jaceks20 14.10.08, 13:34 zna ktos, byl? chce dzis isc tam na obiad churasco - jesz ile chcesz, ja lubie duzo zjesc moze ktos cos na ten temat powiedziec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Churrasco do Landa 14.10.08, 13:46 jak chcesz dużo bez zwracania uwagi na jakość to polecam. Chyba że sie coś zmieniło od 1,5 roku. Wszystko na jedno kopyto. Niekoniecznie zawsze smaczne. Osobiscie wolę mniej ale smaczniej. Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Churrasco do Landa 14.10.08, 13:51 no wlasnie zioram na galerie i opinie na necie i to bardziej jak stolowka wyglada hehe trypel a co bys polecil, moze to cos portugaese na pulawskiej, rzuc jakies hasla Odpowiedz Link
trypel Re: Churrasco do Landa 14.10.08, 13:56 skocz do Piccola Italia na Grójecką - tam zawsze jest bosko albo do Kucharzy Bo Landa to dla mnie jakies 3x gorsza od Kompanii na Podwalu jest :) Odpowiedz Link
grassant Re: Churrasco do Landa 14.10.08, 13:53 jaceks20 napisał: > zna ktos, byl? > chce dzis isc tam na obiad > churasco - jesz ile chcesz, ja lubie duzo zjesc > moze ktos cos na ten temat powiedziec? to coś takiego jak Bida: dużo i jednakowo. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Churrasco do Landa 14.10.08, 13:57 Jeżeli lubisz mięcho to idź, można się tym mięchem nieźle opchać, dużo różnych smaków i rodzajów (są też kiełbaski). Do tego mają dobre ziemniaki (różne wersje) i sałatki oraz całkiem niezłe czerwone "house wine". Odpowiedz Link
jaceks20 umieram 15.10.08, 08:21 oj nigdy wiecej jedzenia o poznych porach ostatecznie wyladowalem w banja luce objadlem sie jak nigdy objadlem sie tak ze waze chyba z 70 kg;) ale jedzonko pyszne, no i 2 szoty na wyjscie3 gratis hehe Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: umieram 15.10.08, 08:47 Właśnie, wczoraj w tym wątku, Banj Luka skojarzyła mi się z mięsem i chciałem coś dobrego o niej napisać. A te shoty to rakija? Odpowiedz Link
jaceks20 Re: umieram 15.10.08, 09:18 hmm raczej cos w rodzaju nalewki nie iwem, calkiem dobre ale po wypiciu karafki wina nie mialo znaczenia jaki alkohol:) zarcie spoko, obsluga niezla, ceny do przyjecia, za wszystko zaplacilem 140zl Odpowiedz Link