hsirk 12.10.08, 23:49 uroslem z dumy jaki jestem wazny :) do spolki z toba. "forum chamieje" MY DWOJE TO FORUM!!! czujesz to ??? :DDD i co, nie lepiej na duchu? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: kitku :D 13.10.08, 00:10 hsirk napisał: > uroslem z dumy jaki jestem wazny :) do spolki z toba. > > > "forum chamieje" > > MY DWOJE TO FORUM!!! czujesz to ??? :DDD > > i co, nie lepiej na duchu? :) a jak osiemen napisała, że chce mi dać wpierdol to nikt klaty nie nadsstawił Odpowiedz Link
ursyda Re: kitku :D 13.10.08, 01:55 liisa.valo napisała: > Hehe, a za co miałaś zarobić? chyba za aliena:D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kitku :D 13.10.08, 00:12 Kurna a mje tu już prawie nie ma. Se wlazłam na jeden dzień i od razu aferę zrobiłam. ;-) To znak, chiba dobry - z forum kończyć definitywnie trzeba. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kitku :D 13.10.08, 00:30 Hmm tak, ja po tym tygodniu odwyku, mogę powiedzieć, że dałabym radę. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: kitku :D 13.10.08, 00:44 a nie można wstawić dwóch klatek na forum i trzymać obu naraz? Odpowiedz Link
hsirk Re: kitku :D 13.10.08, 00:49 chyba nie, bo zaczniemy sie obsikiwac i obsrywac przez prety... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: kitku :D 13.10.08, 00:46 Krish, takie paskudne szantaze emocjonalne, no nie spodziewałam się... Odpowiedz Link
hsirk Re: kitku :D 13.10.08, 00:48 :DDD ty mnie juz nie kochasz. tak podejrzewalem... no co, co co, NO KURWA POWIEDZ TO GLOSNO!!! KKKUUUUURRWWAAAAA!!!! co ja mam zrobic ??????? ;) szara i tak cie milo znac :P Odpowiedz Link
staryigruby Re: kitku :D 13.10.08, 08:50 Słuchaj, ja cię moge kochac.... Ja w ogóle do ludzi mam sentyment, ty tez się łapiesz :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: kitku :D 13.10.08, 00:43 Właśnie rozmawiałam z Cheeky, nawet nie o Kontiku, tylko tak ogólnie i żeśmy do konstruktywnego wniosku doszły. Mianowicie: nie można mówić, że ktoś odchodzi z foruma przez kogoś. Każdy sam za siebie odpowiada i każdy odchodzi ze swojego własnego powodu. I nikt nikogo zatrzymywał nie będzie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kitku :D 13.10.08, 00:50 Ależ ja nie przez Kontika ani Hsirka ani Ciebie nawet. :-) Jeśli kiedyś odejdę na wieki wieków to zrobię to tylko przez siebie i dla siebie samej. :-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kitku :D 13.10.08, 00:57 Aha. Ehh ja już nic Cię dziś za pierwszym razem nie rozumieł. Wypadłam żem była z obiegu. ;-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: kitku :D 13.10.08, 01:02 Nie, no, ja dziś jestem pod wpływem alkoholu. A w sumie to nie chodzi o Kontika, to chodzi ogólnie o wszystko. Że jest nas tu wielu i nikt nie ma większego prawa do panoszenia się niż pozostali. No i Kontik za radą Berty zrobił sondę, nie wyszło na jego, więc miał dwa wyjścia: albo się dostosować, albo sobie pójść i wybrał co wybrał. I nie można powiedzieć, że odszedł z forum przez Hsirka albo przez nas w ogóle, bo odszedł przez siebie. Jego wybór. Ech, nie wiem, czy ktoś coś zrozumiał :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: kitku :D 13.10.08, 01:04 Ja zrozumiałam, ale i tak uważam, że Mrożek by tego nie wymyślił. 12.10.2008 - Pierwsza Forumowa Bitwa o Chuj Odpowiedz Link
liisa.valo Re: kitku :D 13.10.08, 01:06 I oto kwintesencja Robienia Afery o Chuja i Chuj wie po co... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: kitku :D 13.10.08, 01:08 A tak poza tym, to uważam, że jesteśmy małą spójną społecznością, gdzie do utrzymywania całości w ryzach wystarczą w zupełności nieformalne sankcje społeczne. I odwoływanie się z powodu pierdoły do regulaminu i administratora jest zwykłą przesadą. Obserwuję sobie to forum i widzę, że tu wszystko jak w zegarku chodzi, jak w socjologicznym eksperymencie... Dlatego trolle tu nie mają szans. Jestem tylko ciekawa od ilu, pardon le mot, członków, przestanie to działać na tych zasadach :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: kitku :D 13.10.08, 01:10 No bo się sprawdza, no! Kontik przesadził i powinien mieć tyle odwagi, żeby się przyznać. Pamiętacie moją aferę z Avi? I już jest ok. Odpowiedz Link