funny_game 07.10.08, 21:52 M. dostał mandat za przekroczenie prędkości, to się pocieszyłam kiecką z Allegro :))) No jak ja siebie za to lubię, że nie mając kasy potrafię nią szastać :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 21:54 Aha, teraz muszę znaleźć do niej buty, golfik i rajtuzy, korale se zrobię sama! Odpowiedz Link
8n Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 21:54 poka kiece ja ostatnio sie pocieszam kolorowymi rajstopami. Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 21:59 Do niej mi z cztery kolory pasują rajtek! Fajnie :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:04 Nie krzycz na mnie, bo po skitlesy pójdę do kuchni! fotoforum.gazeta.pl/3,0,1503564,2,1.html Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:06 a co pod nia zalozysz, bedzie ci cieplo w niej samej? Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:07 Obcisły golfik i ciepłe rajty. No i na spodniach świetnie, jako tunika, wygląda. Widziałam na własne oczy :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:08 funny_game napisała: > Widziałam na własne oczy :D ROTFL :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:10 No co, no? :DDD Widziałam i koniec i musiałam mieć, ti maupo :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:11 a nic, nic... tak sobie żartuję :) bwahahaha <pszeraszam!> Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:13 tak z ceikawosci spytalam, bo ja tez czasem jesienia zakladam letnia sukienke w psychodeliczne wzory, do cienkiego golfiku i grubych rajstop, i sobie obmyslam co bym mogla jeszcze i w jaki sposob, w jakich kombinacjach nosic z tych moich ulubionych letnich klimatow;] Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:18 No do gietrów-legginsów albo do kozaków na obcasie dość grubym (na zasadzie kontrastu do zwiewności kiecki). Jak rajtki w kozakach cieńsze, to wtedy gietry-zakolanówki-lub-przedkolanówki mogą wystawać. Wielka torba, ciepły szalik i płaszczyk i siuuuuuuu :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:14 Nie tylko, gópia fariatko, nie tylko! Myślałam też o bardzo grubych rajstopach i kozaczkach, ciepłych! Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:15 ooooj tak! bardzo grubych - takich na łepetynkę :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:19 Nie no, jak ja Cię zaraz pierdyknę, to Ci grzywka odpadnie!!! :DDD Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:24 nie odpadnie, nie odpadnie, bo na wieczór sobie spineczkom przyklepuję ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:29 Jestem sobie ulizaniec, mojej mamy ukochaniec :F Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:36 Bo mam nószki takie ksywiusienkie, a spódnicki takie klóciusienkie :F Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:45 zara te nószki będziesz mieć dodatkowo przetrącone, a spódnicki w błotku utaplane ;F Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:07 Kiedy idę psez ulicę, chopcy patsą pod spódnicę. Bo mam nóśzki... :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:12 Kólwa, Sędziowe Di mi się pokończyli, a w ciągu byłam :/ To a propos "cy", gdybyś zachodziła w głowę :D Odpowiedz Link
polla.k Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:05 Moje wszystkie zakupy ostatnio z przyczyn dwóch: stanu mojego ducha i konsekwencji w kolorystyce mają kolor czarny albo szary... Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:09 Ja się z czernią jakoś nigdy do końca nie zaprzyjaźniłam, ale ostatnio coraz częściej po nią sięgam, a szarości uwielbiam, można na ich tle zaszaleć z dodatkami ciekawiej, niż na tle czerni, imho :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:06 Jestem bardziej ekonomiczna. Kanapka z masłem orzechowym i dżemem porzeczkowym sprawia, że jest ze mną spokój. Dopóki mam kanapkę w dziobie, a nie w przełyku :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:10 Jak będę w tej kiecy brzydko wyglądać, to też ją zjem! Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:10 będzie Ci w niej super! zaufaj fusom ciotki ines ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:15 :)))))) No oby, bo nie będę miała pretekstu do nowych kozaków brązowych. Czarne nie paszą, a brązowe mi onegdaj Bombadil ojszczał :/ Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:17 a za mną chodzą oficerki tylko kurnik nóg do nich nie mam :/ Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:20 Oj oficerki to ja właśnie mam. Ja chcę na obcasie, nie na szpilce, na takim grubszym, ale nie na klocku. Bylebym się w nich i w tej kiecy nie wypieprzyła gdzieś w centrumie :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:24 funny_game napisała: > Oj oficerki to ja właśnie mam. Ja chcę na obcasie, nie na szpilce, > na takim grubszym, ale nie na klocku. no to ja takie mam, a chcę oficerki kurna, jak to tym babom nie można dogodzić :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:30 A masz taką marynareczkę skórzaną, zamszową, tycią, taką pucio czekoladową i wielką rudą torbę i pomarańczowy szalik? To pożycz :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:35 nie noszę pomarańczowego, tylko czerwony ale i tak Ci nie pożyczę ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:37 Dawno nie miałam takiego focha jak teraz :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:46 pamiętaj, żeby go podlewać, to może zakwitnie :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:10 Drzewko szczęścia z kolcami i goździkiem :F Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:22 Ja już mam upatrzone oficerki, czekam na kasę za korekty dwudziestego. Oby mi nikt ich nie gwizdnął. E, a ostatnio mówię ojcu, że mi tak zawsze w nogi zimno jak w zimie na PKP na przesiadkę czekam. A on "wiesz, ja ci kupię walonki, widziałem w sklepie internetowym". Ja cię chrzanię, myślałam, że padnę ze śmiechu z tych walonek. I ojciec już mi zamówił :) Ale one są na mrozy, na minus 30. :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:25 liisa.valo napisała: > I ojciec już mi zamówił :) Ale one są na mrozy, na minus 30. :) no to czekamy na foty :DDD Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:35 Hmm, takie trochę gumofilce :) Brzydkie są jednak :) Ale tatuś mi inne zamówił, całe brązowe... wiadomosci.onet.pl/1390780,2678,kioskart.html Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:22 Łiiii z takimi oficerkami przegrywają w biegu ;))) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:30 Łojeja, wiadomo :) Bo walonki to gumiaki na syberię są, ale mogą się kiedyś przydać w kwestiach skandynawskich. Kiedy już będę bogatym człowiekiem i kupię sobie tam dom :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:33 tam jest zimno, więc lepiej siedź przed kominkiem, a inni niech biegają w tych walonkach ;)) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:37 Ej, ja nie po to chcę tam mieszkać, żeby całe życie na dupsku przesiedzieć :) A tak w ogóle, w cieplejszym klimacie - jakoś w czerwcu/lipcu 2009 po obronie a przed podjęciem pracy :D wybieram się w podróż życia do Skandynawii właśnie. Już zbieram kasę. Szukam osoby towarzyszącej, co ty na to, hę? Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:41 Powiem szczerze i dobitnie: bardzo chętnie! Byłam w Szwecji i Norwegi jakieś 5 lat temu, dojechałam aż za koło biegunowe, potem na Lofoty, a potem przez Laponię do Sztokholmu. I jak na złość, nie dane mi było ani spróbować łosia, ani zamieszkać w hotelu z lodu (dopiero go stawiali, widziałam konstrukcję). Ale za to zaliczyłam burzę śnieżną ;)) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:47 To zbieraj na podróż i jak tylko się obronię, lecim :) Ja własnie myślałam o Szwecji, Norwegii, Finlandii oczywiście i twa trasa mnie intryguje bardzo :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:51 dobra, a do tego czasu masz bojowe zadanie załatwić nam sypialne miejscówki u Villego :DDD Przypominam, że ja chcę mieszkać w wieży po przekątnej od Waszej sypialni <LOL> Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:56 Oby mój misterny plan doprowadził do takiej sytuacji :) Ba, szczytem szczęścia byłoby jakby za przewodnika robił :) A ja gdzieś przy okazji inny szczyt też zapisała w pamięci :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 08.10.08, 00:01 same szczytowania...yyy... znaczy - szczyty :D:D:D dobra, idę śnić o bezkresie Laponii! Branoc :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 08.10.08, 00:04 Jejku, tylko ty kontaktu ze mną nie utrać do czerwca :) Odpowiedz Link
stedo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:07 Funny, nie wiem w jakich rejonach cenowych zwykła jesteś nosić buty i czy muszą być markowe i skórzane. Jeśli nie jesteś tak rygorystyczna to polecam Deichmanna. Skóry tam raczej nie uświadczysz ale z innych surowców można znależć ciekawe fasony, nawet do 100zł.Oto strona: http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewShoeFinder-Search;pgid=nX90S.CMeQQ0008E6L2cYq.r0000xdaVn48r?SearchType=&IsSearchResult=true&=&=&=&=&UserPageSize=12&SecPageableID=ANiR_c%2ebA_cAAAEcdjadstkc&SecPageableName=Products&SecPageNumber=9&ShoeFinderForm_Brand=all&ShoeFinderForm_CategoryUUID=InQKAFHMcYMAAAEI7QnUSbl_&ShoeFinderForm_SubCategoryUUID=&ShoeFinderForm_Color=all&ShoeFinderForm_HeelHeight=9999&ShoeFinderForm_PriceFrom=-1&ShoeFinderForm_PriceTo=99999&ShoeFinderForm_Size=9999&ShoeFinderForm_Sole=all&ShoeFinderForm_SortDirection=ascending&ShoeFinderForm_Type=all&ShoeFinderForm_Upper=all Odpowiedz Link
stedo Re: Stedo, a znasz taką stronę? 07.10.08, 23:22 A nie, nie znałam. Dzięki, skorzystałam i wyszedł taki oto wynik.Ciekawe czy skuteczny;)): tiny.pl/sqfg Odpowiedz Link
i.nes Re: Stedo, a znasz taką stronę? 07.10.08, 23:23 No i pięknie - całą galerię dziwnych butów mi wywaliło ;D Odpowiedz Link
stedo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:13 Ee, coś się żle wkleiło, bo to długi adres. Może tak: http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewShoeFinder-Search;pgid=nX90S.CMeQQ0008E6L2cYq.r00006McWs3ks?SearchType=&IsSearchResult=true&=&=&=&=&UserPageSize=12&SecPageableID=PPWR_c.b2fgAAAEcM20A664c&SecPageableName=Products&SecPageNumber=7&ShoeFinderForm_Brand=all&ShoeFinderForm_CategoryUUID=InQKAFHMcYMAAAEI7QnUSbl_&ShoeFinderForm_SubCategoryUUID=&ShoeFinderForm_Color=all&ShoeFinderForm_HeelHeight=9999&ShoeFinderForm_PriceFrom=-1&ShoeFinderForm_PriceTo=99999&ShoeFinderForm_Size=9999&ShoeFinderForm_Sole=all&ShoeFinderForm_SortDirection=ascending&ShoeFinderForm_Type=all&ShoeFinderForm_Upper=all Odpowiedz Link
stedo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:19 No co, no co, chciałam Wam dobrze zrobić, ale mi nie wychodzi, a robię jak zwykle:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:21 Nie przejmuj się, tyż tak kiedyś zrobiłam :) I nie wiem z czego to wynika :) Odpowiedz Link
stedo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:16 No nie wiem, nie chce się aktywnie przenosić. może dlatego że długi, bo robię tak jak zawsze. Jak was interesuje to pokombinujcie na piechotę. Odpowiedz Link
stedo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:27 No to macie już wyżej, dzięki inez i usłudze tiny.pl;)) Odpowiedz Link
cledomro Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:36 Najważniejsze, że to nie Ty mandat dostałaś, więc co za zmartwienie ;). Odpowiedz Link
cledomro Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:37 Ale sukienka nie jest zbyt ładna, dodaję po obejrzeniu zdjęcia :). Odpowiedz Link
funny_game Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:39 A Twoja się pruje, ale czego wymagać przy siódmym właścicielu! :D Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:57 ja ostatnio mam ochote na taka nonszalancje w ubiorze bp3.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/R0razg292qI/AAAAAAAAFO0/JoagBS3YoNQ/s1600-h/IMG_8083.jpg Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:02 no ta Twoja biurowa nonszalancja... ;) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:05 oj bo facet to by chetnie widzial kobiete tylko w obcislych ciuszkach, to pewnie przez to, podejrzewam. A mi sie juz troche to znudzilo, nie wygodnie mi. Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:06 o gustach się nie dyskutuje, ale ta pani na zdjęciu wygląda jak własna babcia Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:10 ta pani na zdjęciu wygląda jak własna babcia ale czemu? moje babcie inaczej sie ubieraly:p Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:17 no dobrze... skoro się dopytujesz, zacznijmy od butów: te kokardki, wycięcia i zdobienia tak pasują do grubych rajstop, jak kwiatek do kożucha. Widać tu aż 3 odcienie szarości, co może samo w sobie nie jest takie fatalne, ale robi się niestrawne w połączeniu z dwoma odcieniami granatu: zimnym stalowym oraz cieplejszym navy. Do tego czapka, która tylko grubością powiela styl rajstop, ale kolorem nie pasuje już do niczego. Nawet do ławki. Za dużo się dzieje w tym ubiorze, jakby każdy ciuch chciał być solistą w zespole. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:26 dopytuje, bo jestem ciekawa;) wg.mnie te buty wygladaja zabawnie, nie wiem czy bym je zalozyla do tego zestawu, raczej nie, ale lubie widziec na ulicy dziewczyny ubrane tak, jak by mowily "taa, wiem ze to niezupelnie pasuje do tego i tamtego ale wlasnie o taki efekt mi chodzilo". Nie lubie natomiast laczenia roznych wzorow:np.kratka plus paski itp. Podoba mi sie ze jest kilka odcieni szarego, choc moim zdaniem jedynie plaszcz srednio tu pasuje. Ale ogolnie, jest ok (moim skromnym zdaniem). Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:28 Nie zgadzamy się w tej kwestii, ale w sumie to dobrze - dlatego między innymi świat jest taki różnorodny! :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 22:59 dziala link? bo mi dziala:) tylko ze ta dziewczyna popelnila przestepstwo modowe: dobrala kolor torby do butow;] ale czasem nie da sie tego uniknac Odpowiedz Link
i.nes Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:04 działa, działa, ale jakiś dizaster na nim :/ sorki, ale nic mi się na tej pani nie podoba, nic a nic Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:07 nic?zupelnie nic? ona wyglada przynajmniej troche inaczej niz wiekszosc,pomijajac szarosc modna w tym sezonie Odpowiedz Link
stedo Re: Małe uszczęśliwianko :) 07.10.08, 23:42 A jak tam moja propozycja w kwestii butów. Jeśli chodzi o kozaki to polecam strony od 15tej wzwyż.Ja bym znalazła tam kilka moich typów:)) Odpowiedz Link