forumowicz_pospolity 24.10.08, 20:42 znacie taki serial na comedy central z Davidem Duchovnym wczoraj przylukałem kawałek i podobał mi, fajne teksty hehe:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheekymonkey Re: Californication 24.10.08, 21:10 Widziałam parę odcinków. Podobał mi sie :) Niezłe teksty i sytuacje też czasem niezłe :))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Californication 24.10.08, 22:20 no pacz, w listopadzie bedzie na tv start:) oby nie spaprali dialogów tzn nie zrobili wersji soft bo pieprznosc jaką ma na comedy central dobrze mu robi www.tvn.pl/program/32/view Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Californication 23.11.08, 22:44 dogrzebałem sie:) we wtorek o 23.30 startuje ten serial na tvn kto nie zna niech luknie, w sumie to bardziej dla mezczyzn rzecz jest jak mysle ale co tam, Duchovny ma dobre teksty włozone w usta przez scenarzystę, byleby tylko tłumacz nie spieprzył roboty i nie wygładził tego by nie podpasc jakims ciałom kontrolnym;) Odpowiedz Link
tupp Re: Californication 23.11.08, 23:00 oglądam już drugi sezon i bardzo bardzo gorąco wszystkim polecam:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Californication 23.11.08, 23:03 aha, soundtrack jest fajny np cover "Rocket Man" Eltona Johna jest lepszy od oryginału co bedzie musiała przyznac nawet tak zdeklarowana fanka EJ jak funny game;)) piękne pl.youtube.com/watch?v=pPDhGbsVhJc Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Californication 23.11.08, 23:09 ja polecam "the L world". serial o lesbijkach, równie pikantny co californication, no i w stanach bije rekordy popularności. leci już piąty sezon, nie ma szans żeby u nas pokazali choć jeden :/ Odpowiedz Link