Dodaj do ulubionych

słodcy są

05.11.08, 13:11
:}
www.pinkbike.com/photo/2650013/
Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: słodcy są 05.11.08, 13:13
      Ale o sso chodzi???
      • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:15
        no podobają mi się :)
        • asqe Re: słodcy są 05.11.08, 13:15
          no, mnie tez:)
          • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:16
            taką mam już słabość do chłopców jeżdżących na rowerach ;)
    • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:32
      lubisz jak chłopcy się dotykają? :>
      • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:34
        tak lubię na to popaczyć
        • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:35
          lubisz jak chłopcy masują sobie krocza? ;>
          • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:36
            yhy
            • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:38
              jak robią sobie 6 na 9 i 1/2?
          • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:36
            jak pocierają się przez spodenki genitaliami?
            • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:38
              rączki na stó wia ruh
              • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:39
                projekcja kochanie
                lepiej wyjmij rączkę z majtek
                • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:41
                  z kim rozmawiasz?
                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:43
                    już nie bede psze pani...
                    • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:45
                      ile zapłacisz mi za liścia?
                      • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:47
                        a sprezentowałem ci go?
                        chyba jeszcze nie?
                        • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:48
                          rany... z tego co pamiętam prawgnąłeś żebym ja ci go namalowała
                          • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:50
                            pisałem o obrazach do salonu
                            • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 13:51
                              jesiennych
                              • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 13:55
                                mogę dać 100 zł za 5 obrazów
                                • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:00
                                  niech stracę-150
                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:02
                                    150 za 3
                                    • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:05
                                      dobra,ale muszą być naprawdę dobre
                                      coś jak canaletto czy rembrant
                                      • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:07
                                        heh jasne... :|
                                        co chcesz zeby przedstawialy?
                                        • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:11
                                          najlepiej jakiś widok,chociaż może się trafić i martwa natura
                                          • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:12
                                            najlepiej to jedź do przemyśla i zrób jesienną panoramę miasta
                                            • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:14
                                              namaluje drzewo za oknem
                                              • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:17
                                                nie wydaje mi się żeby to był dobry pomysł
                                                lepiej namaluj 1 obraz w kolorach jesiennych
                                                a co na nim-nie wnikam
                                                możesz np. namalować swój akt,tylko nie przesadzaj ze szczegółami,bo
                                                to ma wisieć,jak już wspomniałem,w salonie
                                                • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:19
                                                  ale jak namaluję i nie kupisz? wiesz materiały trochę kosztują.
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:29
                                                    namaluj swój akt,dam wtedy na 100% 100 zł
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:31
                                                    to wolę krajobraz bo za niego dasz 150
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:33
                                                    za krajobraz dam 50
                                                    no dobra,za akt dam 150
                                                    koniec kropka
                                                    krajobrazu nie chcę
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:37
                                                    tylko że to będzi eakt realistyczny a nie upiekszony. jaką masz
                                                    kolorystykę tej celi? ;P
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:39
                                                    w sumie to...to może wisieć lepiej w moim pokoju
                                                    zatem moja cela ma kolor zielony
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:40
                                                    wiarusik napisała:

> w sumie to...to może wisieć lepiej w moim pokoju
                                                    > zatem moja cela ma kolor zielony

a dokładniej pistacjowy
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:42
                                                    dobra to bedzie w jesiennych cieplych barwach
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:44
                                                    i to pasuje?
                                                    mnie bardziej kręci połączenie zielonego z niebieskim
                                                    chociaż...czemu nie?
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:45
                                                    chciałeś coś jesiennego zdecyduj się. napisz najlepiej jakie chcesz
                                                    kolory na nim
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:50
                                                    ale zmieniłem koncepcję i nie chcę do salonu tylko do pokoju
                                                    pokuj jest zielony,ma brązowe meble
                                                    pasuje zieleń,wydaje mi się że niebieski-kiedyś widziałem kartę
                                                    tarota,gdzie bodaj kobieta leje wodę z dzbana do strumienia
                                                    karta była w kolorach:zieleń i niebieski
                                                    trochę kosmosu i fantazy proponuję
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:53
                                                    images.epilogue.net/users/griffingirl/APHRODISIA_FAUN.jpg?????
                                                    hehehe
                                                  • nekomimimode =D 05.11.08, 14:56
                                                    images.elfwood.com/art/a/z/azalea84/faun.jpg
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 14:57
                                                    tylko nie tak mrocznie i najlepiej jakby było widać pierś lub pupę ;)
                                                    pooglądaj te taroty
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 14:59
                                                    wiesz co? to może lepiej kup sobie plakat z pamelą anderson? taniej
                                                    kolorowiej i wiecej widać i większe
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 15:03
                                                    coś w takim klimacie:
                                                    www.youtube.com/watch?v=q6_d1fhEXTY&feature=related
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 15:10
                                                    wiedziałam ,że marzysz o nierealnej kobiecie synek ;P
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 15:15
                                                    dałem ci wskazówki
                                                    stawiaj sztalugę na sztorc i do dzieła
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 15:17
                                                    hehehe
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 15:50
                                                    tak więc czekam na ten akt
                                                    włóż w to serce
                                                  • nekomimimode Re: słodcy są 05.11.08, 15:56
                                                    masz wiad
                                                  • wiarusik Re: słodcy są 05.11.08, 16:17
                                                    nekomimimode napisała:

> masz wiad

ro
                                                    tak,mam.trzymam w nim ziemniaki
    • 3.14-czy-klak Re: słodcy są 05.11.08, 14:08
      a za nimi dwa pedały:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka