Dodaj do ulubionych

Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiatowska

27.10.08, 14:10
???
Bo mnie wkurza wybitnie.
Taaak, wiem, jestem zazdrosna, bo ona ładna i szczupła, a ja brzydka i gruba :D

Hmm, ale serio mówiąc wkurza mnie ten przylepiony plastikowy uśmiech w stylu
"OOO, pan Bóbr". I w ogóle jej fizjonomia mnie wkurza. Może i jest ładna, ale
szalenie wkurzająca.
Obserwuj wątek
    • 3.14-czy-klak Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:11
      mnie nie, podobnie jak franek cycko
    • iberia.pl mnie nie wkurza, i poza tym 27.10.08, 14:12
      jej nazwiska pisze sie bez "-" :-P

Malo teho:wydaje sie sympatyczna osoba, do tego atrakcyjna:-P
      • liisa.valo Re: mnie nie wkurza, i poza tym 27.10.08, 14:14
        Phi, kiedy 8 lat temu załączała ofertę w czasopismie "Victor" w rubryce "Poznam
        przyjaciół" to pisało się przez "-".
      • cytrynka_ltd Re: mnie nie wkurza, i poza tym 27.10.08, 14:33
        iberia.pl napisała:

> Malo teho:wydaje sie sympatyczna osoba, do tego atrakcyjna:-P

nie da się ukryć:)
        i jest naturalna w przeciwieństwie do innych gwiazd.
      • lupus76 Anie mięparzy, ani ziębi... 27.10.08, 14:35
        Gdyby jej nie było - nie zauważyłbym. Prawdę mówiąc i tak nie zauważam...
    • karka831 Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:13
      Już się spotkałam z opinią,że jest to osoba irytująca w sposobie mówienia i w
      stylu bycia. Ale ja ją lubię. Sympatyczna i ładna.
      Za to, nóż w kieszenie mi się otwiera, jak widzę Kożucha i Cielecką. ;)
      • menk.a Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:15
        karka831 napisała:

> Za to, nóż w kieszenie mi się otwiera, jak widzę Kożucha i
        Cielecką. ;)

Kinga Rusin i Karolina Malinowska.. wrrrr :P
    • cytrynka_ltd nie mam jej nic do zarzucenia i jest mi ona 27.10.08, 14:15
      spokojnie obojętna. bez zbędnych emocji.
      podobała mi się w kilku filmach i ma dryg do tańca:)
      na nikim nie odbija sobie, lansując się jak inne znane nam pseudogwiazdy.
      a, uśmiech ma, bo może jest zadowolona z życia w przeciwieństwie do innych?:)
      • liisa.valo Re: nie mam jej nic do zarzucenia i jest mi ona 27.10.08, 14:20
        A w czym ona grała? Jeśli o te filmy chodzi, bo ja ją tylko znam z tego serialu
        TVNowskiego, w którym trochę blednie w zestawieniu z tą taką czarnulą.
        Co do tańca - nie wiem, nie znam się, nie oglądam :)
        • simon_r Re: nie mam jej nic do zarzucenia i jest mi ona 27.10.08, 14:26
          ooo.. mnie właśnie wkurza ta czarnula... no strasznie mnie wkurza.. taki typ
          zarozumialej gęsi, która nie ma powodów aby byc zarozumiała. I to nie jest tylk
          wrażenie serialowe.. ona ma poprostu taki wyraz twarzy.
          • karka831 Re: nie mam jej nic do zarzucenia i jest mi ona 27.10.08, 14:28
            Dokładnie mam takie same odczucia. Wydęte usta, wory pod oczami i wyraz twarzy
            świętej krowy z pretensją ;)
          • liisa.valo Re: nie mam jej nic do zarzucenia i jest mi ona 27.10.08, 14:29
            Hehe, czyli wkurzają nas inne kobiety :D
            Wyraz twarzy... ech, to bywa mylące. Wiem przecież, że na podstawie wyglądy nie
            można o człowieku orzekać. No, ale tak, człowiek jest istotą w swej naturze
            bardzo subiektywną :D
            • simon_r Re: nie mam jej nic do zarzucenia i jest mi ona 27.10.08, 14:32
              A ja właśnie po latach doświadczeń twierdzę, że wyraz twarzy wiele o człowieku
              mówi!!.. moja ex małżonka miała właśnie taki wyraz twarzy, że bez kija nie
              podchodź. I to było moje pierwsze wrażenie... potem coś mi się odmieniło i się z
              nią aż obżeniłem... no a teraz pierwsze wrażenie okazuje się byc absolutnie
              prawdziwe. Reszta to chłitmalketinowy..
              • liisa.valo Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 14:37
                widzieli, jaki mam wyraz twarzy? :D
                • simon_r Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 14:40
                  Fote byś przysłała na poczte GW to Ci chętnie odpowiem :P
                  • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 14:45
                    Dobra, ale tylko pod warunkiem, że powiesz prawdę. Nawet jeśli niemiłe rzeczy to
                    będą. Zgoda?
                    • simon_r Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 14:45
                      Prawdę i tylko prawdę..!
                      • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 14:56
                        To poszło.
                        • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 14:57
                          A opinię tu proszę, bo mi gazetowa poczta źle działa dziś.
                          • simon_r Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 15:04
                            No dobra to moje pierwsze wrażenie... lekko skryta w sobie ale dość dobrze z
                            oczu patrzy (na tyle na ile było coś widać) aczkolwiek dostrzegam też w wyrazie
                            twarzy coś jakby lekkie wywyższenie się spowodowane może jakimiś problemami w
                            samoocenie (??).. ;))
                            Nie ożeniłbym się z Tobą na podstawie pierwszego wrażenia ze zdjęcia :)

Moja fota w wizytówce i każdy może sobie pojeździć :D
                            • simon_r Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 15:22
                              No i chyba się obraziła :(
                              • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 15:24
                                Się nie obraziłam :) Mnie się nie da obrazić.
                                • simon_r Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 15:32
                                  No ale mogłabyś chociaż skomentować mój komentarz!!!...
                                  • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 15:43
                                    No, a co mam komentować? :D
                                    Komentarz winien sam się bronić. Może niech inni, którzy widzieli zdjęcie moje
                                    również się ustosunkują :) Nie mogę sama o sobie tu się uzewnętrzniać.
                            • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 17:06
                              Bartosz kazał ci powiedzieć, że on by się z nikim nie ożenił na podstawie zdjęcia.
                              • simon_r Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 17:17
                                Ależ on zasadniczy!!.

Pytanie za sto punktów - Czy zaufałby swojemu pierwszemu wrażeniu i nadal by się
                                nie ożenił jeśli pozdjęciowe wrażenia byłyby lepsze???
                                • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 17:25
                                  Dlatego ta wątpliwość, że ty miałeś negatywne pierwsze wrażenie wobec swojej
                                  żony? Zdarza się. Ja ci powiem, że mnie pierwsze wrażenie czesto zmyliło.
                                  • simon_r Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 17:27
                                    A czytałaś własną sygnaturkę??... ;))

Elucha.. przecież wiadomo, że zdjęcie to bardzo bardzo mało!!... nawet dla
                                    pierwszego wrażenia!!.. ileż to razy zdjęcie robi wrażenie a na żywca chce się
                                    uciekać.
                                    • liisa.valo Re: Chciałabym w tym miejscu zapytać tych, co mię 27.10.08, 17:34
                                      Moja sygnaturka tyczy się zupełnie czego innego :) i akurat do pierwszych wrażeń
                                      wobec innych ludzi go nie odnoszę, bo wielokrotnie mnie ono myliło.
                                      Jeśli chodzi o moje własne życie - ufam tylko sobie. Tam gdzie w grę wchodzą
                                      inni, w ogóle sobie nie ufam.
        • iberia.pl grała w komedii romantycznej a Adamczykiem 27.10.08, 14:26
          jak rowniez w Twarzą w twarz:
          martazmudatrzebiatowska.pl/informacje/
          • liisa.valo Re: grała w komedii romantycznej a Adamczykiem 27.10.08, 14:31
            A, to nie dziwo, żem nie oglądała :)
            Nie oglądam seriali i komedii romantycznych, zwłaszcza polskich. Takam
            pragmatyczna :D
    • anna_heche Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:15
      Nie wkurza mnie ale ona ma dla mnie taką 'płaską' urodę. Taką niby
      ładną twarz ale niewiele wnoszącą, że tak powiem. Patrzysz na nią i
      myślisz, że ładna ale nudzi Cię ta twarz juz po dwóch minutach. Tak
      odbieram tę dziewczynę.
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:51
        Tak, ładna ale mdła, potwierdzam z męskiego punktu widzenia.
    • simon_r Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:24
      zdecydowanie mnie nie wkurza... za to coraz bardziej wkurza moją kobitę :)..
      chyba właśnie dlatego, że mnie aż tak bardzo nie wkurza :)
      • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:27
        No, ja nie mam faceta, więc ten powód odpada.
    • iberia.pl mnie wkurza: Rusin, Mołek i Urbańska, n/t 27.10.08, 14:24

• cytrynka_ltd Re: mnie wkurza: Rusin, Mołek i Urbańska, n/t 27.10.08, 14:27
        Urbańska szczyci się, że ma takie lanserskie zdjęcie, jak gwiazdy Hollywood, a
        jej wyszła wielka głowa:))))
        mnie śmieszy tylko głupota "gwiazd".
        • anna_heche Re: mnie wkurza: Rusin, Mołek i Urbańska, n/t 27.10.08, 14:30
          A wczoraj pudelek napisal, ze Steczkowska krzyczy podczas orgazmu a
          Ksiązkiewicz traci kontakt z rzeczywistością i sama nie wie co robi
          jak ma orgazm:D
          • liisa.valo Re: mnie wkurza: Rusin, Mołek i Urbańska, n/t 27.10.08, 14:32
            A skąd pudel to wie? Pod łóżkiem siedział? :P
            • anna_heche Re: mnie wkurza: Rusin, Mołek i Urbańska, n/t 27.10.08, 14:33
              One podobno są takie mądre, że same to powiedziały w jakimś
              programie w tv:DD
            • iberia.pl Liiska 27.10.08, 14:36
              pudelek wie wszystko, wiec Ty se uwazaj :-P
              • anna_heche Iberio 27.10.08, 14:38
                Ty lubisz zwierzęta, czytałaś o tym piesku co uratował koty?(tak,
                wiem, robie się juz nudna z opowiadaniem o tej historii:D)
                • iberia.pl Re: Iberio 27.10.08, 14:52
                  anna_heche napisała:

> Ty lubisz zwierzęta, czytałaś o tym piesku co uratował koty?(tak,
                  > wiem, robie się juz nudna z opowiadaniem o tej historii:D)

nie, ale domyslam sie, ze o tym jest Twoj watek:"pies-bohater" :-).
                  • anna_heche Re: Iberio 27.10.08, 14:57
                    Taaak:D Przeczytaj koniecznie!
              • liisa.valo Re: Liiska 27.10.08, 14:39
                Kurde, niedługo będę sławna, strach pomyślec, co się budziet dziać.
          • mala_mee Re: mnie wkurza: Rusin, Mołek i Urbańska, n/t 27.10.08, 14:40
            To w rankingu gwiazd było.
      • nekomimimode a dlaczego? 28.10.08, 08:30
        no właśnie przez tą sztuczność i te sztuczne uśmiechy. nie mogą
        wyluzowac i być sobą ? bo tak to 0 osobowości. jakieś durne kanony...
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:49
      No rzesz, żyłem sobie spokojnie nie wiedząc, że ktoś taki w ogóle istnieje, a
      teraz przez Ciebie będzie i mnie wkurzać.
      • ravenheart1 Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 14:52
        ja właśnie też chciałem spytać kto to jest ?
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 15:10
          Marta Żmuda-Trzebiatowska to gwiazda.
        • gapuchna Rav, patrzaj i sie kochaj! 27.10.08, 17:22
          filmpolski.pl/fp/index.php/1149693
          • ravenheart1 Re: Rav, patrzaj i sie kochaj! 27.10.08, 17:25
            lubię brunetki, ale ona jest dla mnie kompletnie bez wyrazu ....
            • gapuchna Re: Rav, patrzaj i sie kochaj! 27.10.08, 17:33
              Lubisz brunetki....och, mniammm.....
              :D
    • baba_krk Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 15:09
      Bardzo ładna, chociaż jak dla mnie za szczupła. Wolę u kobiet jakieś
      proporcjonalne krągłości. Jako aktorka mi nie przeszkadza, tańczy w sumie też
      przyzwoicie, bardziej mnie drażni fakt, że towarzyszy jej w TzG jej partner
      życiowy, który ma taki rodzaj zaciętości wymalowany na twarzy, że źle mi się na
      niego patrzy.
      • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 16:12
        A to ja nie wiem, ja nie znam kobiety jako aktorki i tancerki, ino za samo
        twarzowe oceniam. Bo ani seriali, ani komedii romantycznych, ani gwiazdy tańczą
        z lodami to ja nie oglądam.
        • baba_krk Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 16:14
          Przyznaj się, że tv nie masz :P
          zatem skąd ją kojarzysz? z pudla?
          ona nie z lodem, a z parkietem tańczy ;)))
          • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 16:17
            TV mam :) Ale ja oglądam tylko CSI i Wallandera :D
            Ja ją kojarzę, bo w programie telewizyjnym ją widziałam i ostatnio byłam u
            kuzynki i kuzynka oglądała jakiś serial TVNowski i tam ona była.
            • baba_krk Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 17:21
              pewnie mówimy o tym samym serialu, który i ja jestem zmuszona oglądać odkąd
              dostałam cynk, że gra w nim pewien przystojniak :D
              • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 17:36
                Ja chyba tylko jeden odcinek widziałam :) Ja do seriali nie mam cierpliwości :D
                • baba_krk Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 17:45
                  ja widziałam prawie 3 odcinki :D

https://alteregode.blox.pl/resource/Bartosz_Opania.jpg
                  • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 17:48
                    Aaaa, on mi się też podoba :)
                    On tam gra? hyhyhy...
                    • baba_krk Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 17:52
                      jak dla mnie jest taki mmmmmmmmmmmmmmęski
                      gra gra, dlatego oglądam :D
                  • stedo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 18:12
                    A wiecie że on ma 38 lat i 4kę dzieci? Najstarszy syn ma już 18 lat i pochodzi z
                    b. młodzieńczego/ jak widać/ i nieformalnego związku. A z żoną ma następną 3kę.
                    Ale duuuużo przystojniejszy od ojca:).
                    • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 18:16
                      Ano nie wiedziałam. Ale fajniutki jest :)
                      Ciekawe, czy ten jego syn tez taki ładniutki, bo może bym się zakręciła :D
                      • heart_of_ice Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 18:24
                        Tez go lubie <mniam> ;)

Pauli
                        --
                        "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje
                        się chusteczkę" [T.P]
                  • oposka Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:05
                    baba_krk napisała:

> ja widziałam prawie 3 odcinki :D
                    >
                    > https://alteregode.blox.pl/resource/Bartosz_Opania.jpg

cóz za oczy ... rozmmmmarzyłam się ...;-)

• baba_krk Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:18
                      oposka napisała:

> cóz za oczy ... rozmmmmarzyłam się ...;-)

kości policzkowe też niczego sobie :P
                      • oposka Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 28.10.08, 10:18
                        > kości policzkowe też niczego sobie :P

ogólnie calutki jest ... apetyczny :)
    • poecia1 Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 15:12
      Moim zdaniem jest śliczna i ma mnóstwo dziewczęcego wdzięku.

Mnie za to potwornie wkurza Kinga R. i nie mogę na babę patrzeć.
      • oposka Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:08
        poecia1 napisała:

> Moim zdaniem jest śliczna i ma mnóstwo dziewczęcego wdzięku.

dokładnie tak

a mnie wkurza na maksa Mołkowa brrrr
        na samą myśl o niej aż mnie mdli :/
    • lajton Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 15:14
      generalnie mam ją w dupie
      jestem od niej ładniejsza, to pewnie stąd :D
    • silic Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 15:24
      Jako że w tv widuję co najwyżej LM to mnie zdecydowanie nie wkurza.
      Brzydka nie jest, na raz mogłaby być. To jeśli o mój stosunek do niej.
    • heart_of_ice Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 18:24
      Mnie nie, bo ja jej nigdzie prawie nie widze:)
      Wydaje mi sie, ze jest bardzo ladna, zadnej obszerniejszej opinii o niej nie mam:)

Pauli
      --
      "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje
      się chusteczkę" [T.P]
    • vandikia Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:17
      Takie czasy, że ludzie mili, ładni i szczęśliwi wkurzają innych :)

Jakby byla kontrowersyjna, rzucala kurwami itd to pewnie mialaby wiecej
      zwolennikow niz teraz, a ja ją wolę taką - subtelną, młodą dziewczynę

Widziałam ją na żywo, wygląda tak samo subtelnie i miło jak w tefale, może po
      prostu taka jest, bo chyba nie wytrzymałaby "pozy" 24 h/ dobe, wykonczylaby sie
      • baba_krk Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:19
        a dasz wiarę, że ona młodsza od nas?
        jakoś jej więcej lat dawałam :P
        • heart_of_ice Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:27
          A ile ma?

Pauli
          --
          się chusteczkę" [T.P]
          • stedo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:42
            A tu, nie podoba się?/nie zapeszać.Może się uda;)/
            https://vvo.pl/gallery/kobiety/m/marta-zmuda-trzebiatowska/marta-zmuda-trzebiatowska-56560.jpg
            Albo tu:
            https://marta-zmuda-trzebiatowska.vvo.pl/zdjecie-65951.html
            A lat ma 24.I pochodzi z Człuchowa.
            • stedo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:45
              No przeca tak samo robiła;(. No to jeszcze raz:
              {img]http://vvo.pl/gallery/kobiety/m/marta-zmuda-trzebiatowska/marta-zmuda-trzebiatowska-65951.jpg[/img]
              • stedo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:50
                Aa, bo nie klamra się zrobiła;)No to jeścio raz, pozwolicie rebionki?;)
                https://vvo.pl/gallery/kobiety/m/marta-zmuda-trzebiatowska/marta-zmuda-trzebiatowska-65951.jpg
                No jak teraz nie wyjdzie tzn. że zależy to od łutu szczęścia;)No to klik;)
                • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:55
                  Ja jednak wolę jego nad wszystkie Marty Narty:
                  https://alteregode.blox.pl/resource/Bartosz_Opania.jpg

i tego będę się trzymać.
                  • stedo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 23:06
                    A tu?:
                    https://film.onet.pl/_i/film/s/sukces/g/g6.jpg
                    • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 23:09
                      O gołoborze... To on?
                      • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 23:10
                        Ej, wiesz co... Tu też :)
                        Ma w sobie facet magię :)
            • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:47
              No, jakoś nie.
              Oj, trudno, zdarza się. Nie mogą jej wszyscy kochać - mnie nie zachwyca. I wcale
              nie dlatego, że jestem stara, brzydka, gruba i nieszczęśliwa :D Naprawdę :)
        • vandikia Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 22:15
          w tv to każdy wygląda starzej chyba :)
          poza tym wraz z wiekiem mi się granica odbioru innych przesuwa :D
          w wyobraźni to ja jestem piekna i mloda, a pozniej wychodzi, ze ta mlodsza 4
          lata, ta 5 itd.. Ona to ona, ale że doda od nas młodsza, to dopiero szok :D
      • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 21:42
        A mnie nie wkurza dlatego, że jest miła, ładna, młoda etc. I wcale się nie
        upieram, że to, że mnie wkurza jest sprawiedliwe. Ja po prostu bardzo często mam
        tak, że mnie ktoś irytuje bez większego powodu i nic na to nie poradzę. I nie
        tyczy się to tylko aktorek, miłych, ładnych, młodych - więc nie to determinuje
        moje podejście do niej.

Zdaję sobie sprawę, że ja mogę takie uczucia budzić w kimś innym.
        Chyba nie ma w tym nic złego?
        • vandikia Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 22:18
          Jak pytasz czy jest w tym cos zlego, to tak jakbys sama czula, ze to nie do
          konca ok :PPP
          Normalne, ze jednym się ktos podoba, innym nie, a ten który zdobywa popularnosc
          i jest masowo wystawiany przez tygodniki, portale i kanaly tv jest częściej
          oceniany i głośniej o nim - norma.
          Tv to władza, jeden wielki manipulator, pamietajmy o tym - tylko tyle :)
          • liisa.valo Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 22:35
            Nie, ja uważam, że to jest zupełnie naturalne i tak mam i jest OK. Ba, zdaję
            sobie sprawę, że wiele osób ja irytuję i jestem w stanie to zrozumieć.
            Zadałam takie pytanie, bo w twojej wypowiedzi wyczytałam między wierszami, że
            twoim zdaniem to nie jest OK. Więc chciałam się upewnić.

A, ja już pisałam, że ja jejnie znam z TV, bo ani opętańców z gwiazdami nie
            oglądam, ani telenoweli, ani komedii romantycznych tym bardziej, zresztą i tak
            prawie jej nie oglądam. W TV widziałam ją raz i zrobiła na mnie wrażenie...
            nijakie, zaś sposób mówienia ma irytujący, a ostatnio mi wpadła w ręce wraz z
            programem telewizyjnym.
            I takie jest moje pierwsze i drugie wrażenie, choć kariery aktorskiej tejże
            gwiazdy nie śledzę, więc może i obraz mam niepełny.
            • vandikia Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 27.10.08, 22:56
              Między wierszami , między słowami ;) Pisalam zupelnie normalnie, przeciez Cie
              nie zlinczuje, bo nie lubisz jakiejs aktoreczki serialowej :)
    • forumowicz_pospolity donoszę że nic z nią nie widziałem 27.10.08, 23:17
      a ją samą kojarzę z ledwością
      wiec miała za mało czasu zeby mnie wkurzyć:)
    • nekomimimode Re: Czy kogoś jeszcze wkurza Marta Żmuda-Trzebiat 28.10.08, 08:28
      liisa.valo napisała:

> Hmm, ale serio mówiąc wkurza mnie ten przylepiony plastikowy
      uśmiech

z tym się zgadzam i bardzo tego nieznoszę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka