iberia.pl 13.11.08, 14:12 faktycznie upadliscie tak nisko, zeby sie bawic w wielonickowcow? ale kuzwa zabawa, ja piernicze.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:15 kto np.???? nie znam systemu rozpoznawczego i nie umiem tego rozszyfrować. powiedz jak to robisz? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:16 no jak widac watek biedne singielki" zalozona przez niejaka catthe vel anna_heche.... Odpowiedz Link
nekomimimode Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:27 ona sama napisała,że to jej nowy nick. ktoś jeszcze? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:29 nekomimimode napisała: > ona sama napisała,że to jej nowy nick. ktoś jeszcze? nie wiem, ty powinnas wiedziec bo jestes tu czesciej niz ja. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:35 nekomimimode napisała: > no własnie nie wiem to po co tu siedzisz? :-D Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:41 nekomimimode napisała: > żeby się spytać o ziemiaki aha, to faktycznie Cie tlumaczy:-) Odpowiedz Link
grzech_o_1 A od kiedy masz ten swój obecny nick? 13.11.08, 18:30 Którym wcieleniem jesteś? Ile razy na dobę przechodzisz reinkarnację? Co cwaniaku? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:16 Ależ nikt tu Cię nie trzyma. A o swoich nowych nickach zwykle ludzie informują. Anna (jeśli d niej pijesz) informowała. :-) I tak BTW, czy jest chociaż jedno forum, które odpowiada Ci poziomem?? :-D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:18 Ja tez świetnie wiedziałam, ze catthe to anna_heche - osobny wątek o zmianie nicka załozyla :) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:19 2szarozielone napisała: > Ja tez świetnie wiedziałam, ze catthe to anna_heche - osobny wątek o zmianie nicka załozyla :) super, tylko nie kazdy siedzi na forum po x godzin by nie powiedziec 24h, a poza tym to jakas tu nowa moda, zeby kretynskie prowokacje a la FK zakladac??? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:23 nie wiem, ale z rozbawieniem czytałam Twój najazd na Catthe - gdy z jej postów biła cudowna i czytelna z kosmosu ironia :) niezależnie od nicka. sama twierdzisz, że to tylko forum, ze zabawa, że nie obchodzi cie, co o tobie myślą jakieś wirtualne nicki - tylko ci, co znają cię tak naprawdę. Więc co za różnica, czy to jednonickowiec, czy wielonickowiec, skoro człowieka po drugiej stronie kabla i jego zdanie i tak masz gdzieś... Żadna różnica. Odpowiedz Link
iberia.pl ten się śmieje kto się śmieje ostatni 13.11.08, 14:25 a takimi watkami jak catthy rownacie do FK.Skoro tylko prowokacje i podpuchy tu maja wziecie to ja dziekuje. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: ten się śmieje kto się śmieje ostatni 13.11.08, 14:28 Myślę że nadejdzie katastrofa, powstanie Forum Metaprotest FK i co niektórzy się pochlastają. Albo chociaż upiją z żałości :) I bedą mówic: "a Iberia mówiła... Ostrzegala... Trzeba było posluchać mądrej Iberii, to byśmy teraz nie płakali, a nasze życie nadal miałoby sens..." Odpowiedz Link
2szarozielone Re: ten się śmieje kto się śmieje ostatni 13.11.08, 14:30 Nie, ale już dochodze :) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:18 kitek_maly napisała: > > Ależ nikt tu Cię nie trzyma. na moje szczescie. > A o swoich nowych nickach zwykle ludzie informują. Anna (jeśli do niej pijesz) informowała. :-) zakladajac prowokacje? > > I tak BTW, czy jest chociaż jedno forum, które odpowiada Ci poziomem?? :-D tak, wyobraz sobie, ze sa . > Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:36 > na moje szczescie. To pójdziesz stąd wreszcie? :-D > tak, wyobraz sobie, ze sa . Twoje własne? :-D Zabawna jesteś w tym jak ciągle powtarzasz, że nie traktujesz forum serio a jesteś jedną z najbardziej rzucających się osób. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:38 kitek_maly napisała: > > > na moje szczescie. > > To pójdziesz stąd wreszcie? :-D a bo co ? :-P Tobie na zlosc NIE POJDE:-DDD > > > tak, wyobraz sobie, ze sa . > > Twoje własne? :-D pudlo, pomijam fakt, ze tamto odziedziczylam:-P > > Zabawna jesteś w tym jak ciągle powtarzasz, że nie traktujesz forum serio a jesteś jedną z najbardziej rzucających się osób. > jasne, modle sie do tego forum godzinami, i uznaje je za wyrocznie we wszystkich kwestiach LOL. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:45 > a bo co ? :-P > Tobie na zlosc NIE POJDE:-DDD Chyba sobie na złość. Mi tam Twoja obecność nie przeszkadza a posty bawią setnie. :-) > jasne, modle sie do tego forum godzinami, i uznaje je za wyrocznie > we wszystkich kwestiach LOL. Nie załapałaś. Co mnie nawet nie dziwi, bo to nie pierwszy raz. :-) Jeśli masz w nosie te wszystkie dyskusje na forum i ogólnie fora, to czym się tak emocjonujesz? Czemu kogoś, kto prezentuje inne poglądy niż Ty od razu nazywasz babolami itd? I też zastanawiające jest to, że jak Berta napisała prowokację nt. biednych mężatek to nie zauważyłaś tego, że posługuje się stereotypem i generalizuje. Czyżby faktycznie coś było na rzeczy i czujesz się dotknięta tym co wypisuje jakiś nick nt. Twej domniemanej zgorzkniałości? ;-) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:50 kitek_maly napisała: > > > a bo co ? :-P > > Tobie na zlosc NIE POJDE:-DDD > > Chyba sobie na złość. no co Ty! Masochistka nie jestem:-P. > Mi tam Twoja obecność nie przeszkadza a posty bawią setnie. :-) cala przyjemnosc po mojej stronie:-D > > jasne, modle sie do tego forum godzinami, i uznaje je za wyrocznie > we wszystkich kwestiach LOL. > > Nie załapałaś. Co mnie nawet nie dziwi, bo to nie pierwszy raz. :-) > Jeśli masz w nosie te wszystkie dyskusje na forum i ogólnie fora, to czym się tak emocjonujesz? Czemu kogoś, kto prezentuje inne poglądy niż Ty od razu nazywasz babolami itd? Kitus, moja odpowiedz gdzie uzylam slowa babol byla adekwatna do poziomu rozmowyc-nie zalapalas? :-) > I też zastanawiające jest to, że jak Berta napisała prowokację nt. biednych mężatek to nie zauważyłaś tego, że posługuje się stereotypem i generalizuje. Czyżby faktycznie coś było na rzeczy i czujesz się dotknięta tym co wypisuje jakiś nick nt. Twej domniemanej zgorzkniałości? ;-) Kitek....a czytalas moja wypowiedz do Berty w innym watku o podobnje tematyce? Ze Berta pewnie zazdrosci itd. No wlasnie, ktyo tu czego nie zalapal ?:-P. > Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:54 > no co Ty! Masochistka nie jestem:-P. O, to jak nie jesteś masochistką, to chyba nie będziesz się męczyć na forum, które osiągnęło (po raz n-ty przez Ciebie ogłoszone) dno! Zabieraj łopatki i idź! :-) > Kitus, moja odpowiedz gdzie uzylam slowa babol byla adekwatna do > poziomu rozmowyc-nie zalapalas? :-) Nie była adekwatna. Babol jest IMO na granicy wstępu do obrażania. No wlasnie, ktyo tu czego > nie zalapal ?:-P. WSZYSCY jak jeden mąż, twierdzą, że TY. :-D Ale oczywiście Ty masz inne zdanie niż ogół, który jest bardziej obiektywny w ocenie Twoich wpadek niż Ty sama. Odpowiedz Link
catthe Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:20 iberia.pl napisała: > faktycznie upadliscie tak nisko, zeby sie bawic w wielonickowcow? > ale kuzwa zabawa, ja piernicze.... Iberio, mam jeden nick. Zmieniłam go po prostu. Byłam anną a teraz mam ten. Nie używam dwóch tylko jednego. Zmiana to się nazywa. Na dodatek, żeby nie było żadnych nieporozumień napisałam o tym na forum, że taka zmiana nastąpiła. A Ty przestań krzyczeć, przestań się rzucać, przestań wyzywać innych. Naucz się kulturalnie rozmawiać. Naucz się akceptować, że ludzie bywają różni i mają inne poglądy. Pocieszna jesteś ale i smutna momentami. Ktoś kto aż tak krzyczy musi mieć jakiś problem. I ja Ci życzę, żebyś go rozwiązała i żebyś była spokojniejsza. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:23 catthe napisała: > Iberio, mam jeden nick. Zmieniłam go po prostu. Byłam anną a teraz > mam ten. Nie używam dwóch tylko jednego. Zmiana to się nazywa. Na > dodatek, żeby nie było żadnych nieporozumień napisałam o tym na > forum, że taka zmiana nastąpiła. nie kazdy sleczy na forum godzinami, proste.Poza tym czy zmiana nicka musi oznaczac, zakladanie prowokacji ? > A Ty przestań krzyczeć, przestań się rzucać, przestań wyzywać > innych. Naucz się kulturalnie rozmawiać. Naucz się akceptować, że > ludzie bywają różni i mają inne poglądy. kotku, pozwol, ze sama bede decydowac o tym w jaki sposob bede sie wypowiadac, dobrze? > Pocieszna jesteś ale i smutna momentami. Ktoś kto aż tak krzyczy > musi mieć jakiś problem. I ja Ci życzę, żebyś go rozwiązała i żebyś była spokojniejsza. ROTFL , napisala domorosla psycholozka z bozej laski:-DDD Odpowiedz Link
catthe Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:29 iberia.pl napisała: > nie kazdy sleczy na forum godzinami, proste.Poza tym czy zmiana > nicka musi oznaczac, zakladanie prowokacji ? Nick zmieniłam już jakiś czas temu. Wczorajszy wątek nie był pierwszym pod nowym nickiem więc nie bardzo rozumiem dlaczego łączysz te dwie rzeczy. Każdy może mieć takie hobby jak lubi i chce póki innemu krzywdy nie robi. Czy ja Cię obraziłam tylko dlatego, że lubisz Egipt a ja nie? Nie. Nie rozumiem więc czemu nie mogę robić na tym forum tego na co mam ochotę pod warunkiem, że nie naruszam czyichś dóbr. > kotku, pozwol, ze sama bede decydowac o tym w jaki sposob bede sie > wypowiadac, dobrze? Nie mów do mnie kotku bo lubię to słowo a teraz będzie mi się źle kojarzyć. I nie próbuj z tym 'kotku' być protekcjonalna i deprecjonująca. No nie uda Ci się po prostu po tym wszystkim co tu napisałaś... > ROTFL , napisala domorosla psycholozka z bozej laski:-DDD No cóż. Zaprzeczasz i wypierasz. Tym bardziej życzę, żeby wszystko się ułożyło. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:36 uwielbiam takich jak ty, ktorzy wiedza lepiej niz ja :-D. A podobno psychologie studiuja ci co sami ze soba maja problemy KOTKU :-P Odpowiedz Link
catthe Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:41 iberia.pl napisała: > uwielbiam takich jak ty, ktorzy wiedza lepiej niz ja :-D. > A podobno psychologie studiuja ci co sami ze soba maja problemy > KOTKU :-P Czasem inni wiedzą lepiej. Nie zawsze warto iść za tłumem ale jak wiele osób coś nam sugeruje to chociaż warto sie zastanowić czy nie mają racji. To nie wstyd przyznać czasem innym racje i uznać, że coś wiedzą lepiej. No ale do tego trzeba mieć zdrowe podejście do świata i siebie. I trochę dystansu. Psychologię studiują różni ludzie. Przeróżni. Tak jak i inne kierunki. Kotek wielkimi literami pocieszny. Im bardziej się rzucasz tym bardziej potwierdzasz to o czym piszę. Czy ja już mówiłam, że życzę wszystkiego dobrego? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:46 tak, kotku,oczywiscie po stokroc masz racje, czy z tego powodu czujesz sie lepiej? Mam nadzieje, ze tak ?:-D Odpowiedz Link
catthe Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:59 iberia.pl napisała: > tak, kotku,oczywiscie po stokroc masz racje, czy z tego powodu > czujesz sie lepiej? Mam nadzieje, ze tak ?:-D Czuję się lepiej bo parę razy głośno się zaśmiałam czytając to co tu wypisujesz. Czuję sie też lepiej bo jeden singiel zrobił mi dziś dobrze ustami. Racja co do Twojej osoby jest dla mnie na tyle oczywista, że nie mam z tej okazji wypieków na twarzy ani jeszcze lepszego samopoczucia. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:49 > Czasem inni wiedzą lepiej. Nie zawsze warto iść za tłumem ale jak > wiele osób coś nam sugeruje to chociaż warto sie zastanowić czy nie > mają racji. Niestety, trzeba mieć przy tym choć odrobinę dystansu do siebie i samokrytycyzmu a tego niektórym brakuje. :-) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:51 kitek_maly napisała: > > > Czasem inni wiedzą lepiej. Nie zawsze warto iść za tłumem ale jak > > wiele osób coś nam sugeruje to chociaż warto sie zastanowić czy nie > > mają racji. > > Niestety, trzeba mieć przy tym choć odrobinę dystansu do siebie i samokrytycyzmu a tego niektórym brakuje. :-) Kitus -uwierz, ze mam go w wystarczajacej ilosci bo zapewne pisalas o mnie:-D > Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:56 > Kitus -uwierz, ze mam go w wystarczajacej ilosci bo zapewne pisalas > o mnie:-D Tak, ten post dowodzi temu jak wielki masz dystans do swojej osoby. :-D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:47 > A podobno psychologie studiuja ci co sami ze soba maja problemy > KOTKU :-P Dlaczego Ty jesteś 'miła' tylko wtedy, gdy podnosi Ci się ciśnienie? Tak naturalnie nie potrafisz? Wtedy się pojawia Kituś, Kontuś, Kotku... :-D Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:51 kitek_maly napisała: > > > A podobno psychologie studiuja ci co sami ze soba maja problemy > > KOTKU :-P > > Dlaczego Ty jesteś 'miła' tylko wtedy, gdy podnosi Ci się ciśnienie? Tak naturalnie nie potrafisz? > Wtedy się pojawia Kituś, Kontuś, Kotku... :-D > Jak zwykle guzik o mnie wiesz, standard :-P Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie-P.S. 13.11.08, 14:24 dziwne, ze jakos nie reagujesz jak inni tu uzywaja wyrazen powiedzmy delikatnie niecenzuralnych....mam poszukac w archiwum czy sama to zrobisz?Zatem kochana czep sie tramwaja. Odpowiedz Link
mala_mee Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:20 Może przestań podchodzić do tego tak bardzo serio. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:23 mala_mee napisała: > Może przestań podchodzić do tego tak bardzo serio. dobrze kochana, pod warunkiem, ze i ty sie dasz wkrecic, dobrze? Odpowiedz Link
mala_mee Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:27 W co mam się wkręcać??? Nie mam problemów z właściwym podchodzeniem do różnych wątków. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:30 szkoda klawiatury zbey ci cokolwiek tlumaczyc.Moze za jakis czas sama sie przekonasz na wlasnej skorze:-P. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:39 a jak Ci się przytrafi - to zapewne bedziesz potrafiła się śmiać sama z siebie... bo to chyba tu jest ten problem. w braku autoironii. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:42 2szarozielone napisała: > a jak Ci się przytrafi - to zapewne bedziesz potrafiła się śmiać sama z > siebie... bo to chyba tu jest ten problem. w braku autoironii. rozumiem, ze ty ZAWSZE potrafisz smiac sie sama z siebie i uwielbiasz byc robiona w konia? Super, poklon bije:-D Odpowiedz Link
mala_mee Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:44 Ale kurde nie robię afery jak ktoś mówi, że mężatki mają lepiej a ja jestem starą panną. Wiem, że jestem i git. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:45 mala_mee napisała: > Ale kurde nie robię afery jak ktoś mówi, że mężatki mają lepiej a ja jestem starą panną. Wiem, że jestem i git. nie o to chodzi:-P.Widac,ze weekend blisko i juz nie kojarzysz:-D Odpowiedz Link
mala_mee Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:47 Mój łikend nie ma nic do tego. Nie wiem za bardzo o co się rzucasz więc ciekawa jestem niezmiernie. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:52 ciekawosc pierwszy stopien do piekla:-P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:59 > No toś się nagadała... No właśnie taka jest rozmowa z Iberią. :-) Ale to pewnie dlatego, że nagle zmieniła koncepcję i stwierdziła, że ten wątek to podpucha. :-D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:51 > nie o to chodzi:-P.Widac,ze weekend blisko i juz nie kojarzysz:-D Chodzi o jedno i drugie. Rzucasz się, bo ktoś gdzieś coś napisał o zgorzkniałych singielkach i czujesz obowiązek bronić swego zdania do upadłego. W dyskusji, o której już jutro nikt nie będzie pamiętał. :-) A to, że nie łapiesz ironii, to właśnie widać, gdy dajesz się wkręcać. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:53 kitek_maly napisała: > > > nie o to chodzi:-P.Widac,ze weekend blisko i juz nie kojarzysz:-D > > Chodzi o jedno i drugie. taaak, znowu wszechwiedzaca Kitek zablysla. > Rzucasz się, bo ktoś gdzieś coś napisał o zgorzkniałych singielkach i czujesz obowiązek bronić swego zdania do upadłego. W dyskusji, o której już jutro nikt > nie będzie pamiętał. :-) bronie swojego zdanie, nie chcesz to nie czytaj.Nie mam w zwyczaju krakac jak reszta wron. > A to, że nie łapiesz ironii, to właśnie widać, gdy dajesz się wkręcać. moze ty jestes jasnowidzem i ZAWSZE BEZBLEDNIE potrafisz wykryc ironie a raczej zwykla podpuche-ok, moze jakby tu siedziala tyle co ty, tez bym umiala? > Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 15:03 > bronie swojego zdanie, nie chcesz to nie czytaj.Nie mam w zwyczaju > krakac jak reszta wron. A ja w ogóle nie kraczę. Ja mówię - jak człowiek. > moze ty jestes jasnowidzem i ZAWSZE BEZBLEDNIE potrafisz wykryc > ironie a raczej zwykla podpuche-ok, moze jakby tu siedziala tyle co > ty, tez bym umiala? Nie bezbłędnie, ale jak daję się wkręcić, to moja reakcja jest inna niż Twoja. I się z siebie śmieję. Parę dni temu ktoś mnie wkręcił na FK i jak się o tym dowiedziałam, to się prawie popłakałam ze śmiechu. :-) Ale przecież nie możesz tu siedzieć tyle co ja, bo masz obowiązek pisać równolegle na 30 innych forach. :-D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:55 Jak mnie ktoś zrobi w konia w wyjątkowo głupi sposób i w błahej sprawie - to sie śmieję. a nawet jak nie śmieję - to się nie rzucam i nie miotam we wściekłości, zeby nie pogłębiac w samej sobie wrażenia, ze zrobiłam z siebie idiotkę :) Za pokłony dziekuje, jak zasłuzysz, to też Ci pogratuluję ;] Odpowiedz Link
zdegrengolowany_mizogin Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:35 Iberio oddychaj. Wdech, wydech, wdech, wydech... Odpowiedz Link
zdegrengolowany_mizogin Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 14:48 plodzi srednio ponad 30 postow na dzien i jeszcze wypomina innym, ze niby nie maja swojego zycia, tylko to forum. co za hipokrytka. szerokiej drogi Odpowiedz Link
iberia.pl 50 postów, cel podpuchy osiągnięty 13.11.08, 14:54 idealnie daliscie sie wkrecic, dziekuje za zabawe :-*. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: 50 postów, cel podpuchy osiągnięty 13.11.08, 14:57 Taaaaa, jasne. Ciekawe zy sama chociaż w to wierzysz. :-D Wszyscy znają Twoje 'poczucie humoru', więc nikt nie da się nabrać na to, że to była prowokacja z Twojej strony. Po prostu Ty nie potrafisz się bawić w taki sposób. :-) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: 50 postów, cel podpuchy osiągnięty 13.11.08, 14:58 zas wiesz lepiej ode mnie.....to sie leczy wiesz ?:-). Odpowiedz Link
kitek_maly Re: 50 postów, cel podpuchy osiągnięty 13.11.08, 15:00 Iberia nie znam Cię lepiej, ale od roku widzę co wypisujesz na różnych forach. Więc zdążyłam już zauważyć co Cię bawi a co nie. TO nie. Chyba, że zaczęłaś wdrażać program poprawy własnego poczucia humoru, w co wątpię. :-) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: 50 postów, cel podpuchy osiągnięty 13.11.08, 15:04 Kitek-dostosowuje sie do ogolu,bo tak trzeba i tak jest trendy. Litosci...naprawde lazisz za mna po forach? Czas najwyzszy zeby cie lekarz zbadal. Lecz sie, kuruj, a ja spadam do ciekawaszych zajec :-P. p.s. nie daje wam do myslenia, ze kilka osob stad odeszlo ? :-D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: 50 postów, cel podpuchy osiągnięty 13.11.08, 15:07 > Litosci...naprawde lazisz za mna po forach? Czas najwyzszy zeby cie > lekarz zbadal. No właśnie o tym mówię. Czujesz satysfakcję, kiedy kogoś obrażasz? I jesteś lekarzem on-line, że takie diagnozy stawiasz? Nie trzeba łazić po forach, tylu ludzi Cię nie lubi, że niechcący się można wszędzie na niepochlebne opinie o Tobie natknąć - forum praca, prawo jazdy, egipt, FK. :-) > p.s. nie daje wam do myslenia, ze kilka osob stad odeszlo ? :-D Ej to już się gubisz. To ten post to prowokacja czy nie? :-D Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 15:06 dawno mnie tu nie było, ale jak widzę pewne rzeczy się nie zmieniły: np humor Iberii :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 15:08 No i to się raczej nigdy nie zmieni. :-D Choć przez dwa posty usiłowała twierdzić, że ten wątek był prowokacją. :-) Ale tylko na 2 posty starczyło jej samozaparcia. :-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 15:17 Iberka, miej dystans do siebie i po prostu parsknij śmiechem, że się wczoraj dałaś nabić w butelkę. By żyło nam się lepiej. Wszystkim. Odpowiedz Link
t_szlam Re: Piękne dno tu macie 13.11.08, 16:07 > faktycznie upadliscie tak nisko, zeby sie bawic w wielonickowcow? > ale kuzwa zabawa, ja piernicze.... nie trudno znaleźć w necie twoje poprzednie wcielenia.. więc nie wiem po co te uwagi Odpowiedz Link
milleniusz Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 16:42 Ktoś mi streści, bo nie będę czytał wszystkiego? Poza tym, w kwestii formalnej, gdy już myślimy, że osiągnęliśmy dno dna, to zawsze, ale to zawsze, słychać pukanie od spodu. :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 16:48 milleniusz napisał: > Ktoś mi streści, bo nie będę czytał wszystkiego? > > Poza tym, w kwestii formalnej, gdy już myślimy, że osiągnęliśmy dno dna, to > zawsze, ale to zawsze, słychać pukanie od spodu. :) szło to tak iberia: @@#$$#@%^&%*^%*&%$*&!!!! kiciorek: )(()*&&^^^^^##@##@#$$#!! szara:&**^^*^^*&%**&%^*&!!! wniosków brak:) zalecenia: dostawić basenik , napełnić kiślem, zorganizować zawody;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 16:56 > kiciorek: )(()*&&^^^^^##@##@#$$#!! Rozumiem, że moja kwestia zawiera tyle nawiasów, bo się tak ładnie uśmiecham? ;-D Oraz: czekam na zdjęcia twarzoczaszki. Zrobiłam dużo miejsca na poczcie. ;-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 17:06 kitek_maly napisała: > > > kiciorek: )(()*&&^^^^^##@##@#$$#!! > > Rozumiem, że moja kwestia zawiera tyle nawiasów, bo się tak ładnie uśmiecham? ; > -D > Oraz: czekam na zdjęcia twarzoczaszki. Zrobiłam dużo miejsca na poczcie. ;-) > znaczki były dobierane losowo a na fotki musisz poczekać a najlepiej pojawic sie na któryms z serii spotkan forumowych , to by mi oszczedziło koniecznosci szperania w zbiorach:) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 17:34 > znaczki były dobierane losowo Dobra, dobra. Freud. ;-P a na fotki musisz poczekać > Jeszczeeee? Już tyle czasu czekam. :-| > a najlepiej pojawic sie na któryms z serii spotkan forumowych > , to by mi oszczedziło koniecznosci szperania w zbiorach:) Ale ja chcę Ciebie mieć zawsze pod ręką! Nie tylko przez chwilę na spotkaniu. ;-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 18:12 kitek_maly napisała: > > > znaczki były dobierane losowo > > Dobra, dobra. Freud. ;-P > > a na fotki musisz poczekać > > > > Jeszczeeee? Już tyle czasu czekam. :-| > > > a najlepiej pojawic sie na któryms z serii spotkan forumowych > > , to by mi oszczedziło koniecznosci szperania w zbiorach:) > > Ale ja chcę Ciebie mieć zawsze pod ręką! Nie tylko przez chwilę na spotkaniu. ; > -) > I bought it hehe:) ale troche za bardzo trąci harlekinem:) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 18:23 > I bought it hehe:) > ale troche za bardzo trąci harlekinem:) Dobra, nie to nie. Poddaję się. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 18:25 kitek_maly napisała: > > > I bought it hehe:) > > ale troche za bardzo trąci harlekinem:) > > Dobra, nie to nie. > Poddaję się. > uffff;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 18:28 kitek_maly napisała: > > Gópi. > gópi pewnie ze tak:) narta Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 17:07 > zalecenia: dostawić basenik , napełnić kiślem, zorganizować zawody;) Ooo, to ja sobie posiedzę i popatrzę... :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 16:53 Chodzi o to, że ktoś tu nie kuma czaczy, jaką gra się na tym forum. I do tego nie chce się przyznać. A to przecież nie wstyd, bo nikt nie kuma wszystkich czacz. :-D A do tego nie chce stąd pójść, chociaż tak ładnie proszę. :-D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 17:10 kitek_maly napisała: > A do tego nie chce stąd pójść, chociaż tak ładnie proszę. :-D Ej, każdy jest mile widziany. ;) Poza tym Pospolity ma niezły plan tam wyżej. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 17:32 > Ej, każdy jest mile widziany. ;) Ale też nikt nie jest zmuszany do zniżania się do poziomu zbiorowiska głupich ludzi. :-) Poza tym Pospolity ma niezły plan tam wyżej. : > D Dobry plan pod warunkiem, że w tym kisielu to ja bym wylądowała z Pospolitym. Ale on ze mną nieee chceee. :-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 17:37 > Ale też nikt nie jest zmuszany do zniżania się do poziomu > zbiorowiska głupich ludzi. :-) Nie jest, fakt. Ale generalnie tych kilku mądrych (na całą populację), ma lepsze rzeczy do roboty niż odwiedzać ten zagubiony kącik czasoprzestrzeni. Wirtualnej, na dodatek. :) > Dobry plan pod warunkiem, że w tym kisielu to ja bym wylądowała > z Pospolitym. Ale on ze mną nieee chceee. :-) A, zapomniałem, że nie lubisz dziewczyn. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jakie wnioski z tej dyskusji? 13.11.08, 17:42 > Nie jest, fakt. Ale generalnie tych kilku mądrych (na całą populację), ma lepsz > e > rzeczy do roboty niż odwiedzać ten zagubiony kącik czasoprzestrzeni. No tak, tylko jedna mądra grasuje w sieci zawyżając swymi wypowiedziami poziom forów. Może jakiś eksperyment prowadzi? > A, zapomniałem, że nie lubisz dziewczyn. :D Nie, żebym aż nie lubiła. Po prostu wolę chłopców. :-) Odpowiedz Link
monia_28 Forum jest kompletnie debilne. Przypomina 13.11.08, 18:34 zabawę gnojowatych dzieciaków, które nie mają pojęcia jak się bawić i w co. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Forum jest kompletnie debilne. Przypomina 13.11.08, 18:35 To masz zaszczyt świecić przykładem. :-) Pokaż nam jak bawią się niegnojowate dzieciaki. :-D Odpowiedz Link
bezsenny01 Re: Forum jest kompletnie debilne. Przypomina 13.11.08, 18:57 Tu jest tak zawsze, czy tylko akurat dziś i mam takie szczęście? :( Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Forum jest kompletnie debilne. Przypomina 13.11.08, 19:00 generalnie to jest fajnie, a ten wątek to tylko taki lokalny folklor:) Odpowiedz Link
bezsenny01 Re: Forum jest kompletnie debilne. Przypomina 13.11.08, 19:01 Więc ok, przypatrzę sie najpierw. Muszę wczuć się w rolę :) Odpowiedz Link
stedo Re: Forum jest kompletnie debilne. Przypomina 13.11.08, 23:04 Witaj:).Tak, na tym to tutaj polega, że trzeba umieć wczuć się;).Niektórzy nie potrafią i mają o to pretensje do całego świata;) Odpowiedz Link
eluent_live Re: Forum jest kompletnie debilne. Przypomina 14.11.08, 09:29 monia_28 napisała: > zabawę gnojowatych dzieciaków, które nie mają pojęcia jak się bawić > i w co. "Wielcy" ironiści w swej walce ze wszystkim, nabierają i prowokują. Biada nie orientującym się. :)) Odpowiedz Link