simon_r 26.11.08, 14:45 czyli posłanka Sobecka twierdzi, że geotermia dobrze ma wpłynąć na przyrost naturalny. Proszę o wpisywanie argumentów za i przeciw.. bo przyznam szczerze, nie wiem cóż ona ma na myśli.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 14:47 Ja też nie wiem, ale skoro to opinia posłanki Sobeckiej... No właśnie. O kurcze! Odpowiedz Link
simon_r Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 14:53 Może posłankę Sobecką podnieca geotermalny wytrysk na basenie?? Ale skąd tu przyrost miałby nastąpić.. patrząc na nią to raczej porządna flaszka by się przydała. Ale nawet po pijaku nie tknąłbym jej kijem od szczotki.. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 14:52 Nie ma nic do powiedzenia w temacie. Zdołowało mnie forum po raz kolejny. Idę sobie popłakać. :-/ Odpowiedz Link
lupus76 Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 14:53 Ludzie zaczną pierdolić. Posłanka Sobecka pierwsza zaczęła... Odpowiedz Link
autume "Stary człowiek i może..." 26.11.08, 14:55 simon_r napisał: > czyli posłanka Sobecka twierdzi, że geotermia dobrze ma wpłynąć na przyrost > naturalny. > Proszę o wpisywanie argumentów za i przeciw.. bo przyznam szczerze, nie wiem > cóż ona ma na myśli.. > ...tak mniej więcej !? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 15:11 Jak jest ciepło to ludzie się rozbierają i jak już są rozebrani to zaczynają się bzykać i jak coś nie zadziała z antykoncepcją to przez to ciepło w efekcie rodzą się dzieci. Odpowiedz Link
simon_r Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 15:54 To nie łatwiej dofinansowywać wycieczki do Egiptu zamiast wiercić dziury w ziemi?? A swoją drogą udowodnione jest naukowo, że przyrost naturalny gwałtownie rośnie w 9 mcy po wyłączeniu prądu. Nie dość, że sie oszczędzi to efekt pewniejszy. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 15:57 po co do Egiptu ? wprowadzic obowiązek korzystania z sauny a zaraz dogonimy Chińczyków ... Odpowiedz Link
myshorrek Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 16:18 moze kieruje sie wlasnym doswiadczeniem ;DD Odpowiedz Link
simon_r Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 16:27 hehe.. że niby jak za komuny jeździła do źródeł na Węgrzech to w ciemnych oparach ktoś ją wydupcył?? Odpowiedz Link
myshorrek Re: Geotermia a bzykanko... 26.11.08, 16:44 istnieje spore prawdopodobienstwo. innego wytlumaczenia nie znalazlam. ;D Odpowiedz Link