mala_mee 13.11.08, 14:55 Bo kto by mi korespondencyjnie samochód rano pomógł odpalić :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Chłop to jednak jest potrzebny :)))? 13.11.08, 14:56 eee tam, sasiada bys poprosila i juz:-) Odpowiedz Link
autume Re: Chłop to jednak jest potrzebny :)))? 13.11.08, 15:01 iberia.pl napisała: > eee tam, sasiada bys poprosila i juz:-) A sąsiad to baba ? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Chłop to jednak jest potrzebny :)))? 13.11.08, 15:02 autume napisał: > iberia.pl napisała: > > > eee tam, sasiada bys poprosila i juz:-) > A sąsiad to baba ? a moze chop? Odpowiedz Link
autume Re: Chłop to jednak jest potrzebny :)))? 13.11.08, 15:03 iberia.pl napisała: >> > a moze chop? > Pewnie hip-hop :) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 13.11.08, 15:03 Nie było żadnego przy żadnym garażu. A własny chłop zawsze pomocny :))) Odpowiedz Link
autume Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 13.11.08, 15:04 mala_mee napisała: > Nie było żadnego przy żadnym garażu. A własny chłop zawsze pomocny :))) Zobaczyli, pochowali się i przeczekali :( Odpowiedz Link
wiarusik Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 13.11.08, 15:24 a feministki chłopu nie są potrzebne <zonk> Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 13.11.08, 15:52 wiarusik napisała: > a feministki chłopu nie są potrzebne <zonk> Wiarusiku, co ty wiesz o chłopach, a w szczególności jakie lachony są im potrzebne! Nie wypowiadaj się na obce ci tematy!!:( Odpowiedz Link
staryigruby Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 13.11.08, 15:55 Lepiej kup akumulator, bo jak nie pali przy takich temperaturach, to koło zera "stanie" na sztorc....:) Zresztą, może o to chodzi...;))))? Odpowiedz Link
mala_mee Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 13.11.08, 16:54 Podobno nie chodzi o akumulator. Ale ten problem już zostawię chłopom. Bo to nie ja jestem od tego. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 13.11.08, 15:59 dodam jeszcze, że do zrobienia drinka, wyszorowania pleców i przyniesienia śniadania do łóżka ;) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 10:42 mala_mee napisała: > Bo kto by mi korespondencyjnie samochód rano pomógł odpalić :))) nie jest potrzebny, wystarczy rower :) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 10:48 No właśnie czasem muszę samochodem. Bo z tymi tbiłami bym się rowerem nie zabrała. A do rowera też jest potrzebny :))) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 10:51 mala_mee napisała: > No właśnie czasem muszę samochodem. Bo z tymi tbiłami bym się > rowerem nie zabrała. > A do rowera też jest potrzebny :))) mi do rowera sie nie do końca zdał, nie potrafił zrobić, by rower nie piszczał :( ale już do pompowania fakt, przydatny :) Odpowiedz Link
trypel Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 10:59 bo popatrz na chłopa jak pompką ręczną pompuje. My to ćwiczymy od dziecka ;P Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:07 trypel napisał: > bo popatrz na chłopa jak pompką ręczną pompuje. My to ćwiczymy od dziecka ;P o! ten tekst na pewno wkrótce przy którymś pompującym wykorzystam, dziękuję serdecznie :) Odpowiedz Link
autume Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:11 zwroclawianka napisała: > o! ten tekst na pewno wkrótce przy którymś pompującym wykorzystam, A jak będzie pompował pompką nożną ?? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:12 autume napisał: > zwroclawianka napisała: > > > o! ten tekst na pewno wkrótce przy którymś pompującym wykorzystam, > A jak będzie pompował pompką nożną ?? z takimi niewytrenowanymi to ja się nie zadaję :) Odpowiedz Link
autume Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:16 zwroclawianka napisała: > z takimi niewytrenowanymi to ja się nie zadaję :) Dyskryminujesz maratończyków ?? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:18 > Dyskryminujesz maratończyków ?? a niby jaki z nich będę miała pożytek :) Odpowiedz Link
autume Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:20 zwroclawianka napisała: > a niby jaki z nich będę miała pożytek :) Hmmmm..., mogą dłuuugo ! Biec za rowerem i asekurować :)) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:22 autume napisał: > zwroclawianka napisała: > > > a niby jaki z nich będę miała pożytek :) > Hmmmm..., mogą dłuuugo ! > Biec za rowerem i asekurować :)) no widzisz, ja o seksie, Ty o rowerze (pedałach?) :) Odpowiedz Link
autume Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:25 zwroclawianka napisała: > autume napisał: > > > zwroclawianka napisała: > > > > > a niby jaki z nich będę miała pożytek :) > > Hmmmm..., mogą dłuuugo ! > > Biec za rowerem i asekurować :)) > > no widzisz, ja o seksie, Ty o rowerze (pedałach?) :) Gorzej mogło być, w rowerach bywają RAMY, o RURACH nie wspominając :)) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:40 > Gorzej mogło być, w rowerach bywają RAMY, oj, to mi tylko kulinarnie się kojarzy? o RURACH nie > wspominając :)) i siedzenia :) bosz, kto wymyślił taki zboczony pojazd :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Chłop to jednak jest potrzebny :))) 14.11.08, 11:40 > o RURACH nie > > wspominając :)) > > i siedzenia :) bosz, kto wymyślił taki zboczony pojazd :) (ale już wiem, dlaczego go tak lubię :-) ) Odpowiedz Link