polla.k 28.09.08, 20:54 jest kudłaty, ma bardzo mądre oczy i od dzisiaj z nami mieszka :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 20:56 Zajebiścieeeeeee!!!! :))))))) Polla, wstaw foty, niechże się poznamy z futrzakiem i zamerdamy mu ogonkami :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 20:58 > i zamerdamy mu ogonkami :) Ja nie będę. No chyba, że zrobisz klipsa. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 21:01 Zrobię, a jak będziesz niegrzeczny, to podłączę do prądu :PPP Odpowiedz Link
milleniusz Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 21:04 > Zrobię, a jak będziesz niegrzeczny, to podłączę do prądu :PPP Ale czy najpierw nie potrzebujesz zdjąć miary, czy jakoś tak? :) Odpowiedz Link
funny_game Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 21:22 Zrobię, że tak powiem, klipsy w rozmiarze europejskim :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 21:55 > Zrobię, że tak powiem, klipsy w rozmiarze europejskim :P Eeech. A ja - kąpiąc się - właśnie wymyśliłem, że mogłabyś zrobić klipsa wg rozmiaru idealnego, a potem - jak w bajce o Kopciuszku - dopasować żywy oryginał (w serii prób i błędów). Czyż to nie byłoby ciekawsze, od bezdusznie-biurokratycznego zeuropeizowanego podejścia do tematu? :) Odpowiedz Link
funny_game Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 22:03 Hm, a ja czkając sobie, myślałam o tym, w co się jutro ubrać, żeby mi do nowych kolczyków pasowało... :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 22:31 > Hm, a ja czkając sobie, myślałam o tym, w co się jutro ubrać, > żeby mi do nowych kolczyków pasowało... :P Ha, gdzieś słyszałem, a może raczej czytałem, że kobiecie najbardziej jest do twarzy w samym wstydzie. Ale po pierwsze nie wiem, czy się właściwie wstydzisz, po drugie nie jestem pewien, iż sytuacja inaugurująca nowe kolczyki jest akurat stosowna. :D Odpowiedz Link
polla.k Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 21:02 Si, si, jak tylko będe miala szansę je zgrać z aparatu, na razie M się dorwał, wiec chwilowo jestem bez szans. Odpowiedz Link
funny_game Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 21:21 Ale macie fajnie :) Pewnie szczeniaczek ma sesję na 260 zdjęć :D Naprawdę się cieszę, że futrzak jakiś znalazł sobie ciepły dom. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 20:57 Pokaz fotke!!:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 21:19 Ja mam do jutra w domu trzy szczeniaki :) Jutro trafią do swoich właściwych domków, ale ja cieeeeeeeee, jakie one są słodziutkie. Mam nadzieję, że mi ryczeć po nocy nie będą :) Odpowiedz Link
menk.a Re: ma 7 tygodni... 28.09.08, 22:04 polla.k napisała: > ma bardzo mądre oczy i od dzisiaj z nami mieszka :) Na macierzyństwo logistycznie jeszcze nie jestem przygotowana. :P Odpowiedz Link
polla.k Re: ma 7 tygodni... 29.09.08, 08:32 menk.a napisała: > > Na macierzyństwo logistycznie jeszcze nie jestem przygotowana. :P Bo tak naprawdę to jedna wielka improwizacja jest :) Odpowiedz Link
polla.k Re: ma 7 tygodni... 29.09.08, 08:40 I dzisiaj rano, po nocnym buntowaniu się, że nie chce być sam, przywitał mnie szczekaniem, merdaniem ogona i ogólna wieeelką radością i do moejgo wyjazdu do pracy i opuszczał mnie na krok :) Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
baba_krk Re: ma 7 tygodni... 29.09.08, 08:51 zazdroszczę :)))))))))) wielki cmok w mordeczkę :) Odpowiedz Link
polla.k Re: ma 7 tygodni... 29.09.08, 08:53 baba_krk napisała: > zazdroszczę :)))))))))) > wielki cmok w mordeczkę :) Przekażę, przekażę ;) Odpowiedz Link