winka, bardzo fajny shiraz. No to żem sobie nalała, a co! :-) Odpowiedz Link
zoofka Re: pijemy? 06.08.08, 22:34 ty to mówisz? wizytówka twa przeczy tym przekonaniom :?) Z całym szacunkiem oczywiście!! Odpowiedz Link