Dodaj do ulubionych

Breakout Kings

09.03.11, 08:14
Obejżałem wczorej pierwszy odcinek... jest sympatycznie.
Nie jest to serial, ktory ma byc jakosz przelowmowym czyli z tych ktore zaskakuja (Californication, Spartacus, Rescue ME, itd...) raczej jest takim polaczeniem CSI/Lie to me ale w stylu dla dorosłych.
Jest krew, jest przemoc ale ale wszystko w ramach schematu.

Jednak nie jest to zarzut... ogladalo sie przyjemnie i nudne nie bylo. Kazdy odcinek to bedzie kolejny zatrzymany skazaniec a w miedzy czasie poznamy przeszlosc i samych bohaterow.
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: Breakout Kings 09.03.11, 10:40
      galtom napisał:

> Kazdy odcinek to bedzie kolejny zatrzymany skazaniec a w miedzy czasie poznamy przeszlo
      > sc i samych bohaterow.

Ciekawe który będzie o Teosiu smile
    • aniuta75 Re: Breakout Kings 14.03.11, 21:32
      Się mi spodobał pilot. Poobserwuję troszkę smile.
    • aniuta75 Re: Breakout Kings 17.03.11, 22:24
      Wymieniłam Lights Out, The Cape (nie miałam siły nawet dokończyć tongue_out) i Being Human na BK i jest mi z tym dobrze.
      Odcinek 2 z drobną roszadą w obsadzie ale zapowiada się całkiem dobrze smile.
    • aniuta75 Re: Breakout Kings 23.03.11, 22:45
      Hehehe no i był Teoś i Fox River big_grin.
      • luczijka Re: Breakout Kings 23.03.11, 23:00
        Fajny ten odcinek z Teosiem big_grin Tęsknię za Fox River... wink
    • pszczolaasia Re: Breakout Kings 06.04.11, 10:53
      to co..? warto?
      • aniuta75 Re: Breakout Kings 06.04.11, 10:56
        Mnie tam się podoba. Może z tęsknoty do więziennego serialu pewnego wink. Nie wiem, ale dość fajne. Nie jest to żadna górnolotna produkcja. Ot tak, dla oderwania.
        • pszczolaasia Re: Breakout Kings 06.04.11, 11:04
          a tam PB nie ogladalam. moj maz nameitniesmilej lepsze czy gorsze niz teriersi?
          • aniuta75 Re: Breakout Kings 06.04.11, 11:10
            Ale to zupełnie inna kategoria niż Teriersi. Zapodaj se pilota to sama zobaczysz smile.
            • pszczolaasia Re: Breakout Kings 06.04.11, 11:23
              pilota se zapodalam. nie bylo fanfarow ale zle tyz nei bylo. a lepiej w to czy w shemles wejsc?
              • aniuta75 Re: Breakout Kings 06.04.11, 11:39
                Shameless to obowiązkowo!!! Ja nie wiem, że jeszcze tego nie widziałaś tongue_out.
                • pszczolaasia Re: Breakout Kings 06.04.11, 11:50
                  a jakos tak...moje oczy pragna piekna i uludy istnienia ze wsystko jest si. facic piekni jak Kriksos i Barca (czemuz ach czemuz on kocha facetow?!@##$%%) a nie dysfunkcyjnej rodzinytongue_outbig_grin
                  • aniuta75 Re: Breakout Kings 06.04.11, 11:58
                    E tam. Jest tam jedno ciacho. A drugie choć małoletnie i niezbyt urodziwe podbiło serce Lu i moje i śmy się w nim bujnęły normalnie. Nie marudaj tylko oglądaj!!
                    • ka_thy Re: Breakout Kings 06.04.11, 12:54
                      Aniuta, w kimże się kochacie? Ja właśnie nadrabiam Shameless i do wątku Shamelesowego nie wchodzę aby nie natknąć się na jakieś spojlery. smile

A teraz do Pszczoły będzie: Pszczoła nie wygłupiaj się i zacznij oglądać Shameless. Bo jak już zaczniesz to skończysz dopiero z ostatnim odcinkiem. Mówię Ci, bomba smile Postacie, sytuacje, dialogi. A jak masz potrzebę popatrzenia na pięknego faceta to jest tam jeden. Raczej nie ten, w którym buja się Aniuta, bo ten jest pełnoletni. I mnie tam się podoba. smile
                      • aniuta75 Re: Breakout Kings 06.04.11, 13:00
                        No myśmy się w Lipie zabujały big_grin. Pikny to on nie jest ale całokształt ehhh big_grinwink.
                      • pszczolaasia Re: Breakout Kings 06.04.11, 13:03
                        mowisz? bo mnie aniuta sploszyla tym maloletnim ciachem rormalniebig_grin som jacys fajni pelnoletni?big_grin
                        • aniuta75 Re: Breakout Kings 06.04.11, 13:07
                          No ba! Niejaki Frank na ten przykład big_grinbig_grinbig_grin.
                          Oglądaj kurna to wtedy se pogadamy big_grin.
                          • ka_thy Re: Breakout Kings 06.04.11, 13:13
                            Nie no, Frank jest piękny inaczej big_grin A mnie się podoba Steve smile - to nawet nie ciacho a cukiereczek big_grinbig_grinbig_grin A Lip jest po prostu fajny. I taki dojrzały smile

Pszczoła nie marudź a oglądaj. smile

• aniuta75 Re: Breakout Kings 06.04.11, 13:15
                              No dokładnie - Steve to cukiereczek smile. On taki szczypior trochę wink. Pomimo, że starszy od Lipa to jakiś taki chłystkowaty się wydaje big_grin.
                              A Frank big_grinbig_grinbig_grin. No nie będę pisała, bo nie chcę tu Psiole spoilerować suspicious.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka